Supercoole LEGO ideeën uit de ruimte (review & WIN!)

door een gastblogger
Supercoole LEGO ideeën uit de ruimte

Vlieg door de ruimte met deze geweldige LEGO ideeën. 3, 2, 1… Ready for take-off! Benieuwd naar het vierde boek in de LEGO serie van de succesvolle auteur Sarah Dees? In dit blog artikel deelt gastblogger Tamara haar review en we hebben leuk nieuws! Wij mogen namelijk 3 exemplaren weggeven! Misschien wel aan jou?

Speciaal voor de Lego fan

Wij zijn fan van Lego! Na ons bezoek bij Lego World 2023 in de Jaarbeurs Utrecht konden wij dan ook niet wachten om zelf aan de slag te gaan en indrukwekkende bouwwerken te maken van de niet standaard pakketten, die worden verkocht in de winkels. Hoog tijd dus om lekker te gaan bouwen en onze creativiteit verder te ontwikkelen!

Wat een cadeau!

En toen kregen wij het boek Supercoole LEGO ideeën uit de ruimte om te reviewen voor op avontuur met kids. Wat een cadeau! In dit boek staan namelijk de nieuwste ideeën voor het maken van de mooiste LEGO bouwwerken! Zo kun je je laten inspireren om te bouwen met de steentjes die je al hebt, en inspiratie opdoen om weer te komen tot nieuwe ruimtevaartuigen. Van raketten tot ruimteschepen, van ruimtewezens tot en met andere geweldige Lego projecten. Het nieuwe boek van Sarah Dees neemt je mee in de ruimte en helpt je om weer compleet nieuwe ideeën op tafel te toveren!

Over Supercoole LEGO ideeën uit de ruimte

Gebruik je LEGO steentjes voor de leukste ruimtebouwsels. Maak eindeloze, ongelooflijke sterrenstelsels, ruimtevaartschepen en raketten. Geef je creaties een eigen draai: voeg nieuwe motoren toe aan je snelle spaceshuttle of raket, verzorg een make-over voor je aliens en verander de kleuren van de maanwagen.

Bij elk LEGO project vind je een handige onderdelenlijst, duidelijke afbeeldingen en een uitleg in stappen. Zo kun je thuis meteen aan de slag met de steentjes die je hebt. Duik met je nieuwe ontwerpen in de magische en wondere wereld van het universum!

En is het een aanrader?

Het boek is prachtig vormgegeven en helemaal in de kleuren van de ruimte en heeft het universum als achtergrond. Supercoole LEGO ideeën uit de ruimte is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar, die al vaker met Lego bouwen en ook van de ruimte houden.

Het boek is overzichtelijk en handig ingedeeld en geeft stap voor stap aan hoe je moet en kunt bouwen. Door steeds de verschillende bouwstenen goed te laten zien, is het goed te begrijpen. Er staan mooie grote afbeeldingen in en het geeft een goed beeld hoe jouw bouwwerk eruit kan zien. Ook heb je verschillende bouwsels, die je met elkaar kunt combineren. Wel is het belangrijk dat je al veel bouwstenen hebt, want je hebt er veel nodig om iets te kunnen maken. Al is dat voor de echte LEGO fan natuurlijk geen enkel probleem 😉!

Enthousiast geworden? Dan hebben wij leuk nieuws!

Van de uitgever WPG Kindermedia mogen wij 3 exemplaren van Supercoole LEGO ideeën uit de ruimte weggeven! Mogen we jou hier blij mee maken? Laat dan in een reactie onder dit blog artikel weten wie je met dit boek wilt gaan verblijden. En misschien dat je ook wilt delen wat LEGO voor jullie betekent en wat het mooiste bouwwerk is dat jullie tot op heden samen hebben gemaakt? Alles mag en is welkom! Ook een ‘ik doe mee’ telt.

De winnaars ontvangen volgende week vrijdag een persoonlijke mail van Claire met daarin de vraag naar je adres, zodat zij een exemplaar van het boek naar je toe kan sturen.

Update 19-11-2023: Bedankt allemaal voor jullie onwijs leuke reacties! Wat een feest om te lezen! De 3 winnaars hebben zojuist een mail ontvangen. Fijne dag!


Wie wil jij blij maken met een exemplaar van Supercoole LEGO ideeën uit de ruimte? Laat het ons weten in een reactie onder dit blog artikel. Hiermee maak je automatisch kans op een exemplaar van het boek! 😀


Affiliate-op-avontuur-met-kids

You may also like

23 Reacties

Bianca 10 november 2023 - 7:20 am

Jeetje wat gaaf. Mijn zoontje van 6 heeft sinds kort een telescoop. Dit vindt hij echt fascinerend, maar Lego is al een paar jaar zijn grote passie. Een combinatie betekent een sensatie!!! Ik doe heel graag voor hem mee.

Reageren
Noortje 10 november 2023 - 7:27 am

Dit boek gaat zeker in de smaak vallen bij mijn jongens! Afgelopen meivakantie gingen we een dagje naar kasteel Muiderslot; er was één kamer helemaal gevuld met Lego, waar alle kinderen samen aan een groot legokasteel mochten bouwen. Wàt een fantastische ervaring, voor zowel de kinderen als voor de ouders!

Reageren
Jolanda 10 november 2023 - 7:49 am

Wat leuk! Onze zoon is enorm bezig met creatief bouwen de laatste tijd, dit zou een leuke aanvulling daarop zijn.

Reageren
Cheryl van de loo 10 november 2023 - 7:52 am

Leuk, ik maak heel graag kans. Mijn zoon is gek op lego en ruimte

Reageren
Ria Poirters 10 november 2023 - 11:21 am

superprijs voor ons kleinzoontje van 7,5 die heeel veel met Lego bezig is en al veel grotere dingen volgens het papier nabouwt. maar ook heel graag zijn eigen fantasie de vrije loop laat en dan krijg je vaak mooie/gekke creaties zoals een ruimteschip bijvoorbeeld! 😉

Reageren
Marie-Louise 10 november 2023 - 5:24 pm

Wat super leuk! Ik doe graag mee voor de kleinkinderen. Die zijn hier meermaals per week en bouwen graag met de Lego.

Reageren
Mark 11 november 2023 - 6:29 am

Dit boek is gaaf om te winnen voor mijn zoon, zodat we samen kunnen bouwen aan een ruimteschip.

Reageren
Kasia 11 november 2023 - 12:28 pm

Wat een leuk boek, en een prachtig ruimteschip, super leuk!

Reageren
G.T. 11 november 2023 - 7:36 pm

Wat een leuke winactie! Ik maak graag kans.
Boeken én Lego worden allebei zeer gewaardeerd hier. We zijn nu bezig om een stad te bouwen van Lego, met zelfbedachte huizen en winkeltjes. Heel gezellig samen.

Reageren
Suleika 12 november 2023 - 8:20 am

Wat leuk! Ik geef dit graag aan mijn zoontje maar ik denk dat ik mijn man er ook erg blij mee maak😊. Hij is de grootste legofan en samen bouwen ze nog steeds aan een ridderlandschap

Reageren
Linda schrijft ' t op 12 november 2023 - 1:51 pm

Mijn zoon was vroeger een eindeloze lego bouwer van gewone tot technische lego.

Reageren
Yvonne 12 november 2023 - 4:24 pm

Dit is toch wel een heel bijzonder mooi boek, dat de fantasie van zoonlief zeker zal prikkelen. Ik waag graag een kansje!

Reageren
Tessa 13 november 2023 - 6:31 pm

Wat een super leuk boek is dit. Er bestaat ook een app waarmee je al jouw lego steentjes scant en de app jou allerlei bouwideeen geeft. Ook super leuk

Reageren
Leentje 14 november 2023 - 11:56 am

Wat leuk voor mijn kleinzoon, die buiten Lego ook erg van de ruitme houdt.

Reageren
Marianne van den Hoek 14 november 2023 - 1:06 pm

Ik wil Dorus en Tijn hier heel graag blij mee maken 😍

Reageren
cbdkl 14 november 2023 - 9:26 pm

Zou super zijn voor neefje die is dol op lego

Reageren
Iris 15 november 2023 - 6:57 am

Heel leuk voor mijn zoontjes, ze zijn dagelijks met de Lego asn het spelen samen. En bouwen veel eigen creaties. Heel leuk. Dus ik doe mee

Reageren
Renilda 15 november 2023 - 6:58 am

Heel fijn voor mijn kleinkinderen. Ik doe mee 🙂

Reageren
Marian B 15 november 2023 - 12:06 pm

Ik doe mee. Dit is echt iets voor mijn neefje, en zijn vader, ze zijn beide gek op bouwen met LEGO. De ruimte vindt mijn neefje ook erg interessant, daarom denk ik dat dit een heel geschikt cadeau voor zijn verjaardag zal zijn.

Reageren
anja 16 november 2023 - 12:22 pm

ik zou dit boek graag aan mijn neefjes geven met de feesdagen

Reageren
Jouvence 16 november 2023 - 2:05 pm

Wat ontzettend leuk zo’n boek met lego ideeën, kan me niet heugen dat wij vroeger al zoiets hadden.

Reageren
Elise 16 november 2023 - 7:26 pm

Dit zou onze kleine Lego fan zo gaaf vinden. Hij bouwt heel graag de mooiste dingen en is dol op alles wat met de ruimte en luchtvaart te maken heeft. Dit boek zou hem weer veel nieuwe ideeën geven. ❤️🍀

Reageren
Jolijn 20 november 2023 - 7:25 pm

Onwijs leuk, ik maak graag kans!

Reageren

Laat een reactie achter