De grote boze heks (review & WIN!)

door Claire
de grote boze heks

Ik heb super leuk nieuws voor alle grote boze heksen-fans… Er is namelijk een nieuw 308 pagina’s tellend boek! En niet zomaar een boek, maar een bundel van alle grote boze heks verhalen! Benieuwd of ook dit boek van Hanna Kraan en Annemarie van Haeringen een pareltje is? En mogen wij jou en je kids blij maken met een exemplaar van de grote boze heks t.w.v. €29,99? Lees dan snel verder 😀 !

Over het ‘de grote boze heks’ boek

De heks zuchtte. Raar, vroeger verveelde ze zich nooit. Toen was ze altijd aan het toveren, of ze bedacht plannetjes om de dieren dwars te zitten…

‘Ik ben te braaf, de laatste tijd,’ zei de heks hardop. ‘En braaf, dat is vervelend.’

Ze is de meest geliefde tovenares van de lage landen: de boze heks van Hanna Kraan. Generaties kinderen groeiden op met de narrige heks en de dieren met wie ze in het bos samenleeft. Nu zijn alle verhalen voor het eerst gebundeld in één dik boek. Annemarie van Haeringen pakte haar penseel opnieuw op om alle verhalen te voorzien van illustraties in kleur. Het resultaat is een boek dat geen lezer mag missen – of je de verhalen nu al kent of nog niet!

En is het boek een aanrader?

Nou en of! Ik ben zelf ook opgegroeid met de prachtige boze heks verhalen en avonturen. Het is dan ook zo leuk en bijzonder om een bundel in handen te hebben waar alle verhalen in tot leven komen! En ook dit keer hebben Hanna Kraan en Annemarie van Haeringen een prachtig samenspel gecreëerd.

Zo zijn de verhalen van Hanna en de illustraties van Annemarie zo enorm uniek en bijzonder. En helemaal van deze tijd ook weer! Ik ben dan ook super blij dat ik dit pareltje mag doorgeven aan mijn kids!

Ik sluit mij dan ook volledig aan bij deze mooie woorden van uitgeverij Lemniscaat; ‘’De grote boze heks is dan ook een feest der herkenning voor alle boze heks-fans; een prachtige kennismaking met de heks en alle dieren voor wie hen nog niet kent en een unieke aanvulling voor iedere (school)bibliotheek.’’

Ook enthousiast geworden over dit grote boze heks boek / bundel? Dan heb ik super leuk nieuws!

Van de uitgeverij Lemniscaat mag ik één lezer blij maken met een exemplaar van de grote boze heks t.w.v. €29,99. Hoe ontzettend leuk is dat! Wil jij de gelukkige winnaar zijn en dit pareltje doorgeven aan je kids en de volgende generatie? Laat dan een reactie achter onder dit blog artikel met een geldig mail adres. Misschien dat je wilt delen wat jouw favoriete boze heks verhaal is, wat jouw herinneringen zijn aan deze boeken en/of jouw kids ook dol zijn op verhalen waarin heksen de hoofdrol spelen? Alles mag en is welkom! Ook een ‘ik doe mee!’ telt.

Ik verzamel alle reacties en zal volgende week woensdag een winnaar uitkiezen. Daarna ontvangt de winnaar een persoonlijke mail waarin ik vraag naar je adres zodat uitgeverij Lemniscaat jouw exemplaar van de grote boze heks naar je toe kan sturen. Easy peasy dus!

Leuk, leuk, leuk! Ik ben nu al benieuwd hoe jullie het boek zullen gaan vinden!

Update 17-04-2024: Bedankt allemaal voor jullie super leuke en enthousiaste reacties! Het was nog een hele klus om een winnaar uit te kiezen omdat ik het boek jullie allemaal gun! Maar… Het is gelukt! De winnaar heeft zojuist een mail ontvangen. Heel veel leesplezier!


Zijn jullie ook fan van de grote boze heks en wat zijn jullie mooiste herinneringen aan deze verhalen? En mag ik jullie ook blij maken met een exemplaar van het allernieuwste boek / bundel met alle grote boze heks verhalen? Deel het dan in een reactie onder dit blog artikel (hiermee maak je automatisch kans op het winnen van een exemplaar). Ik ben super benieuwd! De winnaar ontvangt volgende week woensdag een persoonlijke mail van mij.


Affiliate-op-avontuur-met-kids

You may also like

22 Reacties

myriam de clercq 11 april 2024 - 5:49 am

wat een super leuke wedstrijd om een super leuk boek te winnen 🙂 ik zou het helemaal voorlezen voor mijn 2 kleinkindjes Fallone en Leandro, bijna 3 en 5 jaar. komen heel regelmatig logeren bij mij en opa. zaaalige momenten! het is telkens leuk hun verbaasde gezichtjes te zien en hoe ze zich soms inleven in het verhaal of de personages 🙂

Reageren
Ilona Boers 11 april 2024 - 5:52 am

Dit is een geweldig leuk boek. Mijn zoons van 3 en 6 willen er graag uit voorgelezen worden. En ikzelf vind het ook heel leuk om uit voor te lezen.

Reageren
Marijke Mensch 11 april 2024 - 5:58 am

Hoi,
ik ken het boek nog niet, maar als leescoach en leespromotor ben ik steeds op zoek naar leuke nieuwe boeken om het leesplezier bij mijn leerlingen aan te wakkeren.
Ik heb ook een blog waar ik veel over lezen schrijf.
Dit boek zou ideaal zijn voor mijn jongens, mijn metekindje en mijn leerlingen.
Groetjes Marijke Mensch, menschmarijke@gmail.com

Reageren
Thomas teunissen 11 april 2024 - 7:50 am

Onze dochter heeft het alleen nog maar over heksen, maar we hebben daar nog geen leesboek van. Deze zal ze leuk vinden!

Reageren
Willem de Wal 11 april 2024 - 10:50 am

Dit zullen neefje, nichtje en mijn drie buurkinderen erg leuk vinden, die graag worden voorgelezen uit boeken met mooie verhalen. Vooral mijn vrolijke buurjongetje Daan die mij elke dag enthousiast groet over de schutting door op de pickniktafel te klimmen. Gezien de recensie hierboven, is dit vast een musthave. Wij gaan duimen.

Reageren
Anna 11 april 2024 - 3:46 pm

Leuk, ik ken deze verhalen nog niet, Ik wil de kinderen er graag uit voorlezen!

Reageren
Mieke 11 april 2024 - 7:20 pm

Ik doe graag mee, de kleinkinderen en ik willen de heks leren kennen.

Reageren
Iloon 12 april 2024 - 11:28 am

Jaa heel leuk!! Dit willen wij graag winnen!

Reageren
Cor 12 april 2024 - 6:47 pm

Jaa heel graag voor mij kleinkinderen

Reageren
Iloon 13 april 2024 - 4:02 am

Dit boek is erg leuk! Ik zou hem graag met me kinderen willen lezen..

Reageren
Betty 14 april 2024 - 6:43 am

Ziet er uit als een mooi boek om de kleinkinderen uit voor te lezen

Reageren
Iris 14 april 2024 - 2:46 pm

Oh wat leuk! Ik keek dit vroeger altijd op tv. Ik heb ooit ook een boek gehad, maar ik denk dat deze nog bij mijn ouders op zolder moet liggen. Ik maak graag kans op dit nieuwe boek!!

Reageren
Iloon 14 april 2024 - 4:57 pm

Ja heel leuk boek!! Die willen wij graag winnen

Reageren
Kim 15 april 2024 - 2:53 pm

Ken het zelf niet maar lijkt me super voor mijn lieve nichtje en stoere neefje

Reageren
Marieke 16 april 2024 - 2:34 pm

Ik ken het boek zelf niet maar wat lijkt mij dit leuk om voor te lezen aan de kinderen uit mijn klas

Reageren
Jolijn 16 april 2024 - 5:52 pm

Heel leuk voor in de klas, ik maak graag kans!

Reageren
Tamara Jongkees 17 april 2024 - 5:26 am

Wat ontzettend leuk! Dit boek zou ik graag voor willen lezen aan mijn groep 4.

Reageren
Marian B 17 april 2024 - 12:55 pm

Leuk! De verhalen over de heks doen het altijd goed, ik zou het graag voorlezen aan mijn dochter en later meenemen naar mijn school!

Reageren
Anne 18 april 2024 - 4:58 am

Ja leuk ik doe graag mee om met de kinderen te lezen

Reageren
anja 19 april 2024 - 9:54 am

erg leuk ik ben dol op voor lezen op mijn werk in de gehandicapten zorg

Reageren
Gea Jager 20 april 2024 - 5:00 pm

leuk dit boek voor de schoolbibliotheek

Reageren
Imke Jager 20 april 2024 - 5:01 pm

erg leuk voor de school en klas van mijn dochter dus voor haar loot ik graag mee

Reageren

Laat een reactie achter