Stip de Pony boeken: speciaal voor echte pony- en paardenfans! (review & WIN!)

door Claire
Stip de Pony boeken

Pony- en paardenliefhebbers opgelet: er zijn maar liefst twee nieuwe boeken over Stip de Pony verschenen! Stip – Ponyfeest en Stip – 101 ponyweetjes en verhalen. Benieuwd of deze Stip de Pony boeken een aanrader zijn? En mogen we jou blij maken met een set? Lees dan snel verder 😀 !

Over Stip de Pony

Stip is een ondeugende, grappige en lieve shetlandpony vol met stippen. Hij is kampioen ontsnappen en altijd in voor een nieuw avontuur. De lieve pony woont bij Fien en Teun op de Avonturenboerderij Molenwaard.

Wat een schatje hé 😀 ?

Verschillende Stip de Pony boeken

En natuurlijk beleeft Stip de Pony heel veel te gekke avonturen! En die avonturen worden keer en keer gebundeld in te gekke Stip de Pony boeken. Super leuk voor echte pony- en paardenfans! En… Er zijn er weer 2 nieuwe boeken aan de collectie toegevoegd! Wij hebben ze gereviewd en mogen ook een set weggeven!

Dit zijn de 2 boeken:

Stip – 101 ponyweetjes en verhalen

Wist je dat paarden staand kunnen slapen? Paarden elkaar kunnen horen op een afstand van 4,5 kilometer? Dat sommige paarden een snor hebben? Of dat paarden niet kunnen overgeven?

Ontdek met Stip de leukste, grappigste en interessantste weetjes over pony’s en paarden, afgewisseld met vrolijke verhalen over Stip de Pony.

Stip – 101 ponyweetjes en verhalen is dan ook hét boek voor echte pony- en paardenfans!

Stip – Ponyfeest

Stip de Pony is de laatste tijd wel erg ondeugend. Emma maakt zich zorgen, want de buurman heeft genoeg van Stips ponystreken. Dan wordt er een buurtfeest georganiseerd. Emma belooft dat Stip netjes in zijn stal zal blijven. Stip denkt daar duidelijk anders over… en rent recht op het buurtfeest af! Is het feest nu verpest, of toch niet?

Emma en haar vriend Mads bedenken een plan zodat de hele buurt ziet dat Stip niet alleen de ondeugendste, maar ook de allerliefste pony uit de buurt is!

Stip – Ponyfeest is een grappig avontuur over Stip de Pony. De meest ondeugende maar ook grappigste pony uit de buurt!

En is het een aanrader?

Lana is enorm fan van Stip de Pony en hoewel deze boeken eigenlijk worden aangeraden voor kids vanaf 6 jaar, vindt ook zij ze ontzettend leuk! Zo is het Stip – 101 ponyweetjes en verhalen super inspirerend en enorm leerzaam. Maar door de mooie vormgeving, ook al erg leuk om alleen doorheen te bladeren.

En Stip – Ponyfeest is een ontzettend leuk en grappig verhaal, met de herkenbare Fien & Teun illustraties. Lana kijkt dan ook graag mee in het boekje wanneer we het voorlezen.

Dus zijn jouw kids ook dol op pony’s en paarden? Dan gaan ze vast en zeker heel erg blij worden van deze 2 nieuwe Stip de Pony boeken!

Enthousiast geworden na het lezen van onze review? Dan heb ik super leuk nieuws!

Ben jij enthousiast  en nieuwsgierig geworden na het lezen van onze review over de nieuwste Stip de Pony boeken? Dan heb ik super leuk nieuws voor je! Van Uitgeverij Witte Leeuw mag ik namelijk één lezer blij maken met een pakketje waarin zowel Stip – 101 ponyweetjes en verhalen als Stip – Ponyfeest in zit 😀 !

Mag ik jou hier blij mee maken? Laat dan een reactie achter onder dit blog artikel. Misschien dat je wilt delen wie jij blij wilt maken met deze Stip de Pony boeken. Of jullie al kennis hebben gemaakt met Stip de Pony? Alles mag! Ook een ‘ik doe mee!’ telt.

Ik zamel alle reacties in en volgende week donderdag kies ik een winnaar. Ben jij de gelukkige persoon? Dan ontvang je een persoonlijke mail van mij waarin ik je vraag naar je adres zodat Uitgeverij Witte Leeuw het pakketje naar je toe kan sturen. Hoe leuk!

Update 29-02-2024: Bedankt voor jullie onwijs leuke reacties! De winnaar heeft zojuist een mail ontvangen. Fijne dag allemaal!


Zijn jouw kids ook zo fan van Stip de Pony? En mag ik jullie blij maken met de nieuwste Stip de Pony boeken? Ik ben super benieuwd! Deel het gerust in een reactie onder dit blog artikel. Hiermee maak je automatisch kans op het winnen van deze te gekke set!


Affiliate-op-avontuur-met-kids

You may also like

7 Reacties

Malou 21 februari 2024 - 3:07 pm

Oh wat leuk zeg! Ik ken Stip de Pony nog niet, maar ik weet zeker dat mijn dochter Nomi de boeken heel leuk zou vinden, dus ik doe graag mee!

Reageren
Mieke 21 februari 2024 - 7:37 pm

Ik doe graag mee. Na het lezen van je review, krijg ik zin om deze boeken voor te lezen.

Reageren
Eat Live Travel 22 februari 2024 - 10:26 am

Ik doe mee voor mijn nichtje. Ik weet zeker dat ze heel veel plezier gaat beleven aan de avonturen van Stip. Ze is gek op paarden!

Reageren
Sonja de buyser 23 februari 2024 - 12:20 am

O super voor onze kleinkinderen ,nog niet in onze collectie . Zou tof zijn . Zalig dat dan grote broer ze dan kan voorlezen voor zijn zusjes.

Reageren
Anneliese de Waal 25 februari 2024 - 5:19 pm

Ik doe erg graag mee voor Sam, ze houd erg van pony’s en paarden 😀😀, Groetjes Anneliese de Waal

Reageren
Anne 27 februari 2024 - 6:17 pm

Ik doe graag mee. Lijken me leuke boeken om voor te lezen

Reageren
Tessa 2 maart 2024 - 5:41 pm

Veel paarden meisjes en jongens zullen deze boekjes vast geweldig vinden. Toen ik klein was was er zelfs een heel magazine over ponys en paarden

Reageren

Laat een reactie achter