WIN! Bioscoopkaartjes voor Masha en de Beer winterpret en meer!

door Claire
Masha en de Beer winterpret en meer!

Masha en de Beer winterpret en meer! Is misschien wel de allerleukste film voor peuters en kleuters die dit jaar met kerst in de bioscopen draait! De film is vanaf volgende week zondag al te bewonderen. En wij kunnen dan ook niet wachten! Benieuwd waarom? Dat deel ik met je in dit blog artikel! En… Ik mag ook 2 x 4 bioscoopkaartjes weggeven! Misschien wel aan jou en je kids? 😀

Over Masha en de Beer Winterpret en meer!

De nieuwe avonturen van Masha en de Beer beginnen bij een bruiloft. En zoals altijd; wanneer Masha van de partij is, volgen er problemen. Masha zorgt voor opschudding als ze zich vermaakt met de sluier van de bruid, op de duiven jaagt en op een kar rond racet met daarop de bruidstaart. Maar er is meer. Zo neemt Masha de kinderen ook mee in een winters verhaal vol magie.

In dit verhaal staan de twaalf maanden centraal. Masha en haar nieuwe vriend Januari doen er alles aan om iedereen warm te maken voor het winterfeest. Masha en de Beer – winterpret en meer zorgt voor onverwachte wendingen, verrassende ontmoetingen en oneindig veel plezier voor de allerkleinsten in de bioscoop. En wat het geheel extra leuk maakt zijn dat er allemaal nieuwe avonturen te zien zijn die nog niet in de serie(s) te zien zijn geweest.

Oneindig veel plezier voor de allerkleinsten in de bioscoop

Onze kleintjes hebben inmiddels al een aantal films in de bioscoop mogen bewonderen, waaronder van Juf Roos en Fien en Teun. En als we iets hebben geleerd dan is het wel dat het onwijs leuk kan zijn maar ook best een beetje spannend. En daar is met deze Masha en de Beer Winterpret en meer! film goed over nagedacht.

Zo is er naast de reguliere programmering in bioscopen door het hele land, ook een speciale ‘mini-morning’ bij de Vue ingelast die start vanaf 10 december. Hier kunnen de allerkleinsten een maand lang van de film genieten. En ook bij Pathé is de film vanaf 10 december in de Kleuterbios te zien. En dat is geweldig nieuws! Helemaal voor de allereerste filmbezoek met je kleintjes samen.

Want tijdens deze bijzondere uitzendingen staat het geluid net wat minder hard, zijn er minder spannende reclames en is de algehele ervaring net wat minder spannend.

Enthousiast geworden? Dan heb ik super leuk nieuws! Win bioscoopkaartjes!

Masha en de Beer winterpret en meer! is vanaf aanstaande zondag in de Nederlandse bioscopen te bewonderen. En ik heb super leuk nieuws! Ik mag namelijk twee lezers blij maken met 4 vrijkaartjes voor deze onwijs leuke en lieve film! Dus wil jij de film ook samen met het hele gezin gaan bewonderen of is er iemand die je hier blij mee wilt maken? Laat dan een reactie achter onder dit blog artikel met een geldig mailadres.

Misschien dat je wilt delen in welke bioscoop jullie Masha en de Beer winterpret en meer! willen gaan bewonderen en/of jullie ook naar een speciale voorstelling gaan, wie je mee wilt nemen of aan wie je deze mooie prijs wilt geven? Alles is welkom! Uiteraard telt een ‘ik doe mee!’ ook.

De winnaars ontvangen aanstaande donderdag al een persoonlijke mail waarin ik je vraag naar je adres zodat de bioscoopkaartjes naar je toe gestuurd kunnen worden. En wie weet zie ik je dan ook zondag bij de voorstelling! 😀


Zijn jouw kids ook fan van Masha en de Beer en mag ik jullie blij maken met bioscoopkaartjes voor Masha en de Beer winterpret en meer! Ik ben super benieuwd! Deel het gerust in een reactie onder dit blog artikel (hiermee maak je automatisch kans op de bioscoopkaartjes).

You may also like

17 Reacties

Marie-Louise 2 december 2023 - 6:41 am

Ik zou met mijn man en jongste twee kleinkinderen naar de plaatselijke bioscoop in het zuiden des lands willen gaan. Leuk uitje zo met die koude en regenachtige dagen.

Reageren
Linn Toonen 2 december 2023 - 7:01 am

Super leuk met de Kids in de vakantie 💙💜

Reageren
Shirley 2 december 2023 - 7:24 am

Doe graag graag mee voor mijn dochtertje. We zijn laatst voor het eerst naar de bioscoop geweest ze vond het geweldig. Als we de 4 kaartjes winnen kan ze leuk een vriendinnetje meenemen

Reageren
Cheryl van de loo 2 december 2023 - 8:11 am

Super leuk. Mijn kinderen vinden masha en de beer super leuk!

Reageren
Jenny Broeken 2 december 2023 - 12:49 pm

Ik zou samen met mn kids willen gaan

Reageren
Marja Legius 2 december 2023 - 2:54 pm

Leuk met mijn kleindochtertje.de eerste keer naar de bioscoop. Dat zal indrukwekkend zijn

Reageren
Mirella 3 december 2023 - 11:40 am

Dit zou echt geweldig zijn mijn kleine neefje vind marcha de beer helemaal geweldig dus ik zou hem super blij maken met een filmpje in de bios😁

Reageren
Diana van Os 2 december 2023 - 4:09 pm

Wauw lijkt me een hele leuke film voor mijn dochtertje Alisha en ik heb ook nog 2 buur kindjes die dit heel leuk gaan vinden .

Reageren
Simone 2 december 2023 - 6:49 pm

Super leuk. Doe graag mee voor mijn zoontje van 3 jaar! 🥰

Reageren
Frederique 3 december 2023 - 12:15 pm

Wat leuk om te zien, mijn dochter was compleet verslaafd aan de serie toen ze jonger was. Ik keek stiekem ook best graag mee haha

Reageren
Marianne van den Hoek 4 december 2023 - 8:45 am

Oh, ik zou heel graag met mijn kleindochter Imke naar Masha en de Beer winterpret en meer! willen gaan. Wat een geweldig leuke kerstfilm is dit 🤩

Reageren
Mandy 4 december 2023 - 1:28 pm

Wat leuk!! En ideaal zeg een mini morning. Ik denk dat Roan de bios erg leuk vind, maar ook overweldigend. Ideaal dan zo’n ochtend. Wij doen graag mee voor een eerste keer naar de bios (ook een mijlpaal)

Reageren
Marieke 4 december 2023 - 4:26 pm

Super leuk! Ik ga heel graag in Amersfoort of Huizen naar de bioscoop met mijn man en onze 2 kinderen van 4 en 6 jaar! Geweldig uitje voor in de kerstvakantie. Ze zijn al jaren fan van Masha en de Beer!

Reageren
Mikki 4 december 2023 - 6:26 pm

Jaaaa dat lijkt me superleuk om samen met de jongste te doen 🥰🥰

Reageren
Marian B 7 december 2023 - 3:20 pm

Ik doe mee! Leuk voor mijn dochter, dat wordt een leuk uitje!

Reageren
Marieke 8 december 2023 - 5:36 am

Jaá super leuk samen met onze kinderen, bioscoop in Doetinchem

Reageren
Jennie van Wagensveld 18 december 2023 - 1:40 pm

Super leuk vind ik dat. Ook graag in den helder

Reageren

Laat een reactie achter