De Mega Sint Show 2023 in Veldhoven (review)

door een gastblogger
Mega Sint Show 2023 in Veldhoven

Afgelopen woensdag ging gastblogger Nicole samen met haar dochter namens op avontuur met kids naar de Mega Sint Show 2023 in Veldhoven toe. Benieuwd hoe zij het ervaren hebben en/of het een aanrader is? Dat deelt ze met ons in dit blog artikel.

Een leuk moeder dochter uitje

Op 29 november was het eindelijk zover, we mochten naar de Mega Sint Show 2023 in Veldhoven. Helaas was het niet met het complete gezin omdat onze jongste ziek was. Dus ging ik alleen met mijn dochter. Mijn dochter gelooft niet meer in Sinterklaas, maar ze vindt het hele Sinterklaas feest wel nog erg leuk. Een leuk moeder dochter uitje dus. 

Groot fan van Party Piet Pablo en Love Piet

Wij kennen de Mega Sint Show al een aantal jaren. We zijn er al eens heen geweest toen onze dochter vier was, dat is dus inmiddels alweer vijf jaar geleden. Al vanaf dat onze dochter klein was, kijken wij al filmpjes op YouTube en tegenwoordig ook op TikTok van Party Piet Pablo en Love Piet. En natuurlijk gaan we ook wel eens naar De Grote Sinterklaas film waar Party Piet Pablo ook in schittert. Je kunt dus wel zeggen dat wij groot fan zijn van deze vrolijke Pieten! 

Mega Sint Show 2023

Omdat we dus een zieke thuis hadden zitten en ik zelf herstellende ben van een operatie was het even zoeken hoe we het zouden doen. In eerste instantie wilde ik liever mijn man erheen sturen samen met onze dochter, want ik heb toch nog wel wat pijn. Echter omdat mijn man spasme heeft en geen goede foto’s kan maken besloot ik om toch maar zelf te gaan. 

Je kunt een half uur van tevoren al het theater in, maar omdat het er vrij klein is besloot ik om iets later aan te rijden. We waren ongeveer tien minuten voor aanvang in het theater voor de Mega Sint Show 2023 en konden daar ook (verplicht) gratis onze jassen ophangen. Nog even plassen en daarna onze stoelen opzoeken. 

We hadden hele fijne plekken op rij 14 langs de deur en de trap. Nadat we er ongeveer 5 minuten zaten begon de voorstelling. Eerst met een leuke dans van een viertal Pieten en daarna gebeurde het… Party Piet Pablo kwam door de deur naast ons de zaal in, hij stond dus vlakbij! Kon ik mooi goede foto’s maken en een filmpje voor het thuisfront. 

Samen met Love Piet maakte Party Piet Pablo er een hele leuke show van die telkens werd afgewisseld met leuke liedjes en muziek. Er was veel interactie ook met het publiek wat het extra leuk maakte. Het enige minpuntje was dat ik het geluid soms wat zacht vond staan, door alle enthousiaste kinderen in de zaal kon je zo soms het verhaal niet volgen. 

Pauze moment

Na een uur was er een pauze moment. Je kon dan even wat te drinken en snacken kopen en/of even naar de wc. Dit pauze moment duurde zo’n 15 minuten wat voor ons prima was. Echter waren er wat mensen die pas aan het einde van de pauze aan de beurt waren qua drinken halen (er stond nogal een lange rij) en deze ook niet de zaal in mochten nemen.

Nog even lekker swingen!

Na de pauze duurde het niet heel erg lang meer, ik gok zo’n 20 minuten. Maar we hebben nog flink kunnen genieten van de leukste liedjes en natuurlijk een goed einde van het verhaal. Omdat we dus langs de uitgang zaten konden we aan het einde meteen naar buiten en waren we ook een van de eersten bij de garderobe. 

Wat hebben wij genoten van de Mega Sint Show 2023! Laten we hopen dat we volgend jaar wél met zijn vieren kunnen gaan!


Zijn jullie al naar de De Mega Sint Show 2023 geweest en hoe hebben jullie het ervaren? Of staat de voorstelling nog in de planning? Wij zijn super benieuwd! Deel het gerust hieronder in een reactie.

You may also like

Laat een reactie achter