WIN! 4 tickets voor De Mega Sint Show 2023!

door Claire
De Mega Sint Show 2023

Na het grote succes van de afgelopen jaren is De Mega Sint Show 2023 terug met een gloednieuwe show. En jij kan erbij zijn met je hele gezin 😀 ! Ik mag namelijk 4 tickets weggeven voor een voorstelling in een theater naar keuze. Benieuwd wanneer de voorstelling is, waarom je De Mega Sint Show 2023 niet wilt missen en hoe je kans kunt maken op de 4 gratis tickets? Lees dan snel verder!

Over De Mega Sint Show 2023

Party Piet Pablo en Love Piet zijn niet alleen YouTube en TikTok hits, maar zijn ook dol op het theater. En in De Mega Sint Show maken zij er samen met de kinderen, ouders en grootouders één groot feest van! Zo zingen zij hun grootste hits en nodigen iedereen uit om met hun mee te dansen en swingen. Zo kun je onder andere rekenen op de liedjes De Pieten Sinterklaas Move, Pietenliefde en de Sinterklaashit van 2023. Maar oh nee! Dan probeert Meneer van Driel het feest te verpesten. Kunnen de kinderen helpen om hem te pakken?

De hoofdrolspelers

De hoofdrolspelers in De Mega Sint Show 2023 zijn YouTube en TikTok sterren Party Piet Pablo en Love Piet. Natuurlijk zullen de andere Pieten, Sinterklaas en Meneer van Driel ook niet ontbreken. En wist je dat in deze show ook het tienjarige jubileum van Party Piet Pablo wordt gevierd? Dat beloofd dan ook een enorm feest te worden!

Praktische informatie

De deuren van de theaterzaal gaan 30 minuten voor aanvang van de show open. De show bestaat uit een pakkend verhaal, interactieve dansjes en natuurlijk de grootste hits van Party Piet Pablo en Love Piet. De show is geschikt voor het hele gezin en voor alle leeftijden. Dus ook aan de allerkleinsten is gedacht. Bovendien krijgt iedereen een eigen ticket, ongeacht de leeftijd. En beschikt De Mega Sint Show 2023 in de meeste gevallen over een pauze waarin ook een snoepje en een drankje te halen is.

Voor een overzicht van alle voorstellingen en theaters klik hier.

En jij kan erbij zijn!

Ben je enthousiast geworden en kan je niet wachten om met het hele gezin naar De Mega Sint Show 2023 te gaan? Dan heb ik super leuk nieuws! Van Onder Andere Producties mag ik namelijk 4 tickets (2 voor volwassenen en 2 voor kinderen) weggeven voor een voorstelling en theater naar keuze! Hoe leuk is dat! Hierboven deelde ik de link al met een overzicht. Neem dus gerust een kijkje naar welke datum en plaats voor jullie past.

Leuk weetje: Nicole gaat ook naar De Mega Sint Show 2023 met haar gezin en zal er voor op avontuur met kids een verslag over schrijven.

Dus hebben jullie ook zin in een groot feest in het theater? Laat dan een reactie achter onder dit blog artikel met een geldig mailadres. Misschien dat je wilt delen of dit jullie eerste Mega Sint Show wordt, of dat jullie al vaker naar dit feest zijn gegaan? Wat jullie favoriete Party Piet Pablo liedjes zijn? En in welk theater jullie de voorstelling willen gaan bewonderen? Alles is welkom! Uiteraard telt een ‘ik doe mee!’ ook.

Volgende week woensdag ontvangt de winnaar een persoonlijke mail van mij waarin ik je vraag naar je wensen (datum voorstelling en in welk theater), zodat de tickets naar je toe gemaild kunnen worden.

Update 25-10-2023: Bedankt allemaal voor jullie super leuke en enthousiaste reacties 😀 !! De winnaar heeft zojuist een mail ontvangen. Fijne dag!


Zijn jullie al aan het aftellen voor de De Mega Sint Show 2023? En mag ik jou en je gezin blij maken met 4 tickets voor een voorstelling in een theater naar keuze? Ik ben super benieuwd! Deel het gerust in een reactie onder dit blog artikel (hiermee maak je automatisch kans op deze fantastische prijs) 😀 !

You may also like

31 Reacties

Bianca 18 oktober 2023 - 8:53 am

Onze kinderen van 6 en 4 zijn gek op Sinterklaas. Ze geloven nog maar ik denk dat dat bij mijn zoontje niet lang meer zal duren. Mijn dochtertje vindt het heel spannend. Dit jaar zou zo’n theatershow nog helemaal geweldig zijn. Wat is Sinterklaas toch een leuke tijd. Nu al zin in.

Reageren
Jennyfer 18 oktober 2023 - 1:35 pm

Yeaahh onze dochter is helemaal fan van Piet pablo en love Piet vooral love Piet natuurlijk. Wij zijn eerder geweest maar fit moest verplaatst worden naar de zomer waardoor we sint gevoel toch niet hadden. Daarna werd het eigenlijk niet meer betaalbaar onze dochter vind pietenliefde heel leuk liedje. Gave winactie.

Reageren
Tamara Schepers 18 oktober 2023 - 8:51 pm

Onze kinderen zijn 6 en 7 jaar. De jongste is zo dol op Sinterklaas en zijn pieten dat het me ontroerd hoe hij naar hen kijkt. Wij zijn nog nooit bij de shows geweest dus dit zou echt meesleur zijn! Making memories!!! Wij zijn dol op alle liedjes. Diede invaller van k3 bekijken wij meestal omdat zij de kleindochter is van een collega.

Reageren
Tamara Schepers 18 oktober 2023 - 8:52 pm

Onze kinderen zijn 6 en 7 jaar. De jongste is zo dol op Sinterklaas en zijn pieten dat het me ontroerd hoe hij naar hen kijkt. Wij zijn nog nooit bij de shows geweest dus dit zou echt mega leuk zijn! Making memories!!! Wij zijn dol op alle liedjes. Diede invaller van k3 bekijken wij meestal omdat zij de kleindochter is van een collega.

Reageren
Angelique Franken-Augustijn 23 oktober 2023 - 5:35 am

Dat zou super zijn we willen al heel.lang een keer naar zo’n show met onze dochter. Ik ga keihard duimen.

Reageren
Louisa 23 oktober 2023 - 5:51 am

Super leuk zou graag met mijn zoontje van 6 en dochter van 4 willen gaan samen met hun papa. Ze zullen het geweldig gaan vinden. Zijn al maanden aan het aftellen tot sinterklaas in het land komt. Wij zitten al te duimen

Reageren
Cynthia 23 oktober 2023 - 6:18 am

Ooh wat leuk! Mijn meisje is met kerst net 2,5, dus het eerste jaar dat de Sint ineens leuk gaat worden. Wij zouden graag in Den Bosch de show zien!

Reageren
Noortje 18 oktober 2023 - 1:34 pm

Hier is het nog rustig in huis voor wat betreft Sint… stilte voor de storm, want met deze voorstelling gaat het dak er natuurlijk af! Wij doen graag mee!

Reageren
Lisette 23 oktober 2023 - 4:32 am

Wauw wat gaaf! Onze jongste is dol op party piet pablo wat zou hij genieten samen met zijn zus. We zijn nog nooit eerder geweest. Wat zou dit een leuke verrassing zijn!

Reageren
Kristie 18 oktober 2023 - 1:40 pm

Waaaw wat gaaf! Liv is nu 4 en leeft er heel bewust naar toe! Hoe leuk zou deze show zijn!! We proberen bewuster met Sinterklaas om te gaan en te consuminderen. Ook zamelen we speelgoed in voor Sinterklaas voor het goede doel! Ik hecht zoveel meer waarde aan een geweldige show en de voorpret naar Sinterklaas en de herinneringen die je hiermee samen maakt daarom doe ik graag mee!

Reageren
Lotte 19 oktober 2023 - 4:44 am

Wat zou het ontzettend leuk zijn om hier met ons gezin naartoe te gaan! Waarschijnlijk zal dit het laatste jaar zijn dat er vol overtuiging van genoten gaat worden, als je begrijpt wat ik bedoel 😉 Een waar feestje!

Reageren
Suleika 20 oktober 2023 - 7:56 am

We zijn een keer eerder gegaan en vinden het toen te gek! Hoewel al een wat ouder liedje zijn de kinderen nog altijd gek op “zwarte Pieten stijl”. Dan gaan z3 helemaal los! Amersfoort zou voor ons mooi uitkomen!

Reageren
Linneke Crommentuijn 20 oktober 2023 - 11:52 am

Wat ontzettend leuk dit! Wat zou ik hier graag met mijn gezin naar toe gaan. Ik heb twee zoontjes van 7. De tweeling van 7 gelooft nog heilig, en vinden Party Piet Pablo geweldig. Zijn liedjes hoor ik het hele jaar als ik niet zeg dat Sinterklaas weer terug naar Spanje is. Ik zie dat er voorstellingen in Veldhoven zijn, sfeervol in de Schalm. Sinterklaastijd is gezellig en genieten, het zou fantastisch zijn als we naar de Mega Sint Show zouden mogen.

Reageren
Mark 20 oktober 2023 - 12:17 pm

Sinds de eerste pepernoten alweer gespot zijn in de supermarkt, zijn onze kids alweer driftig in de weer met verlanglijstjes. Beter te vroeg dan te laat zullen we maar zeggen. Dit uitje zou absoluut de kers op de taart zijn!

Reageren
Maaike 20 oktober 2023 - 6:49 pm

Leuk voor mijn dochters, houden wel van een Sint en Pieten- show!

Reageren
Peggy van den Berg 20 oktober 2023 - 10:09 pm

Wauw wat een te gekke kans! Ik denk dat dit het laatste jaar wordt dat we twee kinderen met zoveel pret mee nemen naar de show! Onze oudste is een echte Piet Pablo fan en ik als moeder geniet nu nog even extra veel van dit jaar ;). Ik zou het dus super leuk vinden om met ons gezin met onze twee jongens Daley en Justin naar de show bij ons in Den Bosch te gaan! Leuk dat we kans kunnen maken, heel tof!!
Groet, Peggy

Reageren
Ilona van santen 21 oktober 2023 - 7:35 pm

Wij doen mee!!!! Dit zouden mij twins van 7 echt het meest geweldig vinden.
Dus mochten wij deze kans krijgen zal er op en top genoten worden.
Liefs ilona

Reageren
Loes Goossens 22 oktober 2023 - 10:46 am

Onze dochter Pip (bijna 7) is een echte Piet Pablo fan en kan helemaal wegsmelten bij pietenliefde (zo schattig), ons zoontje Otis is bijna 3 dus voor hem begint het nu ook net leuk te worden! Zou super tof zijn om bij de show te zin, zie dat ze 2 december in Den Bosch komen 🙂

Reageren
Linda Zwijnenburg 22 oktober 2023 - 10:54 am

Super leuk deze winactie! Mijn zoontjes zijn groot fan van Sinterklaas én Party Piet Pablo. Waarschijnlijk is dit het laatste jaar dat ze nog geloven (de jongste niet) en het zou fantastisch zijn om samen dit spektakel mee te mogen maken. Wij hebben wel zin in een feestje en in de Pieten Sinterklaas Move!

Reageren
Debbie 22 oktober 2023 - 11:41 am

Ja zou heel gaaf zijn hier kijken we al heel het jaar Sinterklaas mijn zoontje kan er geen genoeg van krijgen

Reageren
Marieke 22 oktober 2023 - 1:05 pm

Jaaa super leuk met onze 2 kids van 4 en 6!

Reageren
Felicia 22 oktober 2023 - 4:19 pm

Ik doe heel graag mee me zoontje us 2,5 en beseft het nu heel goed is nu al met de sint bezig.

Reageren
Linda 22 oktober 2023 - 10:51 pm

Zou te gek zijn
2 dochters van 6 en 5 jaar
Zon feest vet cool toch

Leuk met sinterklaas dit te vieren

Reageren
Wessel 23 oktober 2023 - 10:14 am

Deze spannende tijd is de leukste uit de kindertijd! En jammer maar helaas: deze tijd duurt maar even! Wij zitten er nu middenin, daarom zou dit uitje naar De Mega Sint Show fantastisch zijn!

Reageren
Claire van Lee 23 oktober 2023 - 11:41 am

Dat lijkt me super leuk om naartoe te gaan samen met mijn zusje en onze jongste twee meiden!!! Wrsl het laatste gelovige jaar voor onze meiden, dus zou wel echt heel erg leuk zijn!!!
Ik ga voor ze duimen!!!

Reageren
Charlotte 23 oktober 2023 - 6:35 pm

OHHHHH WAT MEGA LEUK VOOR MIJN 2 NEEFJES!!
Zij zijn HELEMAAL fan van piet pablo! Dan kunnen mijn pake en Beppe gezellig met ze mee! Ze zijn 8&4!
Iedereen veel Suc6 met winnen

Reageren
Dionne 24 oktober 2023 - 1:00 pm

Onze tweeling springt al in het rond over de pietendshow sinds te eerste pepernoten in de winkels liggen. Verzinnen zelf nieuwe dansjes op alle pietenliedjes 🥰 ik zou het geweldig voor ze vinden als ze dit jaar naar een echte pietendshow kunnen gaan en ze zo enorm veel plezier kunnen beleven! Ik doe graag mee voor ze.

Reageren
Marian B 24 oktober 2023 - 2:51 pm

Sinterklaas begint ook hier weer helemaal te leven. Leuke sfeervolle tijd! Dit zou een leuke verrassing en ervaring zijn voor de kinderen, ik doe graag mee!

Reageren
Marieke Eijkhout 24 oktober 2023 - 2:55 pm

Dit zou superleuk zijn! Wij zitten hier met de oudste in ‘ons laatste jaar Sinterklaas ‘, dus moeten echt nog wel even genieten van de momentjes die komen! Volgend jaar, groep 5, zal heel anders zijn!

Reageren
Michelle 25 oktober 2023 - 12:09 pm

Afgelopen weekend naar de bios geweest met m’n dochtertje. Ze heeft genoten!
Ik weet zeker dat ze hierbij nog meer zal genieten. Leuk om haar beste vriendin dan mee te nemen!

Reageren
Willem de Wal 27 oktober 2023 - 1:13 pm

Ik heb twee buurmeisjes van 5 en 8 jaar die allebei groot Sinterklaas fan zijn {wie niet} Ze kwamen vorige week even langs om een filmpje te kijken, ze kregen een beetje ruzie en ik zei dat als ze niet ophielden, ik Sinterklaas zou inlichten. Nou niet gedacht dat dit zoveel indruk zou maken. En waar ik sinterklaas dan wel niet van kende. Nou ik maar beweren dat Sinterklaas en ik dikke vrienden waren. Ik zou ze graag meenemen naar de Mega Sint Show. Ik denk dat ik net zoveel lol zou hebben als de twee meisjes.

Reageren

Laat een reactie achter