Win! Bioscoopkaartjes voor Juf Roos: Op Reis Naar De Regenboog!

door Claire
Juf Roos Op Reis Naar De Regenboog

Zijn jouw kids ook zo dol op Juf Roos? Dan heb ik super leuk nieuws! Vanaf vorige week donderdag draait de gloednieuwe bioscoopfilm Juf Roos: Op Reis Naar De Regenboog in de bioscoop. Ook dit keer gaat Juf Roos samen met haar buurjongen Gijs op avontuur en zit de film vol met vrolijke, bekende kinderliedjes. En… Jij kunt er bij zijn! Ik mag namelijk 9 vrijkaarten weggeven! Dus wil je samen met je kids genieten van deze onwijs leuke film? Lees dan snel verder en doe mee 😀 !

Het verhaal van Juf Roos: Op Reis Naar De Regenboog  

Juf Roos (gespeeld door Melissa Drost) en haar buurjongen Gijs (gespeeld door Jörgen Scholtens)   gaan op vakantie en daar hebben ze superveel zin in. De lunchpakketjes zijn gemaakt, de koffers gepakt en de reis kan beginnen! Maar dan gaat er iets mis. Gijs slaat per ongeluk de rode roos van de jurk van de juf waardoor die haar magie verliest. Een groot probleem want met de bijzondere jurk konden ze overal naartoe reizen en nu gaat dat niet meer. In de kist van Oma Rosalinde vinden Juf Roos en Gijs gelukkig een oplossing. Als ze alle kleuren van de regenboog verzamelen, kunnen ze de jurk weer maken. Het blijkt nog een behoorlijke zoektocht om de juiste kleuren te vinden, maar wel een hele leuke!

Over de film

De productie van Juf Roos: Op Reis Naar De Regenboog is in handen van Blooming Media in samenwerking met Videoland en Dutch FilmWorks. Het scenario werd geschreven door Valerie Latul en Paul de Vrijer en de regie is in handen van Jan-Willem Wit. De muziek is van Guido Heeneman. Dutch FilmWorks brengt de film in de bioscoop.

En is het een aanrader?

Nou en of! Wij zijn afgelopen zaterdag voor de eerste keer samen met onze kids naar Kinepolis in Leidschendam geweest om de film te bewonderen. En wat een ervaring was dat! Lyam was direct compleet in verwondering. Al vond Lana de harde geluiden in het begin, de reclames vooraf en de trailers van nieuwe films, toch wel een beetje te spannend. Al kwam dit gelukkig allemaal goed toen de film begon.

Juf Roos: Op Reis Naar de Regenboog is een ontzettende leuk film voor peuters en kleuters! Maar ook voor ouders en grootouders. Het is namelijk ontzettend leuk en creatief gemaakt. Zit boordevol humor en de liedjes zijn daarnaast weer heerlijk traditioneel Nederlands en gemakkelijk mee te zingen voor alle leeftijden. En als je op zoek bent naar een fijne bioscoop dan kunnen wij Kinepolis in Leidschendam ook van harte aanraden! Het personeel is super vriendelijk en de bioscoop is prachtig!

Eindconclusie

Ben je op zoek naar een leuk uitje met een peuter of kleuter, dan is (voor de eerste keer) naar de bioscoop gaan om de nieuwe Juf Roos film te bewonderen, echt een aanrader! Het is een feest voor jong en oud door de herkenbare traditionele Nederlandse kinderliedjes, leuke raadsels en de heerlijke humor.

Enthousiast geworden? Dan heb ik leuk nieuws! Win bioscoopkaartjes!

Ik mag van Dutch FilmWorks maar liefst 9 vrijkaarten weggeven! Mag ik jou en je kids hier blij mee maken? Laat dan in een reactie weten (met een geldig mailadres) met hoeveel personen jullie de film willen gaan bewonderen. That’s it 😀 ! De winnaars ontvangen aanstaande maandag een mail waarin ik vraag naar je adres zodat ik de vrijkaartjes naar je toe kan sturen.

Update 31-07-2023: Super leuk om jullie enthousiaste reacties te lezen! De winnaars hebben zojuist een mail ontvangen. Alvast heel veel plezier, fijne dag!

Juf Roos Op Reis Naar De Regenboog

Zijn jouw kids ook zo dol op Juf Roos? En willen jullie de nieuwe film in de bioscoop bewonderen? Ik ben super benieuwd! Laat je het weten in een reactie? Dan maak je automatisch kans op vrijkaarten voor Juf Roos: Op Reis Naar De Regenboog 😀 !

You may also like

13 Reacties

Jennie 26 juli 2023 - 5:42 am

Zouden me kinderen keileuk vinden!2 kinderen zijn super fan

Reageren
Bo vd Bogaard 26 juli 2023 - 5:42 am

Stond nog op ons lijstje om deze vakantie met onze oudste dochter van 2 jaar te gaan doen. Ze is nog nooit in de bios geweest, maar gek op juf roos! Bijna alle liedjes worden vrolijk meegezongen en op gedanst. Dus het zou super zijn om (3) kaartjes te winnen!

Reageren
Astrid 27 juli 2023 - 7:57 pm

Super graag voor me 2 zoontjes van 3 en 5 die zijn er helemaal gek van en dan natuurlijk zou ik met de kinderen gaan en oma gaat dan mee

Reageren
Claudia 26 juli 2023 - 5:46 am

Leuk voor mijn zoontje van 3. We zouden graag met zn drieën gaan.

Reageren
De koning 26 juli 2023 - 6:04 am

Zou keertje samen naar de bios willen met ons dochtertje, om te kijken naar juf roos ze vind het geweldig

Reageren
Nathalie van den Berge 30 juli 2023 - 5:43 pm

Super leuke acties lijk me zo leuk om met dochterje te gaan super gek van juf Roos , deze saaie zomervakantie
Zou der blij maken en mij ook

Reageren
Shirley 26 juli 2023 - 7:30 am

Jaa wij zouden graag met 5 naar de film willen gaan!

Reageren
Linda Zwijnenburg 26 juli 2023 - 11:22 am

Wat ontzettend super leuk dit! Mijn zoontje van bijna 4 is fan van juf Roos én Gijs! Hij is ook nog nooit in de bioscoop geweest. Dit zal een geweldig uitje zijn voor mama en zoon, samen genieten en quality time 🥰

Reageren
Kelly 26 juli 2023 - 4:58 pm

Gaaf! Wij wagen graag een kansje mee voor 3 of 4 kaarten🥰

Reageren
Mirelda 26 juli 2023 - 7:20 pm

Jaaa superleuk! Ik ben de komende 3 weekjes alleen met mijn dochter van 3 (de oudste is met papa op vakantie) en wil zovéél mogelijk leuke dingen met haar doen! Dit past perfect in dat streven en het zou helemáál leuk zijn om dat samen met mijn broer en haar lievelingsnichtje te doen. Dus 4 kaartjes zou top zijn 💝

Reageren
Linda 2 augustus 2023 - 3:28 pm

Leuk mijn meiden zijn helemaal weg van deze film gezellig voor der verjaardag 08 08 2018 is ze geboren leuk deze film ze is gek op bios Johan Bloemen

Reageren
Brenda 3 augustus 2023 - 9:42 am

Wat leuk, juf Roos en Gijs zijn hier helemaal favoriet! Leuk om met de kids de vakantie af te sluiten!

Reageren
Tanya 12 augustus 2023 - 11:35 am

Wat een leuke actie. Superleuk voor mijn zoontje van 2, graag 3 kaartjes.

Reageren

Laat een reactie achter