WIN! Bioscoopkaartjes voor Fien & Teun Gaan Kamperen!

door Claire
Fien & Teun Gaan Kamperen

Fien en Teun, bekend van onder meer TV, theater, Avonturenboerderij Molenwaard en Vakantiepark Molenwaard, zijn na het grote succes van hun allereerste bioscoopfilm in 2021 terug op het witte doek. Op zondag 5 februari 2023 ging hun gloednieuwe film ‘Fien & Teun Gaan Kamperen’ in première bij Kinepolis in Dordrecht en was de film in diverse kleuterbioscopen te zien. Deze start bleek een groot succes; het leidde tot veel enthousiaste reacties en bracht op één dag al vele bezoekers naar de bioscoop. Vanaf woensdag 8 februari is de film te zien in 121 bioscopen door heel het land en ik heb leuk nieuws! Ik mag namelijk één lezer blij maken met 4 bioscoopkaartjes!

Het verhaal van Fien & Teun Gaan Kamperen

Fien & Teun Gaan Kamperen vertelt een nieuw verhaal over het populaire boertje en boerinnetje. Wanneer de twee de hooizolder opruimen vinden ze een échte kampeertent en mogen ze van mama en papa kamperen in de natuur. Met volle rugzakken, een picknickmand en flink wat kriebels in hun buik gaan het boertje en boerinnetje op pad. Onderweg leren Fien en Teun al snel nieuwe dierenvriendjes kennen. Alleen een tent opzetten blijkt nog helemaal niet zo makkelijk. En dan beginnen hun vrienden van thuis ook om aandacht te vragen! Maar ja, boerderijdieren kunnen nu eenmaal niet kamperen… Of toch wel?

Over Fien & Teun

Fien & Teun is, door de inzet van Van Hoorne Entertainment, de laatste jaren uitgegroeid tot een populair kindermerk dat niet meer weg te denken is uit vele Nederlandse huiskamers. Fien en Teun zijn twee vrolijke boerenkinderen die spelenderwijs het Hollandse landleven ontdekken. Op de boerderij beleven ze de leukste avonturen met hun vriendjes en leren ze van alles over het verzorgen van dieren, de natuur en de herkomst van voedsel.

Sinds 2014 zijn het boertje en boerinnetje te zien bij RTL. Inmiddels hebben ze al 5 jaar hun eigen themapark, Avonturenboerderij Molenwaard, en hebben zij sinds 2021 ook een eigen vakantiepark, Vakantiepark Molenwaard. Daarnaast waren de twee al diverse keren te zien in het theater met een eigen show en is er een breed merchandise assortiment ontwikkeld.

De Fien & Teun Film

‘Fien & Teun Gaan Kamperen’ is geproduceerd door Van Hoorne Entertainment in coproductie met het Vlaamse Montana Media. De film is geregisseerd door Matthias Temmermans, die ook de eerste Fien & Teun film ‘Fien & Teun – Het Grote Dierenfeest’ regisseerde. De distributie is in handen van Dutch Filmworks.

WIN! Bioscoopkaartjes voor Fien & Teun Gaan Kamperen!

Fien & Teun Gaan Kamperen is sinds 8 februari 2023 in de Nederlandse bioscoop. En ik heb super leuk nieuws! Ik mag namelijk één lezer blij maken met 4 vrijkaartjes voor Fien & Teun Gaan! Wil jij de film samen met het hele gezin bewonderen of is er iemand die je hier blij mee wilt maken? Laat dan een reactie achter onder dit blog artikel.

Misschien dat je wilt delen in welke bioscoop jullie de film willen bewonderen, wie je mee wilt nemen of aan wie je deze mooie prijs wilt geven? Alles is welkom! Uiteraard telt een ‘ik doe mee!’ ook. De winnaar ontvangt volgende week woensdag een persoonlijke mail waarin ik je vraag naar je adres zodat de bioscoopkaartjes naar je toe gestuurd kunnen worden.

Update 08-03-2023: Bedankt voor jullie super leuke en enthousiaste reacties!! De winnaar heeft zojuist een mail ontvangen. Fijne dag!!

Fien & Teun Gaan Kamperen

Zijn jouw kleintjes fan van Fien & Teun en kunnen jullie ook niet wachten om de film Fien & Teun Gaan Kamperen in de bioscoop te bewonderen? En mag ik jullie blij maken met de bioscoopkaartjes? Ik ben super benieuwd! Deel het gerust in een reactie (dan maak je automatisch kans op deze mooie prijs) 😀 !

You may also like

13 Reacties

Cheryl van de loo 1 maart 2023 - 6:55 am

Leuk ik doe graag mee. Ik zou hier graag heen willen met mijn gezinnetje

Reageren
Kristie 1 maart 2023 - 7:27 am

Wat een super leuke blog om te lezen! Ik ga met mijn dochter en haar vriendinnetje met de mama op 18 maart hoe leuk zou het zijn als we dan de kaartjes winnen? De meiden zijn helemaal gek van Fien en Teun en Molenwaard is dan ook een favoriet uitje geworden! Wij zouden in Nijmegen of Den Bosch naar de bios gaan! Afhankelijk van de draai tijd van de film! Super leuke blog we waren enthousiast en nu nog meer!!

Reageren
Ilona 1 maart 2023 - 7:53 am

Ik zou graag naar de film van fien en teun willen zien met mijn kinderen in de bioscoop in groningen.

Reageren
Marja Legius 1 maart 2023 - 2:46 pm

Superleuk voor mijn kleindochtertjes die onlangs nog gelogeerd hebben bij Fien en Teun

Reageren
Bianca 1 maart 2023 - 6:01 pm

Geqeldig voor de kids. Vorig jaar voor het eerst met ze gaan kamperen. Ze vinden het geweldig . Ook bij Fien en Teun op bezoek geweest. Deze film lijkt me superleuk voor hun.

Reageren
Chantal 2 maart 2023 - 5:05 am

Ik doe mee!

Reageren
Linda schrijft ' t op 2 maart 2023 - 7:40 am

Mijn kids zijn pubers en Fien en Teun ken ik dus niet goed
Maar het lijkt me een erg leuke film om in de bioscoop te bekijken met kleine kinderen

Reageren
Nicole Orriëns 2 maart 2023 - 10:19 am

Als ik die poster zie krijg ik er helemaal zin in. Het ziet er daar zo vrolijk en gezellig uit. Het lijkt me daar heerlijk kamperen ; ) Zelfs al is in het de vorm van bioscoopbezoeker.

Reageren
Tessa 2 maart 2023 - 3:03 pm

Succes voor iedereen die mee doet (ik doe niet mee)! De kleinkinderen van een collega van mij zijn helemaal dol op fien en teun

Reageren
Jouvence 5 maart 2023 - 12:42 pm

Wat leuk dat je hier kaartjes voor mag weggeven! Ik wens iedereen die mee doet veel succes.

Reageren
Eline 5 maart 2023 - 1:07 pm

🎬Gezellig met mijn kleine nichtjes heen 🩷

Reageren
Sanne 5 maart 2023 - 7:28 pm

wat leuk voor de kids, alleen al die poster is zo leuk. Daar wil je toch naar toe met de kids?

Reageren
Linda 5 maart 2023 - 9:43 pm

Wauw zou echt te gek zijn deze film zo leuk dat is gezellig ze zijn grote fan
Ff tijd voor de meiden hoe leuk is dat

Reageren

Laat een reactie achter