REVIEW: De Wonders of Nature cottage – CenterParcs de Vossemeren

door Claire

Vorige maand besloten wij dat het hoog tijd was voor een (mini) vakantie. Even een paar dagen niks anders doen met onze kids en hondenkind, dan te genieten van de natuur en de faciliteiten van een vakantiepark. We werden verliefd op de Wonders of Nature cottage van CenterParcs de Vossemeren in België maar of dat een aanrader is? Dat lees je in dit blog artikel 😀 !

Over vakantiepark de Vossemeren van CenterParcs.

Net over de grens in België ligt vakantiepark de Vossemeren van CenterParcs. Het is er heerlijk groen, er zijn bossen, 2 meren en het ligt naast de Lommelse Sahara. Je kunt er genoeg beleven! Zo is er een natuurbelevingspad (Nature Trail), kun je er heel veel sporten beoefenen (waaronder heel veel verschillende soorten watersporten) en is er ook voor de allerkleinste genoeg te beleven.

Avonturen die je er kunt beleven.

Eén van de redenen dat wij blij werden van vakantiepark de Vossemeren is omdat er ook de voor de allerkleinste genoeg vertier is. Zo is er een hele mooie Aqua Mundo waar je heerlijk onbeperkt kunt zwemmen en genieten. Daarnaast is er Discovery Bay; een coole piratenwereld waar kids lekker kunnen ravotten. En bij Action Factory kunnen ze heerlijk ongestoord spelen. Ook buiten zijn er een aantal mooie speeltuinen te vinden, een geweldige kinderboerderij en nog véél meer! Wij zijn lang niet overal aan toegekomen!

Mocht je een uitgebreide activiteitenlijst willen zien van alle avonturen die je kunt beleven neem dan even een kijkje op de website

Een betoverend mooi huisje; Wonders of Nature cottage.

Het was voor ons liefde op het eerste gezicht. De Wonders of Nature cottage is namelijk een bijzondere ode aan de natuur, waar je in elke kamer iets terugvindt van de belevenissen van een bioloog en geoloog. Zo kun je je verwonderen in de waterval-woonkamer. Reusachtige mammoetbomen in de slaapkamer ontdekken en een duik nemen in de lichtgevende onderwaterwereld-badkamer! Daarnaast is er speciaal voor kinderen een eigen speelkamer met een schommel, waar ze heerlijk kunnen klimmen (want de vloer is gemaakt van lava!). Ook zijn er verschillende knopjes aanwezig waarmee ze het licht van de kamer inclusief bijpassende muziek kunnen aanpassen. Daarnaast is het huisje uitgerust met alle faciliteiten die je nodig hebt om heerlijk te kunnen genieten. En is er zelfs een privé terras met tuinmeubilair aanwezig!

En is het een aanrader?

Absoluut! Wij hebben enorm genoten! De Wonders of Nature cottage is echt een plaatje en ongelofelijk leuk wanneer je jonge kindjes hebt. Want echt overal is aan gedacht! Zo is er in de badkamer een krukje aanwezig en is er een verlaagde wasbak gemaakt, zodat je kindje zelf haar/zijn handjes kan wassen en tanden kan poetsen. Op het toilet hangt ook een toilet verkleiner klaar en daarnaast is er een kinderstoel aanwezig en nog veel meer. Hierdoor is het gemakkelijk om je snel thuis te voelen. Daar helpt de betoverende inrichting trouwens ook bij!

Wij hebben alleen wel een vergissing gemaakt. Wij waren er namelijk vanuit gegaan dat je bij alle activiteiten en workshops eenvoudig kunt aanhaken. Maar het is noodzakelijk om een reservering te maken (en het liefste al een paar weken voor vertrek). Hierdoor zijn wij helaas de pony experience misgelopen. Super balen! Want we hadden het Lana beloofd en ons er allemaal super erg op verheugd. Maar dat moeten we dus nog een keertje inhalen.

Ook qua eten waren wij niet erg onder de indruk van de mogelijkheden in de restaurants (en in de supermarkt). Dus als we je een tip mogen geven; reserveer op tijd en neem lekker wat boodschappen mee zodat je zelf kunt koken. De keuken is namelijk perfect uitgerust en voorzien van alles wat je nodig hebt (behalve een ovenschaal, haha!). Daarnaast is de badkamer beeldschoon en de regendouche fantastisch, alleen wordt het water niet heel erg warm…

Al met al; geen perfect verblijf dus. Maar toch kunnen we iedereen een verblijf in de Wonders of Nature cottage van CenterParcs de Vossemeren aanraden! Onze kids hebben namelijk enorm genoten en wij daardoor ook! De Aqua Mundo is ontzettend fijn, de omgeving is heerlijk groen en rustgevend, alles is kindvriendelijk en voor de kleintjes zijn er onwijs veel leuke avonturen te beleven. Bijna te veel om tijdens een midweekje mee te maken; maar daardoor is de keuze reuze. Wel zo fijn! En als je een dagje geen zin hebt om naar buiten te gaan, dan kun je ook binnen genieten van de natuur in de Wonders of Nature cottage.


Wat vindt jij van de Wonders of Nature cottage? En ben je fan van CenterParcs? Ik ben super benieuwd! Deel het gerust in een reactie. Ik laat mij graag inspireren.


You may also like

6 Reacties

Renata Feyen 4 maart 2023 - 1:14 pm

Ik ben er ook eens geweest, maar das heel lang geleden. Er is blijkbaar veel veranderd

Reageren
Rory 5 maart 2023 - 12:58 pm

Wat een prachtige cottage waar jullie in zaten. De badkamer! Wow. Heel goed dat je wel heel eerlijk bent. Ik ben altijd van het zelf meenemen van specifieke producten (sambal, rijst, tahoe en dergelijke) want dat vind je lang niet altijd in een kleinere supermarkt op het park. Of we gaan ter plekke op zoek naar een grotere supermarkt. En ach, soms is eenvoudig dineren ook weleens lekker (ik denk dan aan een pizza of iets dergelijks. Thuis doen we dat namelijk nooit). Maar nogmaals, een goede eerlijke recensie. Ik zou het – ook al is Mila 11 jaar – zeker overwegen, want het ziet er reuze gezellig uit.

Reageren
sandra 5 maart 2023 - 2:55 pm

Wat zag het er leuk uit! Ik moet mijn kleinzoontje van 3 regelmatig opvangen en dit lijkt me wel iets voor met hem te doen!

Reageren
Tessa 6 maart 2023 - 5:55 pm

Jammer dat een paar dingen niet helemaal aan de verwachtingen hebben voldaan

Reageren
Linda Meester 7 maart 2023 - 10:05 am

Zo de inrichting van dit vakantiehuisje lijkt niet meer op die van ons laatste bezoek aan CP. Prachtig zeg

Reageren
Nicole Orriëns 7 maart 2023 - 12:46 pm

Wat een leuk ingericht huisje! Veel leuker dan ik had verwacht van een Centerparcs huisje. En het park lijkt me ook heel fijn om te verblijven.

Reageren

Laat een reactie achter