Kikker is verliefd de Musical (review)

door Claire
Kikker is verliefd de Musical

In Kikker is verliefd de Musical voelt Kikker zich vreemd. Hij moet lachen en huilen tegelijk en zijn hartje doet boem, boem, boem. Gelukkig staan zijn vrienden altijd klaar om hem te helpen. Maar wat zou er met Kikker aan de hand zijn? Heeft hij misschien honger, of is hij ziek? Maar gelukkig weet Haas al snel een antwoord, Kikker is verliefd! Maar op wie is hij dan verliefd? En is zij dan ook verliefd op hem? – Kikker is verliefd is één van Lana haar favoriete Kikker verhalen. Maar of zij en haar broertje de musical ook konden waarderen? Dat deel ik met je in dit blog artikel 😀 !

Over Kikker is verliefd de Musical

Kikker, bekend van de boeken van Max Velthuijs, is al ruim 30 jaar een geliefd kinderkarakter. Eigenlijk is Kikker het gelukkigst in zijn eigen fijne huis aan de rivier. Maar, avontuur is ook leuk en dus komt Kikker met al zijn vriendjes naar het theater met een spiksplinternieuwe, spetterende musical ‘Kikker is verliefd!’. In deze familievoorstelling zingen Kikker en zijn vriendjes de leukste liedjes en is er veel interactie met het publiek. Na de voorstelling komen Kikker en zijn vriendjes naar de foyer van het theater, waar kinderen de karakters kunnen ontmoeten en met hen op de foto kunnen.

En… Is Kikker is verliefd de Musical een aanrader?

In één woord: ABSOLUUT! We hebben ons allemaal enorm vermaakt tijdens Kikker is verliefd de Musical. De kleintjes keken hun ogen uit en genoten van de liedjes en ambiance. En ook het volwassen publiek lachten uitgebreid mee met de grapjes, die vooral varkentje, maakte. De acteurs waren daarnaast geweldig! En ook was alles met enorm veel liefde gemaakt.

Wij zijn op zondag 26 februari naar de voorstelling gegaan in Schouwburg Amstelveen met het hele gezin. Een super fijn theater dat heel klein en sfeervol is! Daarnaast is het ook heel goed bereikbaar met de auto en het OV (altijd fijn om te weten). Het welkom was daarnaast warm. Voor de kleintjes waren er ook een aantal tafeltjes neergezet met stoeltjes, Kikker kleurplaten en potloden. Hoewel het welkom en de voorstelling perfect was, waren er na afloop wel 2 verbeterpunten.

Zo was het fotomoment helaas niet goed geregeld. Er was niet vooraf duidelijk gemaakt welke kant de rij moest staan en ook de achtergrond waar Kikker en Eend voor gingen staan, was eigenlijk gewoon te klein. Het gevolg? Iedereen was aan het dringen en probeerde zijn kindje naar voren te duwen. Ook stond er na afloop bij de garderobe een enorm lange rij omdat er een voorstelling begon en die van ons eindigde. Dit zijn dan ook twee verbeterpunten voor Schouwburg Amstelveen voor een volgende voorstelling.

Maar dat mocht de pret verder absoluut niet drukken! Want wat hebben we genoten! Wat ons allemaal betreft is Kikker is verliefd de Musical dan ook een geweldig leuk uitje voor het hele gezin! Onze kleintjes hebben de hele voorstelling lang genoten, mee bewogen en met volle aandacht gekeken. En ook wij vonden het een groot feest!

Tot slot…

Kikker is verliefd de Musical is een voorstelling van 3 jaar en ouder, duurt 60 minuten en te zien in 62 theaters in Nederland. Voor meer informatie en het bestellen van tickets kun je terecht op de website van van Hoorne Entertainment.

Zijn jouw kids ook fan van Kikker? Stap dan ook in de wereld van Kikker en zijn vriendjes in het Kinderboekenmuseum!


Zijn jouw kids ook fan van Kikker en zijn vriendjes? En hebben jullie de musical ‘Kikker is verliefd’ al bezocht? Ik ben super benieuwd! Laat je het weten in een reactie 😀 ?

You may also like

6 Reacties

Joyce 8 maart 2023 - 7:08 am

Vroeger vonden ze kiker erg leuk, maar nu zijn ze er een beetje te groot voor geworden. Klinkt wel als een super leuk uitje met jonge kinderen!

Reageren
Linda schrijft 't op 8 maart 2023 - 7:30 am

Kikker levens groot dat moet voor een kind toch super tof zijn!

Reageren
Nicole Orriëns 8 maart 2023 - 8:08 am

Wat ziet dat er prachtig uit. En wat knap hoe ze een boek zo tot leven weten te brengen op het podium!

Reageren
Tessa 9 maart 2023 - 6:00 pm

Wat leuk dat er achteraf ook een foto moment is met Kikker

Reageren
Kijkje in huis en tuin 10 maart 2023 - 8:00 am

Hoe leuk is het voor de kinderen om Kikker levensgroot in een musical te zien!

Reageren
My Homepage 5 oktober 2023 - 7:04 pm

… [Trackback]

[…] There you will find 31049 more Infos: opavontuurmetkids.nl/review-kikker-is-verliefd-de-musical/ […]

Reageren

Laat een reactie achter