WIN! Bioscoopkaartjes voor Teddy’s Kerstfeest!

door Claire
Teddy's Kerstfeest review

Ben je toe aan een heerlijke zoete kerstfilm? Dan gaan In The Air en Just4kids je super blij maken! Vanaf 13 december is de nieuwe kerstfilm Teddy’s Kerstfeest namelijk te bewonderen in de bioscoop. En niemand minder dan Jim Bakkum en Bettina Holwerda hebben hun talenten gebundeld. Dat kan dan ook niet anders dan een bijzondere en hartverwarmende kerstfilm zijn! En ik heb leuk nieuws… Ik mag namelijk bioscoopkaartjes weggeven! Mag ik jou hier blij mee maken?

Over Teddy’s Kerstfeest

Sneeuwvlokken, geurige amandelen en fonkelende lichtjes creëren de perfecte sfeer tijdens Maria’s bezoek aan de kerstmarkt. Daar ontdekt ze plotseling een ongelooflijk geheim: op de bovenste plank van het loterijhokje heeft de liefste teddybeer zojuist zijn hoofd bewogen, de knuffelbeer Teddy leeft! Maria voelt zich meteen verbonden met het levende speelgoed en kan geen betere kerstwens bedenken dan om de teddybeer voor zich te winnen. Maar deze teddybeer heeft andere plannen. Hij droomt van een rijke eigenaar die hem alles kan leren wat de wereld te bieden heeft.

Teddy’s Kerstfeest is een hartverwarmende film voor het hele gezin, waarin de kracht van vriendschap en de ware betekenis van kerst centraal staan.

Releasedatum: vanaf 13 december in de bioscoop | Speelduur: 78 minuten | Taal: Nederlands | Classificatie: AL | Genre: Familiefilm, kerstfilm | Volledige stemmencast: Jim Bakkum, Bettina Holwerda, Lauren Versluis, Luca van Ammers, Loïs Schoolmeesters

De cast

Jim Bakkum neemt de stem van Teddy voor zijn rekening, terwijl Bettina Holwerda haar stem leent aan Bolla, de egel uit de film. Hun chemie en vocale talent zorgen ervoor dat deze karakters tot leven komen op het witte doek. Teddy’s Kerstfeest belooft een magische ervaring te worden die jong en oud zal betoveren. De release van deze familiefilm staat gepland voor de komende feestdagen en zal zeker een plekje veroveren in de harten van vele filmliefhebbers.

En wist je dat er in de film ook rollen zijn weggelegd voor Lauren Versluis, Luca van Ammers, Loïs Schoolmeesters?

Over de distributie

Teddy’s Kerstfeest is een distributie van In The Air en Just4Kids. Dat beloofd dan ook een feest te worden! Want In The Air is al bijna 10 jaar lang distribiteur van aansprekende films/series als Minoes, Pluk van de Petteflet, Annie MG Schmidt, Knofje, Abeltje, Mr. Kikker, Wiplala, BING. In 2021 en 2022 bracht In The Air voor diverse leeftijdsgroepen films uit in de bioscoop, waaronder BINGS Kerstfeest (2021), Strijder (2022), en Oeps! Kids overboord (2022).

En Just4Kids is een kinderlabel dat sinds 2010 internationale kinderfilms, TV-series en merken aankoopt voor Nederland en België. Bekende voorbeelden zijn o.a: De Sneeuwkoningin, Spokenjagers, Rikkie de ooievaar, Pluisje, Robocar poli, Rupsje nooitgenoeg, Casper en Emma, Oeps! Kids overboord, Bibi en Tina en Bing! Sinds 2011 is Just4Kids actief op YouTube waar geregeld nieuwe kindercontent wordt gepost. Inmiddels heeft het YouTube kanaal meer dan 50 miljoen views.

WIN! Bioscoopkaartjes voor Teddy’s Kerstfeest!

Vanaf 13 december is de nieuwe kerstfilm Teddy’s Kerstfeest te bewonderen in de bioscoop in zowel Nederland als België. En ik heb super leuk nieuws! Ik mag namelijk één lezer blij maken met 2 vrijkaartjes voor Teddy’s Kerstfeest! Wil jij de film samen met je dochter, zoon of het hele gezin bewonderen of is er iemand die je hier blij mee wilt maken? Laat dan een reactie achter onder dit blog artikel met een geldig mailadres. Misschien dat je wilt delen in welke bioscoop jullie de film willen gaan bewonderen, wie je mee wilt nemen of aan wie je deze mooie prijs wilt geven? Alles is welkom! Uiteraard telt een ‘ik doe mee!’ ook.

De winnaar ontvangt volgende week woensdag een persoonlijke mail waarin ik je vraag naar je adres zodat de bioscoopkaartjes naar je toe gestuurd kunnen worden.

Update 06-12-2023: Bedankt voor jullie super leuke en enthousiaste reacties! En wat tof om te lezen wat jullie plannen zijn voor de kerst 😀 ! Het was nog lastig kiezen… Maar de winnaar heeft zojuist een mail ontvangen. Fijne voorstelling en alvast een hele fijne kerst allemaal!

Teddy's Kerstfeest


Wat zijn jullie plannen voor kerst dit jaar? En mag ik jullie blij maken met 2 bioscoopkaartjes voor Teddy’s Kerstfeest? Ik ben super benieuwd! Deel het gerust onder dit blog artikel in een reactie (hiermee maak je automatisch kans op deze geweldige leuke prijs)! 😀

You may also like

24 Reacties

Ingrid L 29 november 2023 - 6:41 am

Wij gaan dit jaar gezelig het dobbelspel doen met de familie. Deze filn lijkt mij geweldig voor mijn lieve dochter!

Reageren
Debby Veenema 29 november 2023 - 6:58 am

Wij vieren dit jaar kerst bij mijn schoonfamilie en de papa van m’n meiden moet erg veel weeken, dus zal heel graag met hun samen naar de bioscoop in Utrecht gaan, samen een mooie herinnering met een (lijkt me) schitterende film 🥰

Reageren
Loes 29 november 2023 - 8:50 am

Met mijn lieve dochter Pip natuurlijk!

Reageren
Mirella 3 december 2023 - 11:36 am

Samen met mijn neefje zou dit geweldig zijn wij gaan graag naar de bios en dan zou deze film helemaal leuk zijn om in de kerstperiode te kijken en hem hiermee te verrassen🤗

Reageren
Ilona 29 november 2023 - 9:22 am

Wij gaan de kerstdagen gezellig met familie doorbrengen🥰

Reageren
Laura k. 29 november 2023 - 9:27 am

Wij vieren kerst altijd bij de oma’s. Gezellig samen dineren en een blokje door de versierde straten struinen. 🙂
Ik en mijn zoontjes komen graag in de kerststemming met de film Teddy’s kerstfeest!

Reageren
Esmeralda Groenland 29 november 2023 - 9:57 am

Lijkt me een leuke film om met mijn kids te bezoeken

Reageren
Cheryl van de loo 29 november 2023 - 10:11 am

Leuk. Kerstavond en tweede kerstdag zijn we bij familie. Eerste kerstdag hebben wij tijd voor ons gezin. Hopelijk kunnen we dan deze leuke film bekijken

Reageren
Danique 29 november 2023 - 10:24 am

Na Sinterklaas bij Opa en Oma doen we pakjes met Kerst met de andere Oma. Heerlijk sfeervol en daarna gourmetten. Heerlijke tijd, genieten!!!

Reageren
Rieneke Hammers 29 november 2023 - 8:51 pm

Dat zou super leuk zijn samen met mijn nichtje! We houden wel eens een film avond op de bank als ze komt logeren. Maar samen naar de bioscoop is natuurlijk veel leuker!! Ik ga duimen!

Reageren
Willem de Wal 29 november 2023 - 11:57 am

Ik ben uitgenodigd bij de buren op tweede kerstdag, altijd gezellig met de drie buurkinderen en hun ouders. Zou fijn zijn als ik in de kerstvakantie de kids op een leuke kerstfilm mag trakteren.

Reageren
Ria Poirters 29 november 2023 - 12:28 pm

graag om samen met onze kleinkinderen naartoe te gaan in Eindhoven dus ik doe mee!
😉

Reageren
Karen 29 november 2023 - 1:27 pm

We hebben de 2 Kerstdagen gezellig uitgebreider etentjes met de familie. De overige dagen van de vakantie hebben we echter nog helemaal geen plannen. Hoe leuk als we met de kids naar deze gezellige familiefilm zouden mogen❤️

Reageren
Stephanie Verhulst 1 december 2023 - 7:23 pm

Wij zijn dol op kerst films, op kerst, op beren, op films en helemaal op Teddy!!!

We doen graag mee 💗💗
Hele fijne feestdagen voor iedereen!!

Reageren
Peggy van den berg 29 november 2023 - 2:18 pm

Wat leuk om kans te maken! Ik doe graag mee 😀

Reageren
Minke 30 november 2023 - 4:03 am

Wat leuk! Ik ga graag samen met de kinderen naar deze film.

Reageren
Leentje 30 november 2023 - 6:27 am

Zo leuk voor mijn kleindochter, die zo graag met Opa naar de bioscoop gaat.

Reageren
Irene de Groot 30 november 2023 - 3:14 pm

Dat zou wel heel leuk zo’n voor de tweede week van de kerstvakantie met de kids! De eerste week chillen we hem nog heerlijk op Aruba!

Reageren
Renata Feyen 30 november 2023 - 5:37 pm

Ik weet niet of het ook geldig is voor België, want anders doe ik zeer graag mee om met mijn kleindochter te gaan

Reageren
Lorinda 30 november 2023 - 11:37 pm

Lijkt me een super leuke film om te kijken met de kids

Reageren
Marja Legius 1 december 2023 - 9:49 am

Leuk voor mijn kleindochtertjes. Ze zijn nog niet eerder in de bioscoop geweest dus zullen zich er zeker verwonderen

Reageren
Diana van Os 2 december 2023 - 4:15 pm

Ik wil heel graag deze super gezellige film bewonderen met mijn dochtertje Alisha ze is 2,5 jaar en vind beren heel erg leuk

Reageren
Anneliese de Waal 3 december 2023 - 10:06 am

We zijn eerste kerstdag gezellig met familie 😀, en tweede kerstdag gezellig een diner thuis.

Lijk mij een erg leuke film, doe erg graag mee, Groetjes van Anneliese de Waal

Reageren
Lifestyle Mommy's ~ Linda van Duren 7 december 2023 - 6:43 pm

Op eerste kerstdag eten we gezellig bij mijn zus met de familie en op tweede kerstdag komen m’n schoonouders lekker bij ons eten en spelletjes spelen, dat vinden ze zo gezellig!

Reageren

Laat een reactie achter