WIN! Bioscoopkaartjes voor Casper en Emma en de gouden ring!

door Claire
Casper en Emma en de gouden ring

Heb je zin in een leuk uitje met je kids deze zomervakantie? Dan heb ik iets ontzettend leuks voor je! Vanaf aanstaande woensdag zijn de leukste vriendjes, Casper en Emma, terug in een nieuw bioscoop avontuur! En ik mag één lezer blij maken met 4 bioscoopkaartjes voor Casper en Emma en de gouden ring en een strandbal! In dit blog artikel deel ik alles over de film, een leuk nieuwtje en hoe je kans kunt maken op deze onwijs leuke prijs 😀 !

Het verhaal van Casper en Emma en de gouden ring.

Casper en Emma gaan samen met hun familie op vakantie naar het eiland Malta dat ligt in de Middellandse zee. Op hun eerste dag op het strand ontmoeten ze Pawlu en zijn knuffel, Dolfijn. Het begin van een echte vakantievriendschap.

Tijdens het spelen vinden de drie vriendjes samen iets bijzonders in de zee: een gouden ring! Casper en Emma denken dat iemand zijn trouwring is verloren en gaan op zoek naar de rechtmatige eigenaar. Maar het vinden van de eigenaar van de ring blijkt moeilijker dan gedacht. Een visser vertelt de kinderen dat de ring afkomstig is uit de gezonken stad Atlantis. Als Emma en Pawlu nog bezig zijn met de speurtocht ontmoet Casper Agatha, een meisje uit Malta. Uiteindelijk besluit Emma om de ring terug in zee te gooien. Maar op dat moment leert Casper de oma van Agatha kennen en wordt het mysterie van de gevonden ring toch nog opgelost…

De film duurt 80 minuten, is in het Nederlands en een echte familiefilm (geschikt voor alle leeftijden).

Over Casper en Emma.

Casper en Emma zijn twee 5-jarigen. Ze ontmoeten elkaar voor het eerst op school en zijn sindsdien beste vriendjes. Ze hebben allebei een knuffel: Caspers knuffel heet Welpje en Emma’s knuffel heet Mevrouw Konijn. Deze knuffels kunnen praten en komen alleen tot leven bij Casper en Emma. De knuffels gaan overal mee naartoe en beleven de avonturen op hun eigen wijze. De verhalen van Casper en Emma zijn gebaseerd op de boeken van de Noorse Tor Age Bringsværd. Casper en Emma oftewel ‘Karsten og Petra’ zijn al 20 jaar razend populair in Noorwegen en Denemarken. Naast een nieuwe film komt er ook een nieuwe Tv-serie van Casper en Emma. Deze zal ook te zien zijn bij Zappelin.

Fun fact: Casper en Emma en de gouden ring is alweer de achtste film van Casper en Emma. En ook dit keer in trotse handen van Just4Kids en In The Air.

WIN! 4 bioscoopkaartjes voor Casper en Emma en de gouden ring en een strandbal!

Om dit onwijs leuke nieuws te vieren ontving ik van Just4kids en In the Air een onwijs leuk perspakket met daarin een strandbal, een Casper en Emma doeboek, kleurplaten en een box met daarin een puzzel, memo en domino + vrijkaarten! En ik heb super leuk nieuws! Ik mag namelijk één lezer blij maken met 4 vrijkaartjes voor Casper en Emma en de gouden ring én een strandbal!

Wil jij de film samen met het hele gezin bewonderen of is er iemand die je hier blij mee wilt maken? Laat dan een reactie achter onder dit blog artikel. Misschien dat je wilt delen in welke bioscoop jullie de film willen bewonderen, wie je mee wilt nemen of aan wie je deze mooie prijs wilt geven? Alles is welkom! Uiteraard telt een ‘ik doe mee!’ ook. De winnaar ontvangt volgende week dinsdag een persoonlijke mail waarin ik je vraag naar je adres zodat de 4 bioscoopkaartjes en de strandbal naar je toe gestuurd kunnen worden.

Update 19-07-2023: Bedankt voor jullie super leuke en enthousiaste reacties! De winnaar heeft zojuist een mail ontvangen. Fijne dag allemaal!

Perspakket Casper en Emma en de gouden ring

Zijn jouw kids fan van Casper en Emma en kunnen jullie ook niet wachten om de film Casper en Emma en de gouden ring in de bioscoop te bewonderen? En mag ik jullie blij maken met de bioscoopkaartjes en strandbal? Ik ben super benieuwd! Deel het gerust in een reactie (dan maak je automatisch kans op deze mooie prijs) 😀 !

You may also like

16 Reacties

Kimberley van Dillen 14 juli 2023 - 5:48 am

Graag voor m’n zoontje zou ik willen winnen zodat we deze zomer ook een dagje op pad kunnen gaan.. en dan het liefst naar Pathe schouwburgplein.

Reageren
Bianca 14 juli 2023 - 6:47 am

Superleuk voor mijn kinderen van 4 en 6 die bioscoop geweldig vinden. Magisch gewoon!! Ik doe graag mee. Misschien dat ze kunnen gaan met Opa en Oma in Spijkenisse. Kunnen ze er gaan logeren, lekker rustig voor papa en mama haha

Reageren
Vanessa 14 juli 2023 - 7:23 am

Wat een leuke winactie! Wij willen graag naar de film gaan kijken met ons dochtertje. Twee maanden zomervakantie zijn lang dus alle uitstapjes zijn welkom 🙂 zijn de vrijkaarten ook voor bioscopen in België? Zo ja, dan doe ik heel graag mee met deze winactie!

Reageren
Linda Raaijmakers 14 juli 2023 - 9:27 am

Nou, hier zou ik ons neefje en nichtje ontzettend blij mee maken! Toevallig zaten ze vanmorgen bij mij op de bank te vertellen dat ze deze film heel graag wilden zien. Hoe gaaf zou het zijn als tante Linda dan kaartjes zou winnen 😍

Reageren
Ilona 14 juli 2023 - 9:29 am

Zou onze dochter heel erg graag heen willen. Ze heeft alle films ondertussen meerdere malen bekeken

Reageren
Chantal 14 juli 2023 - 9:36 am

Super leuk voor onze sem van 5 en onze tess van 7. Van kleins af aan al fan van casper en Emma. En dit is het enige wat ze beide leuk vinden om te kijken. Dus geen strijd over naar wie welke film wil.

Reageren
Noortje 14 juli 2023 - 2:20 pm

Met de zomervakantie voor de deur is een filmpje pakken met de kinderen natuurlijk een onwijs leuk uitje! Wij gaan graag naar de nieuwe avonturen van Casper & Emma kijken! 🍀

Reageren
Petra 14 juli 2023 - 3:15 pm

Onze, ook 5-jarige, dochter zou graag, met haar knuffel Robbie, naar Casper en Emma gaan kijken! Ze is maar weer aan de andere films van Casper en Emma begonnen, omdat ze niet meer kan wachten tot de nieuwe film draait. 🍀

Reageren
H. Ahmed 14 juli 2023 - 8:50 pm

Graag voor m’n kinderen!

Reageren
Jennie van Wagensveld 15 juli 2023 - 11:41 pm

Super mega toffe lieve winactie .Doe zeker graag mee voor me kinderen leuk uitje

Reageren
Marieke 17 juli 2023 - 6:11 pm

Jaaa super leuk, ik kan hier onze kinderen erg blij mee maken. Graag voor de bioscoop in Doetinchem.

Reageren
Rosy 16 juli 2023 - 1:06 pm

Dit klinkt als een enorm leuk avontuur! Het deed mij zelfs een beetje denken aan mijn eigen jeugd. Ik heb van alles gevonden in zwembaden en op stranden. Van (brief)geld, sieraden, schelpen tot aan dierenbotten toe. Ik heb zelfs een keer een complete (kale😜) rattenschedel gevonden onder water op een strandje.

Wat een gave actie! Ik doe graag mee voor mijn dochters van (bijna) 6 jaar en (bijna) 5 jaar. Ze zouden in de zomervakantie bij opa en oma logeren, maar die zijn onverwachts met spoed verhuisd. Daarom doe ik graag mee met deze actie, om mijn dochters met opa en oma een leuke middag in de bioscoop(Breda of Dordrecht) te gunnen, zonder dat hun kleine broertje alles weer eens verpest en mijn dochters de volle aandacht hebben met een hele leuke middag. Ze zijn dol op Emma en Casper (“NEE(!), Casper en Emma, mama🙄) en mijn jongste dochter is nog nooit naar de bioscoop geweest, wat een geweldig leuke ervaring/middag zouden ze in de vakantie kunnen hebben🥰.

Reageren
Heidi 17 juli 2023 - 5:35 pm

Samen met mijn kleinkids ❤️❤️genieten van een middagje film.
Groetjes trotse oma Heidi
Graag naar Hoogezand vue

Reageren
Marianne 17 juli 2023 - 6:28 pm

Wat gaaf, onze dochter van 5 en haar vriendje van net 6 zouden dit echt te gek vinden. Gezellig samen naar de bios en ik durf te wedden dat ze hun knuffels meenemen 🙂

Reageren
Ilona 18 juli 2023 - 10:15 am

Ik zou casper en emma graag willen bekijken in de bioscoop in groningen met mijn gezin

Reageren
WIllem de Wal 20 juli 2023 - 8:23 am

Ik doe graag mee voor mijn twee buurmeisjes, die dol zijn op een bioscoop uitje. De nieuwe bioscoop in Leeuwarden zou een mooie plek zijn om deze leuke film te bekijken.

Reageren

Laat een reactie achter