Fien & Teun Circus op de Boerderij (review & WIN 4 bioscoopkaartjes!)

door een gastblogger
Fien & Teun Circus op de Boerderij

Goed nieuws voor alle fans van Fien & Teun! Het liefste boertje en boerinnetje zijn terug op het witte doek met een gloednieuw filmfestijn: Fien & Teun Circus op de Boerderij. Tamara was afgelopen zondag samen met haar gezin te gast bij de filmpremière. Benieuwd of de film een aanrader is? Ze deelt het met ons in dit blog artikel! En we hebben ook ontzettend leuk nieuws… Wij mogen namelijk 4 bioscoopkaartjes voor Fien & Teun Circus op de Boerderij weggeven! Mogen we jou en je kids hier blij mee maken?

Over Fien & Teun Circus op de Boerderij

Sebastiaan het Varken is bijna jarig en dat willen Fien en Teun vieren met het leukste feestje ooit. Als ze in de weide een oude circuswagen vinden, weten ze gelijk wat de perfecte verrassing gaat zijn: ze gaan een circusvoorstelling maken! En Sebastiaan mag het niet weten, want anders is het geen verrassing meer.

Samen met hun dierenvriendjes gaan Fien en Teun gelijk heel hard oefenen, maar een circus maken blijkt nog helemaal niet zo gemakkelijk… Tijdens het goochelen verdwijnt per ongeluk Mevrouw Konijn en dan dreigt het hele feest niet door te kunnen gaan. Lukt het Fien en Teun nu nog wel om het circus op tijd af te krijgen voor de verjaardag van Sebastiaan?

Net als de eerder verschenen films van Fien & Teun, wordt Fien & Teun Circus op de Boerderij geproduceerd door merkeigenaar Van Hoorne Studios in samenwerking met het Vlaamse Montana Media. De film is opnieuw geregisseerd door Matthias Temmermans en de distributie in handen van Dutch FilmWorks. Het nieuwe filmfestijn van Fien en Teun is nu te zien in allerlei bioscopen door heel Nederland.

Over de Fien & Teun Circus op de Boerderij filmpremière

Afgelopen zondag waren wij namens op avontuur met kids te gast bij de filmpremière. En wat was het een groot feest! De kinderen konden lekker genieten van veel lekkers. En natuurlijk mochten de verse groenten en fruit ook niet ontbreken.

Wat de filmpremière daarnaast extra speciaal maakte, waren de leuke spelletjes die de kleintjes bij Kinepolis Dordrecht konden spelen. Zo was er een leuk spelletje met Rosa de Koe, konden ze de manen van Stip de Pony kammen en lag er een mooie kleurplaat van Fien & Teun klaar om in te kleuren.

En natuurlijk konden alle kinderen ook nog op de foto met Fien & Teun en was er ruimte voor een meet & greet. Wat het feestje helemaal compleet maakte!

En is de film een aanrader?

Fien & Teun Circus op de Boerderij is een prachtige bioscoopfilm en ook het allerjongste meisje van bijna twee jaar heeft geboeid zitten kijken. Het verhaal is goed te volgen voor peuters en kleuters en de bioscoopfilm wordt afgewisseld met leuke muziek en de bekende liedjes van Fien & Teun.

De dierenvriendjes hebben allemaal een leuke rol in de film en maken samen muziek. Ook leuk is dat er meerdere boodschappen in de film zijn verwerkt. Zo is er bijvoorbeeld veel aandacht voor samenwerken, spullen en materialen hergebruiken en wordt creativiteit enorm aangemoedigd.

Wat ons betreft is Fien & Teun Circus op de Boerderij dan ook een geweldige (eerste) bioscoopfilm voor kleine kinderen! Er is veel muziek, een leuke verhaallijn en de bioscoopfilm duurt niet te lang (iets langer dan 60 minuten).

Enthousiast geworden? Dan hebben wij super leuk nieuws!

Wij mogen van Dutch FilmWorks namelijk één lezer blij maken met 4 bioscoopkaartjes voor Fien & Teun Circus op de Boerderij die overal in Nederland geldig zijn! Hoe leuk is dat!

Wil jij graag samen met je kleintjes naar de film toe? Laat dan een reactie achter onder dit blog artikel met een geldig mailadres. Misschien dat je wilt delen of dit jullie eerste bioscoop avontuur wordt? Of jouw kids fan zijn van Fien & Teun? Of de bioscoopkaartjes bedoelt zijn voor jullie gezin of om cadeau te geven? Alles mag! Ook een ‘ik doe mee!’ telt.

Claire zamelt alle reacties in en volgende week woensdag kiest zij een winnaar. Ben jij de gelukkige persoon? Dan ontvang je volgende week woensdag een persoonlijke mail van haar waarin zij vraagt naar je adres zodat Dutch FilmWorks de 4 bioscoopkaartjes naar je toe kan sturen. Hoe leuk!

Update 14-02-2024: Bedankt voor jullie super leuke en enthousiaste reacties! De winnaar heeft zojuist een mail ontvangen. Fijne voorstelling allemaal! 😀

Fien & Teun Circus op de Boerderij filmposter


Verheugen jullie je ook zo op het zien van de bioscoopfilm Fien & Teun Circus op de Boerderij? Deel het dan met ons in een reactie onder dit blog artikel 😀 ! Hiermee maak je automatisch kans op het winnen van 4 bioscoopkaartjes.

You may also like

15 Reacties

Sharon Hoekstra 5 februari 2024 - 5:25 am

Super leuk!! Ik doe graag mee want mijn kinderen zijn gek op Fien en Teun! ❤️

Reageren
Marja Legius 5 februari 2024 - 5:43 am

Heel graag met mijn kleindochtertjes van 2 en 4

Reageren
Carolien 5 februari 2024 - 5:53 am

Jaaaa!!! Ik doe mee. Hier in huis een groot Fien en Teun fan. Dagelijks lees ik mijn zoontje voor uit de twee voorleesboeken die we van Fien en Teun hebben. We zijn zeer benieuwd naar de avonturen die Fien en Teun in de nieuwe film gaan beleven en nemen bij het winnen van de kaartjes een vriendin met haar zoontje gezellig mee!

Reageren
Eveline de Beer-Legius 5 februari 2024 - 6:25 am

Jaaaa zo leuk! 🤗🥳Mijn dochtertjes van 2 en 4 zijn echt dol op fien&teun! Bijna elke dag dansen ze wel op de liedjes van Fien en Teun! Ook deze mama wordt er stiekem erg vrolijk van:-) zou fantastisch zijn om met het hele gezin de vrolijkheid van Fien en Teun te mogen beleven in de bioscoop, dat zou een hele beleving zijn en al helemaal voor onze jongste dochter van 2,zou haar eerste biscoopavontuur zijn🥰🐑🧑‍🌾👩🏼‍🌾🎬

Reageren
Eveline de Beer-Legius 5 februari 2024 - 11:43 am

Jaaaa zo leuk! 🤗🥳Mijn dochtertjes van 2 en 4 zijn echt dol op fien&teun! Bijna elke dag dansen ze wel op de liedjes van Fien en Teun! Ook deze mama wordt er stiekem erg vrolijk van:-) zou fantastisch zijn om met het hele gezin de vrolijkheid van Fien en Teun te mogen beleven in de bioscoop, dat zou een hele beleving zijn en al helemaal voor onze jongste dochter van 2,zou haar eerste biscoopavontuur zijn🎉🐑🧑‍🌾👩🏼‍🌾🎬

Reageren
Anouscha 5 februari 2024 - 12:36 pm

Fien en Teun vinden onze kids geweldig! Dus wij doen graag mee! ❤️

Reageren
Patricia 5 februari 2024 - 10:05 pm

Jaaaa super leuk. Beide kinderen zijn dol op Fien en Teun en de oudste gaat nergens heen zonder zijn Fien pop.

Reageren
Sandra 6 februari 2024 - 8:40 am

Altijd leuk om met die kleintjes naar de bioscoop te gaan. Van Fien en Teun had ik nog nooit gehoord, maar volgende week is het bij ons in Vlaanderen krokusvakantie en dan ga ik met mijn kleinzoontje naar de nieuwe film van Peppa Pig

Reageren
Marinka 12 februari 2024 - 10:27 am

Jaaa! Ik doe graag mee voor onze 5 kids. Groot Fien en Teun fan, dus een leuke verrassing voor in de vakantie volgende week.

Reageren
Stephanie van Zoest 12 februari 2024 - 11:53 am

Dat zou super leuk zijn voor mijn zoontje en zijn vriendinnetje, samen met de mama’s natuurlijk!!

Reageren
Malou 13 februari 2024 - 2:36 pm

Dat klinkt als een hele leuke film voor de jongste kinderen! Ik heb hem nog niet gezien, maar ik denk dat mijn jongste dochter hem wel leuk zou vinden.

Reageren
Tess 13 februari 2024 - 5:41 pm

Ik kan mijn eerste bioscoop bezoek nog goed herinneren: De reddertjes in kanagroe land.

Reageren
Eat Live Travel 13 februari 2024 - 6:37 pm

Wat leuk! Ik denk dat mijn nichtje heel graag naar de bioscoopvoorstelling van Fien en Teun zou willen gaan.

Reageren
Sonja de buyser 15 februari 2024 - 1:50 am

Met onze kleinkinderen ❣️

Reageren
Wafa 15 februari 2024 - 1:42 pm

I would love to watch this film with my 3 years old son who is fan of Fien en Teun

Reageren

Laat een reactie achter