WIN! Tickets voor Sinterland!

door Claire
Sinterland

Een plek waar fantasie tot leven komt en de grens tussen realiteit en dromen vervaagt. Want bijna niemand weet waar de Sint en zijn Pieten verblijven wanneer ze in Nederland zijn… Maar jij straks wel! Want dit jaar opent een sprookjesachtig kasteel met een groot Pietenbos haar deuren om te laten zien waar één keer per jaar ’s werelds grootste kindervriend logeert. En jij kunt er bij zijn! Ik mag namelijk 4 tickets + een parkeerkaart weggeven voor Sinterland! Mag ik jou en je gezin hier blij mee maken?

Ontdek de wondere wereld van Sinterland

Sinterland is dé ultieme beleving voor jong en oud. Laat je op de route betoveren door de vele belevenissen.  Ontdek de prachtige decors, maak plezier met de Pieten, dans mee met de shows en geniet van de complete onderdompeling in Sinterklaas sferen. Kinderen en ouders zullen zich verwonderen over de eindeloze reeks cadeautjes, de geheime passages in het kasteel en de spannende avonturen die hen te wachten staan.

Ontmoet de Sint

Het mooiste geschenk dat je je kind kunt geven, is samen herinneringen maken voor het leven. Sinterland biedt de kans om samen de wondere wereld van Sinterklaas te ontdekken zoals nooit tevoren. Hier straalt elk gezicht en loopt ieder hartje over van geluk. Deel je mooiste wensen met de Sint, en knijp gerust zachtjes in zijn hand; hij is het écht!

Een onvergetelijke beleving

Een plek vol magische verrassingen, spannende avonturen en herinneringen voor het leven. Beleef samen een tijdloos avontuur en ervaar de verwondering door de ogen van de kleinsten. Dompel je onder in de magie van Sinterland en laat je betoveren op een plek waar dromen uitkomen.

En dit kun je er allemaal beleven:

De Post & Pakjes kamer

Postpiet heeft het altijd druk, zeker deze tijd van het jaar, maar maakt natuurlijk tijd voor de bezoekers. Neem dus je verlanglijstje, mooiste tekening of liefste brief mee, hier zijn ze meteen op het juiste adres.

De Sinterkrant

Met de Sinterkrant in de hand, leer je alles over Sinterland! Het krantje staat vol spelletjes, opdrachten, weetjes en vragen, die je nodig hebt om het geheime wachtwoord te achterhalen. De krant mag daarna natuurlijk mee naar huis!

De Slaapkamer van Sinterklaas

Hoor wie snurkt daar, kinderen, hoor wie snurkt daar kinderen, is het een vermoeide Pieterbaas? Sluip door de slaapkamer van Sinterklaas naar de nostalgische keuken van Opa en Oma Piet. Zij kennen de Sint al hun hele leven, en kunnen er honderduit over vertellen.

Het dak op!

Kom van dat dak af…! Of niet, natuurlijk. Klim heel voorzichtig over de wiebelende, wankele dakpannen naar de rokende schoorsteen. En laat je papa of mama een foto maken, als ze durven…

Feest op het Pietenplein

Met een warme chocomelk in de hand een dansje wagen? Op het plein is het altijd feest, met hapjes, drankjes en dansjes doen bij Muziekpiet. Als je goed meedoet, blaast de muziekwagen zelfs bellen!

Vele fotomomentjes!

Geef jij je speentje aan een Pietenbaby? Val niet overboord van de stoomboot en til net zoveel cadeautjes als de sterkste Piet. Maak een mooie foto en vergeet deze fantastische dag nooit niet!

De Pietenkapsalon

Door weer en wind gaan ze om je cadeautjes te brengen, en toch zit Sinterklaas zijn baard altijd perfect. Met een beetje hulp van het publiek laat Kapperspiet zien hoe hij zorgt dat de Sint er altijd piekfijn uitziet.

De Magische Speurtocht

Om toegang te krijgen tot het grote kasteel, heb je een geheim wachtwoord nodig. Voltooi de speurtocht over het magische landgoed en pas dan zul je weten hoe je de grote kasteeldeuren kunt binnengaan.

De automatische pepernotenmachine

Hij rookt en rammelt, hij sputtert en schudt… Als dat maar goed komt, oh gut oh gut! Van ouderwetse pepernoten van Oma Piet tot vers gebakken kruidnoten, wie lust ze niet!

De stal van Sinterklaas

Ozosnel woont op stal met twee muizen, die heel erg houden van Sinterkaas, ehh, Klaas. Zing samen met de dieren liedjes en kom zo meer te weten over het liefste, sterkste en lenigste paard van de wereld!

De Chocoladefontein & Chocopiet

Wie zoet is, wordt lekkers; want is dat nu Chocopiet die je daar ín de chocoladefontein ziet? Help mee het ontbrekende ingrediënt te vinden, zodat de chocoladefabriek weer gaat werken!

Het Grote Pietenbos

Hou je adem in, je ogen open, je oren gespitst en je neus… dicht? In Het Grote Pietenbos zitten wel 100 Pietjes verstopt, kun jij ze allemaal zien, horen, ruiken en vinden?

Openingsdagen- en tijden Sinterland

Sinterland is geopend op de volgende dagen in november en december:

Vrijdag 24 november van 09.30 tot 19.30 uur

Zondag 26 november van 09.30 tot 18.30 uur

Woensdag 29 november 09.30 tot 18.30 uur

Vrijdag 1 december van 09.30 tot 19.30 uur

Zaterdag 2 december van 09.30 tot 19.30 uur

Zondag 3 december van 09.30 tot 18.30 uur

En ik heb super leuk nieuws; jij kan er met je gezin bij zijn!

Ik mag namelijk 4 tickets + een parkeerkaart weggeven! Mag ik jou hier blij mee maken? Laat dan een reactie achter onder dit blog artikel met een geldig mailadres. Misschien dat je wilt delen met wie je naar Sinterland toe wilt gaan en wanneer of wie je deze ultieme belevenis cadeau wilt geven. Alles mag! Ook een ‘ik doe mee’ telt. Volgende week woensdag ontvangt de winnaar een persoonlijke mail van mij met de tickets en parkeerkaart.

Update 02-11-2023: Bedankt voor jullie super leuke en enthousiaste reacties!! De winnaar heeft zojuist een mail ontvangen met daarin de code voor de 4 tickets + een parkeerkaart. Heel veel plezier! Fijne dag allemaal!


Zijn jullie ook al aan het aftellen voor Sinterland? En mag ik jou blij maken met de 4 tickets + parkeerkaart voor deze ultieme belevenis? Laat het weten in een reactie (hiermee maak je automatisch kans op deze mooie prijs) 😀 !

You may also like

23 Reacties

Linda schrijft 't op 25 oktober 2023 - 6:20 am

Dat hadden mijn kinderen vroeger heel erg leuk gevonden, helaas bestond dat toen nog niet.

Reageren
Ilona 25 oktober 2023 - 6:43 am

Ik zou hier graag 2 december naar toe willen met mijn kinderen en mijn man. Mijn kinderen zijn het hele jaar door bezig met sinterklaas.

Reageren
Susanne 29 oktober 2023 - 10:43 am

Deze zou ik heel graag winnen om met mijn neefjes te gaan doen🥰🍀💛

Reageren
Corinne 25 oktober 2023 - 8:42 am

Heeeeel tof! Ik heb 3 kleine kinderen, dus met 4 kaarten ben ik het 4e kind en blijft mijn man mooi thuis 😆

Reageren
Ria Poirters 25 oktober 2023 - 11:15 am

een ‘geweldige’ actie voor onze kleinkinderen! want Sint is helemaal geweldig en die pieten vinden ze razendspannend!!!

Reageren
Geranda 25 oktober 2023 - 1:19 pm

Superleuk! Ik ga graag met mijn tweeling en bestie ❤️

Reageren
Sandra 25 oktober 2023 - 3:14 pm

Wat ziet dat er leuk uit! Ik kan me voorstellen dat kinderen hiervan zullen genieten!

Reageren
Andrea van binsbergen 30 oktober 2023 - 1:58 pm

Oh dat zouden mijn kids, 2 en 6 super leuk vinden, dus ik doe graag mee!

Reageren
Joyce joshua 25 oktober 2023 - 4:53 pm

Dat lijkt mij geweldig! Zeker nu het het laatste “geloof” jaar is van onze oudste!

Reageren
Marian B 25 oktober 2023 - 5:27 pm

Wat leuk! Hier zullen mijn kinderen zich zeker vermaken! De Sinterklaastijd is echt een ge,ellige tijd, dit avontuur zal het wel extra speciaal maken.

Reageren
Marinka 25 oktober 2023 - 9:19 pm

Jaaaa heel gaaf voor ons gezin. Met kids die het liefste 365 dagen per jaar in pietenpakken rondlopen, zullen ze dit geweldig vinden! Kids blij, papa en mama blij!

Reageren
Rieneke 26 oktober 2023 - 1:39 pm

Dat zou mijn nichtje super leuk vinden! Waarschijnlijk is dit het laatste jaar dat ze nog in Sinterklaas geloofd. Ze vind pakjesavond altijd het leukste feest van het hele jaar. Hoe leuk zou het zijn als ze naar Sinterland mag! Nog lekker een keertje echt genieten van Sint en zijn pieten. Nog even de magie voelen. Ik ga duimen! 🤗

Reageren
Willem de Wal 27 oktober 2023 - 11:21 am

Ik heb twee buurmeisjes die allebei groot sinterklaas fan zijn, toen ze onlangs bij mij kwamen buurten en ze een beetje ruzie kregen, riep ik, ophouden anders bel ik sinterklaas. Nou dat maakte behoorlijk indruk. De oudste vroeg nog wel even waar ik Sinterklaas dan van kende. Ik zei toen maar dat Sinterklaas en ik dikke vrienden waren. Geweldig hoe kinderen hier in meegaan. Het zou natuurlijk geweldig zijn om de kinderen met een uitje naar Sinterland te kunnen verrassen. Als ik dat zou mogen vertellen, slapen ze de week ervoor gegarandeerd niet van de opwinding.

Reageren
Suleika 27 oktober 2023 - 8:34 pm

Ik weet zeker dat ik mijn buurvrouw met haar jonge gezinnetje hier enorm blij mee zou maken! Ik doe graag mee!

Reageren
Monika 28 oktober 2023 - 6:48 pm

Ik zou graag naartoe willen gaan met mijn man en onze twee kinderen. Dat zou geweldig zijn!🎉

Reageren
Peggy van den berg 29 oktober 2023 - 12:47 pm

Wat een leuke actie! Ja wij tellen af tot het zetten van de schoen. Avonden zingen op de bank, spanning in de ochtend en pakjesavond! Genieten deze tijd!

Reageren
Noortje 30 oktober 2023 - 5:27 am

Wat zou dit een geweldig leuk uitje zijn! Nu het bijna november is, gaat de tijd snel! Hij komt, hij komt,…! Gezellige tijd!

Reageren
Marleen 30 oktober 2023 - 6:37 am

Oh geweldig. Een belevenis om nooit te vergeten

Reageren
Marianne 30 oktober 2023 - 10:11 am

Wat gaaf voor onze 4 kids! De oudste weet net van het grote geheim, maar vindt het stiekem allemaal nog erg spannend en geweldig leuk! De anderen zijn nu al druk met aftellen!

Reageren
Marloes Langerak 30 oktober 2023 - 2:03 pm

Wat zou ik graag mijn 2 neefjes mee willen nemen. In de herfstvakantie samen een verlanglijstje gemaakt en hun grootste wens was om Sinterklaas te kunnen zien. Hoe leuk zou het zijn om ze mee te kunnen nemen naar Sinterland!!

Reageren
Sylvia 30 oktober 2023 - 4:55 pm

Onze oudste van 6 jaar zou dit wel erg leuk vinden! Mochten we winnen dan nemen we haar nichtje ook gezellig mee.
Een leuk uitje voor de beide dames.

Reageren
Linda 1 november 2023 - 11:10 am

Wauw wat gaaaf
Zo leuk ze geloven in sint en pieten dit is een kinderwens die uit komt
Ze zijn 6 en 5 jaar
Oma heeft de schouder gebroken, ff wat afleiding zou leuk zijn nu duimen o sint dat zou onwijs gaaaf zijn

Reageren
Manon 2 november 2023 - 1:01 am

Ik waag graag een gokje!

Reageren

Laat een reactie achter