WIN! Een Paw Patrol: The Mighty Movie filmpakket incl. bioscoopkaartjes!

door een gastblogger
Paw Patrol Mighty Movie

Vanaf 12 oktober kun je in de bioscoop een nieuwe Paw Patrol avontuur zien! Afgelopen zondag ging de film in première in Amsterdam en Tamara was er met haar gezin namens op avontuur met kids bij! Benieuwd naar de première en naar Paw Patrol: The Mighty Movie? En mogen we jou blij maken met een Paw Patrol: The Mighty Movie filmpakket waar 2 bioscoopkaartjes in zitten, een mooie waterfles en een hoedje? Lees dan snel verder want wij mogen 3 pakketten weggeven 😀 !

Over Paw Patrol: The Mighty Movie

Paw Patrol staat natuurlijk al jaren bekend om de leuke, schattige maar ook reddende pups. Wanneer een mysterieuze meteoriet neerstort in Avonturenstad, veranderen de Paw Patrol-pups opeens in De Megapups, en ze beschikken over buitengewone krachten!

Chase is misschien wel het meest bekend, maar ook Skye steelt de harten in deze film. Het is namelijk best spannend in Avonturenstad, Ook worden er drie kleine lieve schattige pups opgeleid voor “het echte werk”. Voor Skye, het kleinste lid van het team, is deze onverwachte ontwikkeling een langgekoesterde droom die werkelijkheid wordt. Zij kan namelijk heel goed vliegen. Maar het verhaal neemt een onverwachte wending wanneer de aartsvijand van de pups, burgemeester Humdinger, ontsnapt uit de gevangenis door een grote buis, die hij heeft laten aanleggen, en zich samen met een excentrieke geleerde richt op het stelen van de superkrachten van de pups..

Maar de pups laten zich onder leiding van Rider niet uit het veld slaan! Met de toekomst van Avonturenstad op het spel, worden de Megapups geconfronteerd met een race tegen de klok om de superschurken tegen te houden voordat het te laat is. Skye zal ontdekken dat zelfs de kleinste pup een enorm verschil kan maken in deze spannende strijd om het lot van de stad te bepalen. Maar gelukkig komt altijd alles goed.

De Nederlandse stemmencast bestaat uit Julia Tan, Edsilia Rombley, Levi van Kempen, Roué Verveer, Monica Geuze en Posy Bakkum.

Leuk weetje

In Amerika is het wereldrecord verbroken omdat de meeste honden aanwezig waren bij het bekijken van de film in Los Angeles. Deze speciale “super-sized” screening vond plaats op 24 september in het Autry Museum in Griffith Park. Er keken maar liefst 219 (!) honden en families naar de film. Dit komt in het Guiness Book of Records! Hoe leuk!

Over de première

Ook in Amsterdam hadden ze er een feestje van gemaakt! Zo konden kinderen geschminkt worden en waren er levensgrote Paw Patrol poppen aanwezig. Ook kreeg iedere gast na afloop een mooi Paw Patrol boek mee naar huis toe en was er tijdens de film heel veel lekkers. Waaronder popcorn met appelsap voor de kinderen en croissantjes + krentenbollen.

Daarnaast konden alle gasten kennismaken met de stemmencast en was er zelfs een rode loper.

En is de film een aanrader?

In de kijkwijzer van Paw Patrol: The Mighty Movie staat dat de film geschikt is voor kinderen vanaf 6 jaar. Maar er zijn geen echte spannende elementen in de film, dus wij raden het ook aan om met peuters en kleuters de film te gaan kijken. De film duurt 93 minuten en dat kan best een beetje lang zijn.

Er zijn leuke en mooie momenten, afgewisseld met de race met veel licht en geluid. Het zijn mooie scènes, die afgewisseld worden met muziek en mooie verhalen. Onze kinderen zijn Paw Patrol fan, dus deze film was een schot in de roos! We raden het dan ook aan om deze film in de bioscoop te gaan bekijken. En hoe leuk is dat om deze herfstvakantie te gaan doen!

WIN! Een Paw Patrol: The Mighty Movie filmpakket!

Wij hebben ontzettend leuk nieuws voor alle Paw Patrol fans! Wij mogen van Triple P Entertainment namelijk 3x een Paw Patrol: The Mighty Movie filmpakket weggeven! En hier zitten 2 bioscoopkaartjes in voor de film, een bijzondere waterfles en een mooi hoedje. Mogen we jou blij maken met deze mooie prijs? Laat dan een reactie achter onder dit blog artikel met een geldig mailadres. Misschien dat je wilt delen in welke bioscoop jullie de film willen gaan bewonderen? Welke pup de favoriet is van jouw kindje(s)? Alles mag! Ook een ‘ik doe mee!’ telt.

De winnaars ontvangen volgende week woensdag een persoonlijke mail van Claire waarin zij vraagt naar je adres zodat het Paw Patrol: The Mighty Movie filmpakket naar je toegestuurd kan worden.

Paw Patrol the Mighty Movie

Update 11-10-2023: Bedankt allemaal voor jullie super leuke en enthousiaste reacties!! De winnaars hebben zojuist een mail ontvangen. Fijne voorstelling allemaal!!


Mogen we jou blij maken met een Paw Patrol: The Mighty Movie filmpakket? En wie is jouw favoriete pup? Wij zijn super benieuwd! Deel het gerust in een reactie met een geldig mailadres. Hiermee maak je automatisch kans op deze onwijs leuke prijs! 😀

You may also like

33 Reacties

Mila-viënna Fung 4 oktober 2023 - 5:30 am

Oh mijn dochtertje Mila (3 jaar) is zo een fan van Paw Patrol, ze heeft een badjas van Sky en die moet zelfs mee naar de opvang. Ze is laatst naar een show geweest, maar is helaas in slaap gevallen hahaha.

Reageren
Chayenne 4 oktober 2023 - 5:40 am

Onze dochter is dol op Sky en zou heel graag de film willen zien! Ze is nog niet eerder naar de bioscoop geweest, dus ze zal haar ogen uitkijken!

Reageren
Linn 6 oktober 2023 - 9:27 pm

Te leuk met mijn eigen pup 💙🍀

Reageren
Cheryl van de loo 4 oktober 2023 - 5:47 am

Mijn dochter is fan van sky. Nu duimen dat we winnen

Reageren
Bianca 4 oktober 2023 - 6:36 am

Superleuk voor mijn zoontje van 6. Bioscoop is magisch. Favoriete pup is Rocky

Reageren
Ingrid L 4 oktober 2023 - 5:53 am

Wij gaan heel graag naar deze film in delft. Mijn zoontje is gek op chase maar hij vindt alle pups leuk!

Reageren
Annefleur 4 oktober 2023 - 7:04 am

Mijn dochter (5) is al jaren groot fan van paw patrol. Zuma is haar favoriete pup. Mocht ze winnen, dan nemen wij haar vriendje gezellig mee naar de bioscoop.

Reageren
Ilona 4 oktober 2023 - 7:57 am

Ik zou graag met mijn dochter naar de film willen in de bioscoop van hoogezand of groningen. Ze is gek op sky

Reageren
Annefleur 4 oktober 2023 - 7:04 am

Mijn dochter (5) is al jaren groot fan van paw patrol. Zuma is haar favoriete pup. Mocht ze winnen, dan nemen wij haar vriendje gezellig mee naar de bioscoop.

Reageren
Eva 4 oktober 2023 - 8:13 am

Oh wat een leuke actie! Mijn neefje (de zoon van mijn broer) is helemaal paw patrol fan, dus dat lijkt me een heel leuk kadootje voor hem. Hij zit in Tilburg, dus zou hij daar naar de bioscoop gaan. Ik weet niet welke pup zijn favoriet is, dat zal ik hem eens vragen.

Reageren
Stephanie 4 oktober 2023 - 9:00 am

Mijn zoontje Jonah (4) is al jaren een enorme Paw Patrol fan, we hebben zelfs uit het buitenland diverse poppetjes besteld als die hier niet verkrijgbaar waren want hij wil alles compleet 🙂 nu is hij nog nooit in de bioscoop geweest en wat is nou een leukere eerste ervaring dan die van zijn favoriete pups.. duimen dat we gaan winnen ☺️

Reageren
Carolien 4 oktober 2023 - 11:20 am

Dat zou heel leuk zijn voor mijn zoontje Sepp. Laatst zijn we voor het eerst naar de bioscoop geweest. Dat was een hele belevenis. We hebben daar ook een voorstukje van de nieuwste Paw Patrol Movie gezien en zijn erg benieuwd!

Reageren
Carolien 4 oktober 2023 - 11:20 am

Dat zou heel leuk zijn voor mijn zoontje Sepp. Laatst zijn we voor het eerst naar de bioscoop geweest. Dat was een hele belevenis. We hebben daar ook een voorstukje van de nieuwste Paw Patrol Movie gezien en zijn erg benieuwd!

Reageren
Jennie van Wagensveld 5 oktober 2023 - 9:18 am

Paw patrol waren mijn en nog steeds mijn kinderen fan van kijken dit met plezier

Reageren
Patricia 4 oktober 2023 - 12:21 pm

Jaaa leuk voor mijn zoontje van 3,5.. hij heeft de afgelopen 2 jaar veel meegemaakt. Zijn mama bijna kwijt geraakt en zelf met zijn gezichtje onder de scootermobiel terecht gekomen 1 kant van zijn gezicht helemaal kapot.

Reageren
Linda schrijft 't op 4 oktober 2023 - 3:17 pm

Wat een leuke première met levens grote honden, dat moet een feestje zijn geweest.

Reageren
Tessa 4 oktober 2023 - 5:20 pm

Ik weet zeker dat veel kindjes erg blij worden van deze prijs. De premiere ziet er echt super leuk uit

Reageren
Emely 4 oktober 2023 - 6:22 pm

Superleuk! Toevallig had mijn zoontje het er vandaag nog over dat hij zo graag naar deze film zou willen gaan!
Marshall en liberty zijn hier favoriet, maar volgens mij zijn ze gewoon fan van de superleuke avonturen!

Reageren
Anneliese de Waal 4 oktober 2023 - 9:38 pm

Sam is dol op sky 😊😊, ik doe erg graag mee voor haar, erg leuk, Groetjes Anneliese

Reageren
Mark Schadenberg 5 oktober 2023 - 8:57 am

Geweldig 🤩 samen met mijn zoon naar de bioscoop in Almere of Amsterdam. Savi zijn favoriet is Rex.

Wie deze mooie prijs ook mag winnen! Heel veel plezier alvast

Reageren
Malou 5 oktober 2023 - 10:44 am

Oh gaaf zeg! Mijn jongste is groot fan van Paw Patrol, ze vindt vooral Sky erg leuk. Ik doe dus graag mee!

Reageren
Linda Raaijmakers 5 oktober 2023 - 6:26 pm

Neefje Sem en nichtje Tess zijn momenteel nog helemaal in to Paw Patrol. Als ik me goed herinner zijn hun favoriete pups Chase en Skye. De mijne is nog altijd Rubble haha, die is zo leuk!

Reageren
Willem de Wal 6 oktober 2023 - 9:47 am

Mijn nichtje Amaly speelt de Paw Patrol avonturen altijd in haar eentje na, dan zit ze op haar fietsje, en zegt ze, hebben jullie mijn pup ook gezien. Of ze roept “Geen klus voor mij”. Ze kent natuurlijk alle namen van de pups uit haar hoofd. Een grotere paw patrol fan heeft er in mijn ogen nooit bestaan.

Reageren
Marieke 6 oktober 2023 - 8:51 pm

Ja! Supertof voor mijn twee paw patrol fans van 4 en 6 jaar ❤️.

Reageren
Marieke 6 oktober 2023 - 8:52 pm

En Sky is de absolute favoriet van mijn dochter! 💕

Reageren
Froukje 8 oktober 2023 - 8:38 pm

Iedere dag wordt hier wel even door m’n zoontje(4) paw patrol gekeken. Omdat hij zo’n fan is heb ik voor een tijdje de streamingdienst SkyShowtime. Alle afleveringen z’n daarop te zien. En nog een paar korte films, aanrader voor de echte fans! Bij elke aflevering waar we samen naar kijken vraagt mijn zoontje: “wie ben jij vandaag?” Ik ben ze allemaal zegt hij er vlug achteraan. Want stiekem z’n ze allemaal heel erg leuk.

Reageren
Rory 9 oktober 2023 - 8:47 am

Wat superleuk Claire! Daar ga je iemand heel blij mee maken. Mila is er nu iets te oud voor, maar ze heeft altijd genoten van de Paw Patrol-avonturen. Mooie winactie!

Reageren
Robin 10 oktober 2023 - 12:24 pm

Ik wil graag mee spelen voor mijn dochtertje van 5. Groot fan van paw patrol, met als favoriet skye natuurlijk. Ze kijkt graag naar de serie op de iPad en ze heeft genoten van de vorige film in de bioscoop, waar we 2 keer heen zijn geweest! We zouden deze film dan willen zin in de Vue in Kerkrade of foroxity in Sittard… duimen duimen!

Reageren
Kristel 11 oktober 2023 - 11:33 am

Geweldig mijn dochter Lotte is helemaal fan en vooral van Skye. Leuk om in bioscoop echt of roermond te gaan kijken.

Reageren
Marian B 11 oktober 2023 - 1:45 pm

Leuk! Hier is de klunzige en grappige Marshall favoriet.

Reageren
Jolijn 11 oktober 2023 - 4:06 pm

Leuk! Ik maak graag kans (:

Reageren
Diana van Os 14 oktober 2023 - 10:23 am

Super leuk pakket ik doe heel graag mee mijn dochtertje is gek op hondjes

Reageren
Marije 17 oktober 2023 - 5:23 am

Yes, ik doe graag mee!

Reageren

Laat een reactie achter