Verkeers- en Attractiepark Duinen Zathe (review)

door Yvonne Bijkersma
Verkeers- en Attractiepark Duinen Zathe achtbaan

Ben je op zoek naar een betaalbaar dagje uit vol plezier en avontuur voor kids? Dan zit je goed bij Verkeers- en Attractiepark Duinen Zathe in Appelscha! Maar of wij daar ook zo over denken… Dat deelt gastblogger Yvonne Bijkersma met je in dit blog artikel! Afgelopen zondag mocht zij namens op avontuur met kids samen met haar jongens naar dit bijzondere all-inclusive Verkeers- en Attractiepark toe. Benieuwd of het een aanrader is?  

Een compleet en betaalbaar dagje uit

Ik moet eerlijk bekennen; wij zijn geen nieuwelingen bij Verkeers- en Attractiepark Duinen Zathe in Appelscha. Het is namelijk één van de favoriete dagjes uit van mijn zonen. En dat is niet voor niets!

Niet alleen is er namelijk ontzettend veel te beleven bij dit bijzondere Verkeers- en Attractiepark, maar Duinen Zathe is ook hét pretpark voor een compleet en betaalbaar dagje uit. Voor één entreeprijs krijg je namelijk toegang tot het park, inclusief eten en drinken. En dat alles in een mooie groene omgeving, waar naast attracties ook nog diverse speeltoestellen zijn opgesteld, zoals schommels, wipwappen, luchtkussens en een zandbak.

Verkeers- en Attractiepark voor de jonge avonturiers

Helemaal voor de jonge avonturiers is het Verkeers- en Attractiepark Duinen Zathe een waar paradijs! Want hoe leuk is het om zelf achter het stuur te kruipen en rond te rijden in miniatuurauto’s?! Maar pas op, als je een overtreding begaat, komt de politie achter je aan! Mijn zoon vond dit geweldig, en het is niet alleen leuk, maar ook een educatieve manier voor kinderen om verkeersregels te leren en toe te passen.

Onze favoriete attracties bij Verkeers- en Attractiepark Duinen Zathe

Wij hebben een paar favoriete attracties in Verkeers- en Attractiepark Duinen Zathe die we keer op keer opnieuw beleefd hebben. En iedereen aan kunnen raden! Dit zijn:

De Super Nova

Nu moet ik eerlijk toegeven dat de Super Nova niet mijn persoonlijke favoriet is. Ik ben niet zo’n held als het gaat om dit soort attracties. Maar mijn kinderen daarentegen vinden de Super Nova geweldig (terwijl ik veilig vanaf de grond toe kijk, haha!). Deze attractie neemt je mee omhoog en omlaag in een razendsnelle beweging.

The London City Coaster

Heb jij geen last van hoogtevrees? Dan is de achtbaan in Verkeers- en Attractiepark Duinen Zathe echt iets voor jou! Deze achtbaan gaat razendsnel en reikt tot maar liefst 14 meter hoogte. Niet alleen is deze rollercoaster spannend, maar vanaf het hoogste punt heb je ook nog eens een adembenemend uitzicht over het hele park. Het zal je niet verbazen wie dit geweldig vonden.

De Waterglijbaan

Deze attractie is pure sensatie! Het is een combinatie van klimmen en glijden voor echte avonturiers. Je hebt de keuze uit drie grote waterglijbanen. De een is nog leuker dan de ander. Je pakt een bootje beneden, klautert ermee omhoog, kiest je glijbaan en glijdt met volle vaart naar beneden toe.

glijbanen Verkeers- en Attractiepark Duinen Zathe

Reuzeglijbaan

Grote glijbanen blijven altijd leuk, en Verkeers- en Attractiepark Duinen Zathe hebben er een paar. Het werkt een beetje hetzelfde als de waterglijbanen, maar dan met een twist. Je pakt een matje beneden, klautert ermee naar boven, kiest je glijbaan en dan is het een race om te zien wie het snelst beneden is.

En is het een aanrader?

Natuurlijk zijn er nog tal van andere fantastische attracties die op je wachten. Het is de perfecte bestemming voor een onvergetelijk dagje uit, en het all-inclusive concept maakt het nog aantrekkelijker. Dus waar wacht je nog op? Breng een bezoek aan Verkeers- en Attractiepark Duinen Zathe en beleef een dag vol avontuur, plezier en lekker eten zonder je zorgen te maken over extra kosten. Het is een ervaring die het hele gezin zal koesteren.


Hebben jullie ook al eens een bezoek gebracht aan Verkeers- en Attractiepark Duinen Zathe? En wat is jullie ervaring? Wij zijn super benieuwd! Deel het gerust in een reactie onder dit blog artikel.

You may also like

4 Reacties

Linda schrijft 't op 5 oktober 2023 - 8:55 am

Een betaalbaar dagje weg vind ik een goede tip, tegenwoordig ben je veel geld kwijt als je er met het gezin opuit wilt gaan.

Reageren
Malou 5 oktober 2023 - 10:48 am

Dit klinkt wel heel leuk zeg, ik denk dat vooral mijn middelste kind dit erg leuk zou vinden!

Reageren
Yvonne 5 oktober 2023 - 11:04 am

We hebben het onwijs naar onze zin gehad. En ik was steeds blij als ik het bootje boven had!

Reageren
Tessa 6 oktober 2023 - 4:52 pm

Ik ken dit park niet. Vroeger ging ik regelmatig naar Plaswijck Park in R’dam waar ze een verkeerstuin hadden. Geweldig vond ik dat

Reageren

Laat een reactie achter