Zin in Zappelin Live (review)

door Claire
Zin in Zappelin Live première

Afgelopen zondag waren wij te gast bij de première van Zin in Zappelin Live bij C. In Hoofddorp. En wat was het een groot feest!! Benieuwd naar de voorstelling, de première en of wij het een aanrader vinden? Ik deel het met je in dit blog artikel!

Over Zin in Zappelin Live

Wie kent Fenna Ramos niet? Dit multitalent zingt, danst en knutselt er onwijs leuk op los. Onze kids zijn dan ook enorm fan van haar (en wij stiekem ook)! En toen we hoorde over Zin in Zappelin Live; het eenmalige theater avontuur van Fenna met haar Zappelin, wilde wij er bij zijn. En wat een eer om direct de première bij te mogen wonen!

De voorstelling Zin in Zappelin Live is trouwens een spannend avontuur. Want de Zappelin is stuk gegaan. Maar Fenna moet op tijd een belangrijk pakketje afleveren voor Postbode Bert! Daarom roept Fenna de hulp in van de kinderen in het publiek. En natuurlijk wordt er tussendoor gedanst, gezongen en zelfs geknutseld!

En na afloop van iedere voorstelling kun je Fenna ontmoeten en met haar op de foto gaan. Een feest dat je niet mag missen dus!  

Waar en wanneer te zien

De jeugdvoorstelling is een productie van BazarMedia, duurt 50 minuten en het leeftijdadvies is om kinderen vanaf 3 jaar oud mee te nemen. Daarnaast is de regie in handen van Nick Fleuren en kun je naast Fenna Ramos ook Jill Tjin en Ties Jansen in de voorstelling bewonderen.

Zin in Zappelin live is t/m mei 2024 in theaters door heel Nederland te zien!

En is het een aanrader?

Wij hadden de eer om de voorstelling afgelopen zondag als één van de eerste te zien. En eerst even wat liefde voor C. in Hoofddorp, want wat een ontzettend fijn en mooi theater is dat! Klein, gemoedelijk en de mensen van de techniek doen het werk met zoveel passie dat het alleen al een klein feestje is om onderdeel uit te maken van hun show.

En daarnaast Fenna Ramos. Wat een geweldige getalenteerde vrouw is dit toch! En wat een geweldig goed idee is het dat ze samen met Zin in Zappelin Live het theater in is gegaan! Deze vrouw bruist, stuitert en straalt zoveel moois en liefdevols uit. Het is bijzonder dat ze dit ook het publiek in kan stralen. Want iedereen straalde, was positief en danste en zongen lekker mee; van jong tot oud! Ook Jill Tjin en Ties Jansen zijn trouwens geweldig! En doen het super leuk!

Onze kids hebben dan ook enorm genoten (en wij ook). En vonden de afwisseling enorm leuk! Het verhaal is een beetje spannend en zorgt ervoor dat ze van het begin tot het einde geboeid zijn, maar het is geen moment eng. Wat ons betreft is Zin in Zappelin Live dan ook een enorme aanrader!

Over de première

En natuurlijk was het super leuk om bij de première aanwezig te mogen zijn! Zo was er een blauwe loper en werden de gasten daarna welkom geheten met een zakje snoep voor de kinderen. En stonden er overal kleine versierde cupcakejes klaar. Ook waren er op sommige tafels kleurplaten en potloden te vinden. Daarnaast was er een drankje naar keuze.

Na afloop was er nog de mogelijkheid om met Fenna op de foto te gaan en een lief berichtje te delen die gefilmd werd voor de aftermovie. En mochten de kindjes allemaal een Zin in Zappelin doeboekje mee naar huis toe nemen en kregen ze een diploma met een foto en handtekening van Fenna incl. een persoonlijk berichtje om te bedanken voor de hulp.

Super leuk geregeld dus!

Helaas liep alles wel heel erg uit, waardoor we de laatste activiteiten niet meer mee hebben gekregen. Maar dat mag de pret zeker niet drukken. Het was een enorm groot feest en wat ons betreft is Zin in Zappelin Live dan ook een ontzettend leuk uitje voor het hele gezin!


Zijn jouw kids ook fan van Fenna Ramos? En wanneer gaan jullie naar Zin in Zappelin Live? Ik ben super benieuwd! Laat je het weten in een reactie? 😀

You may also like

6 Reacties

Yvonne 6 oktober 2023 - 6:12 am

Wat leuk zeg. Een hele beleving voor de kinderen!

Reageren
nicole orriens 6 oktober 2023 - 9:13 am

Wat een bijzonder en leuk uitje lijkt me dat! Echt een belevenis om daarbij te zijn zeg.

Reageren
Linda schrijft 't op 6 oktober 2023 - 10:35 am

Wat een leuke interactieve theatershow voor de kinderen, dat lijkt me voor de familie een fraai uitje.

Reageren
Malou 6 oktober 2023 - 6:27 pm

Dat klinkt heel leuk! Mijn kinderen vinden Fenna ook erg leuk 😀

Reageren
Saskia 8 oktober 2023 - 6:33 am

Geweldig dat zoiets tegenwoordig bestaat.

Reageren
Tessa 8 oktober 2023 - 3:10 pm

Wat leuk dat ze dit tv programma ook hebben omgezet naar een theater voorstelling

Reageren

Laat een reactie achter