Dit zijn de nieuwste Klorofil speelsets (& WIN een pakket)!

door Claire
Klorofil speelsets

Yes er zijn weer nieuwe Klorofil speelsets! Zo heeft Klorofil ook dit jaar 3 onwijs leuke nieuwe speelsets uitgebracht; een dennenappel, food truck en een croco familie. Dit keer mocht gastblogger Kelly Kalenkamp haar kids blij maken met dit mooie speelgoed. Benieuwd wat zij ervan vinden? En mogen we jou blij maken met een set waar de food truck en een croco familie in zitten? Lees dan snel verder 😀 !

Over de nieuwe Klorofil speelsets

Het begint bijna een traditie te worden. Zodra de winter in zicht komt presenteert Klorofil haar nieuwste speelsets. Zo doken we vorig jaar Winterwonderland in met Klorofil met de Winterboom, winter Pickup en een nieuwe Klorofil familie. En ook dit jaar zijn er 3 nieuwe speelsets waarmee je de magische Klorofil wereld kunt uitbreiden. En ik ga je niet langer in spanning houden… Dit zijn ze!

Klorofil speelset de Dennenappel

In deze prachtige besneeuwde dennenappel zit een heuse snoepwinkel verborgen. Zo vindt je op de eerste etage een restaurant met twee magische draaitafels en helemaal bovenin vind je een geheime schuilplaats op het dak. Draai aan de roller om je favoriete ijs smaak te kiezen of druk op de knopjes om de popcorn en wafels omhoog te laten ‘poppen’!

Praktisch: Alles kan worden bewaard in de Dennenappel, en dankzij de handgreep is de Dennenappel gemakkelijk mee te nemen.

Klorofil speelset de Food Truck

Zodra het dak van deze foodtruck met een ‘POP’ opengaat, zie je de heerlijkste groenten en fruitsoorten al liggen. Maak je keuze en vergeet daarna niet om af te rekenen. Met een druk op de knop verschijnt met een ‘POP’ het verschuldigde bedrag al op de kassa. Daarna kun je de boodschappen meenemen in de handige trolley.

Klorofil speelset familie Croco

De Croco familie is dol op zwemmen! Het liefst brengen zij de hele dag door bij de Betoverende Rivier. En dat komt goed uit! Want de kleding veranderd als het poppetje in contact komt met water!

En is het een aanrader?

Kelly; ‘’Mijn kinderen zijn 2 en 3 jaar en direct toen ze de Klorofil speelsets zagen waren ze blij! Ze gingen er direct mee spelen. En ook hun tantes van 16 en 23 jaar vonden het geweldig om mee te doen!

De kleuren van het speelgoed zijn erg mooi; niet te fel maar wel lekker vrolijk. En het is ook ontzettend fijn dat het speelgoed tegen een stootje kan. Helemaal omdat mijn kinderen nog weleens speelgoed van tafel laten vallen (of gooien). Ook heeft de Dennenappel wat water gezien, maar bleven de stickers er heel mooi opzitten.

Wat ook enorm handig is, is dat de Klorofil speelsets super gemakkelijk zijn om mee te nemen. Zo zit er op de dennenappel een fijn hengsel waardoor je het makkelijk kan oppakken en kan meenemen. En door alle verschillende ‘POPS’ blijven er steeds nieuwe dingen om te ontdekken!

Wij zijn dan ook fan van de Klorofil speelsets!’’

Kelly Kalenkamp zoon

Enthousiast geworden? Dan hebben wij leuk nieuws!

Om de komst van de nieuwe speelsets te vieren mogen wij van de Kleine Giraf één pakket weggeven waar de food truck en een croco familie in zitten. Hoe leuk is dat 😀 !? Mogen we jou hier blij mee maken? Laat dan een reactie achter onder dit blog artikel met een geldig mailadres. Misschien dat je wilt delen of jouw kids al bekend zijn met de speelsets van Klorofil of welke van deze drie sets je het leukste vindt? Alles mag! Ook een ‘ik doe mee!’ telt.

De winnaar ontvangt volgende week maandag een persoonlijke mail van mij (Claire) waarin ik vraag om je adres zodat het pakket naar je toegestuurd kan worden.

Update 16-10-2023: Bedankt allemaal voor jullie super leuke en soms zelfs ontroerende reacties! De winnaar heeft zojuist een mail ontvangen. Fijne dag!


Mogen we jou blij maken met een mooi pakket met Klorofil speelsets? En aan wie wil jij het geven? Laat het weten in een reactie (hiermee maak je automatisch kans op deze super mooie prijs)!


Affiliate-op-avontuur-met-kids

You may also like

39 Reacties

K. Olij 9 oktober 2023 - 5:38 am

Ik wil de sets geven aan de jongste kleinkinderen van mijn schoonzus, zodat ze iets moois hebben om mee te spelen als ze bij haar zijn. Na het overlijden van mijn broer runt zij het gezinshuis met vijf pleegkinderen (tieners, dus helaas te groot voor de speelsets) samen met haar zoon, mijn neef van 25 jaar. Veel geld om ook nog speelgoed in huis te halen voor de kleinkinderen (11 stuks) is er dan ook niet.

Reageren
Cheryl van de loo 9 oktober 2023 - 5:59 am

Ik doe mee voor mijn kinderen!

Reageren
Angelique Huijnen 9 oktober 2023 - 6:03 am

Oh super graag.! Ik denk dat dit echt een dikke hit gaat zijn voor me jongste meid Olivia.! Dit zou zo leuk zijn om te mogen geven voor Sinterklaas.! Het ziet er ook gewoon geweldig uit. 🍀

Reageren
Katrijn 29 oktober 2023 - 1:57 pm

Leuk ik wil graag winnen ik vind het mooi en leuk

Reageren
Mieke 9 oktober 2023 - 7:26 am

Daar zouden mijn kleinkinderen echt blij van worden. Willen ze vast nog vaker naar opa en oma .

Reageren
Katrijn 9 oktober 2023 - 1:39 pm

Ik wil graag winnen ik vind het leuk en mooi en schattig

Reageren
Miranda Rikkers 10 oktober 2023 - 10:20 am

Dit gaat onze kleine man geweldig vinden. Hij is gek op groenten en fruit. Loop er ook leest de hele dag mee. Dus de fruitkraam gaat hij echt leuk vinden. Hij is volgende maand jarig. Ook de dennenappel is geweldig. Ook deze mama lijkt het leuk om zelf mee te spelen 😅😍

Reageren
Ellen Jans 9 oktober 2023 - 7:38 am

Heel leuk voor mijn kinderen van 1,5 en 3,5.
Wij doen graag mee 🙂

Reageren
Danielle 9 oktober 2023 - 8:01 am

Ik doe graag mee voor mijn dochter van 3! Ze kan heel goed spelen in haar fantasiewereld en wil haar graag iets nieuws bieden! Welke set maakt voor ons niet uit!

Reageren
Danielle 9 oktober 2023 - 8:01 am

Ik doe graag mee voor mijn dochter van 3! Ze kan heel goed spelen in haar fantasiewereld en wil haar graag iets nieuws bieden! Welke set maakt voor ons niet uit!

Reageren
cbdkl 9 oktober 2023 - 10:38 am

zou een mooi cadeau zijn voor nichtje.

Reageren
Lynn 9 oktober 2023 - 11:17 am

Ik doe graag mee, hier zouden wij zeker blij van worden! Ik was nog niet bekend met dit merk, maar het ziet er super leuk uit. De Foodtruck speelset vind ik het allerleukste, maar ook de andere sets zien er erg leuk uit!

Reageren
Anneke 9 oktober 2023 - 2:17 pm

Ik doe graag mee voor mijn kinderen. Ze hebben vorig jaar met Sinterklaas de boom gekregen en hier wordt er veel mee gespeeld. De foodtruck heeft een lichte voorkeur, maar ze zijn eigenlijk allemaal leuk.

Reageren
Mariska 9 oktober 2023 - 2:33 pm

Grappig, ik kende dit nog niet, maar het ziet eruit als iets waar mijn dochter urenlang mee kan spelen 🥰. Ik ga het dus op het verlanglijstje zetten hier 👍

Reageren
Sylvia van der Meulen 9 oktober 2023 - 11:57 pm

Graag voor m’n zoontje, leuk voor z’n tweede verjaardag. Al denk ik dat z’n oudste zus het stiekem ook erg leuk zal vinden.

Reageren
Ria Poirters 10 oktober 2023 - 11:39 am

‘ik doe mee’ voor ons kleinzoontje van onze zoon (ons derde kind van de vier) die het heel leuk zal vinden. en wij zijn er nog niet mee bekend dus leuk om te ontdekken… 😉

Reageren
Cees Poirters 10 oktober 2023 - 11:42 am

ik doe mee voor ons kleinzoontje die volop aan het ontdekken is en dit ook zeker leuk zal vinden met die vrolijke kleuren. zijn er nog niet mee bekend en een superleuke actie om zo kennis mee te maken…

Reageren
Sandra 10 oktober 2023 - 1:34 pm

Ik doe ook graag mee voor mijn kleinzoontje Lars die ondertussen 3 is. Hij zou dit vast geweldig vinden!

Reageren
Jacqueline van de Manakker 10 oktober 2023 - 3:29 pm

Wij doen ook heel graag mee, we hebben al een klein pakketje ooit gekocht en dat beviel heel goed

Reageren
Linda Raaijmakers 10 oktober 2023 - 5:37 pm

Hier zou ik graag neefje Sem en nichtje Tess blij mee maken, zij spelen graag met Klorofil 😍

Reageren
Astrid 10 oktober 2023 - 6:00 pm

Allemaal even aantrekkelijk voor mijn kleinzoon! Hij kent dit nog niet. Ik zou het heel leuk vinden om zo’n set voor hem in de zak van de Sint te kunnen stoppen 😉

Reageren
Sam en mila 10 oktober 2023 - 8:03 pm

Sam en Mila doen heel graag mee. Ze hebben zelf helaas nog geen ervaring. De dennenappel lijkt ze erg leuk

Reageren
Anja 10 oktober 2023 - 7:11 pm

Aan mijn dochter/voor mijn kleindochter 🙂

Reageren
Noortje 11 oktober 2023 - 4:09 am

Klorofil is zó leuk! Het prikkelt de fantasie en zorgt voor uren speelplezier hebben wij gemerkt! Hier verblijden wij graag ons nichtje mee 🥰

Reageren
Marian 11 oktober 2023 - 1:32 pm

Wat leuk! Mijn nichtje Lieke heeft met haar verjaardag iets van Klorofil gekregen, dit zou een leuke uitbreiding zijn!

Reageren
Marja Legius 11 oktober 2023 - 1:36 pm

Ik mag oppassen op mijn 5 kleinkindjes Allemaal onder de 4 jaar dus dit leuke speelgoed is heel welkom

Reageren
Emely 12 oktober 2023 - 7:27 am

Ik doe graag mee voor mijn kinderen en stiekem vind ik het zelf ook heel leuk om mee te doen! 😊

Reageren
Angelique Huijnen 12 oktober 2023 - 9:13 am

Super gaaf, ik doe graag mee voor mijn jongste dochter Olivia.! Zou zo leuk zijn om deze te mogen geven met de decembermaand.!😍 ze is gek op diertjes en ik denk dat dit echt een dikke hit word.

Reageren
betty 12 oktober 2023 - 10:04 am

Ik ben niet bekend met dit merk maar het ziet er zo leuk uit. Ik wil deze wel graag om de kleinkinderen mee te verrassen als ze weer bij oma en opa komen spelen

Reageren
Sylvia 12 oktober 2023 - 4:52 pm

Ik doe heel.graag mee voor mijn dochtertje. Dit zal weer voor uren speelplezier zorgen.

Reageren
Doortje Nicolai 12 oktober 2023 - 5:06 pm

Oh zo mooi speelgoed voor mijn kleinkinderen, ik doe graag mee! Ze hebben de Magische Speelboom, daar spelen ze vaak mee!

Reageren
Goele H 13 oktober 2023 - 12:43 pm

Mijn kinderen kennen het van bij vriendjes, maar zelf hebben ze nog niets er van. Maar omdat ik weet dat ze er dolblij mee zouden zijn, doe ik graag mee.

Reageren
Tessa 13 oktober 2023 - 5:02 pm

Wat een leuk set. Ik doe graag mee voor mijn nichtje

Reageren
anja 13 oktober 2023 - 6:37 pm

super leuk hier zou ik een paar kinderen heel erg mee verrassen dus ik loot graag mee

Reageren
Suleika 13 oktober 2023 - 8:40 pm

Mijn kleinkinderen zouden hier erg blij mee zijn. Volgens mij hebben ze hier nog niets van. Ik vind de foodtruck wel heel erg leuk!

Reageren
Diana van Os 14 oktober 2023 - 10:19 am

Wauw wat een super leuke speelset ik doe heel graag mee voor mijn dochtertje Alisha ze is 2 jaar en ze heeft de winterboom waar ze heel graag mee speelt

Reageren
Iris 15 oktober 2023 - 8:52 pm

Hoe leuk, ik doe graag mee met deze leuke actie!

Reageren
renilda 15 oktober 2023 - 8:53 pm

Mooi voor mijn kleinkinderen

Reageren
Sylie 29 oktober 2023 - 11:02 am

Ohhja voor ons kleine Emma, ze zal er dol op zijn, doe geaag mee

Reageren

Laat een reactie achter