Win! Bioscoopkaartjes voor Vogelvlucht!

door Claire
Vogelvlucht

Vanaf 21 december is Vogelvlucht te zien in de bioscoop. En dit kan weleens de leukste film van dit najaar worden! Benieuwd waarom? En mag ik jou en je kids blij maken met bioscoopkaartjes voor deze allernieuwste Illumination film? Lees dan snel verder 😀 !

De nieuwste Illumination film

Wie kent Illumination nu niet? Het zijn de makers van de succesvolle animatiefilms Minions, Verschrikkelijke Ikke, Sing en Huisdiergeheimen. En dit najaar neemt Illumination ons mee op een wervelende vlucht naar het onbekende voor een originele, grappige, gevederde familievakantie in de sensationele nieuwe komedie Vogelvlucht. Wij kunnen niet wachten!!!

Benieuwd naar de film? Dit is de trailer van Vogelvlucht:

Het verhaal

Het leven van de familie Mallard is een beetje een sleur geworden. Vader Mack houdt zijn gezin graag veilig en vindt het prima om de rest van hun leven in hun vijver in New England rond te blijven spartelen, maar moeder Pam wil weleens wat anders en wil hun kinderen —tienerzoon Dax en eendenkuiken Gwen— graag meer van de wereld laten zien.

Nadat een gezin trekvogels in hun vijver neerstrijkt vol spannende verhalen over verre oorden lukt het Pam om Mack over te halen om op een familievakantie te gaan via New York City naar het tropische Jamaica. Als de Mallards naar het zuiden trekken voor de winter, loopt hun zorgvuldig geplande reis al gauw in de soep. Door de ervaring verbreden ze wel hun horizon, leren ze nieuwe vrienden kennen en bereiken ze meer dan ze ooit voor mogelijk hadden gehouden. En tegelijkertijd leren ze meer over elkaar—en zichzelf—dan ze zich hadden kunnen voorstellen.

Over Vogelvlucht

Vogelvlucht is geregisseerd door Benjamin Renner, de voor een Oscar®-genomineerde filmmaker van Ernest & Celestine en The Big Bad Fox and Other Tales. En ook Vogelvlucht beloofd weer een ongekend visueel spektakel te zijn. En een heerlijke film die perfect aansluit bij het toch al indrukwekkend Illuminations repertoire, met hoogstaande expressionistische beelden.

De film is hartverwarmend als altijd en heeft de scherpzinnige humor, onvergetelijke personages en vrolijke soundtrack die we van Illumination gewend zijn. Dit zou dan ook weleens de allerleukste film van dit najaar kunnen worden voor kids (en volwassenen) vanaf 6 jaar!

Ben je ook zo enthousiast geworden? Dan heb ik super leuk nieuws! Win bioscoopkaartjes!

Alle Illumantion fans opgelet, ik heb namelijk super super leuk nieuws! Ik mag van Triple P Entertainment maar liefst 3 lezers blij maken met 2 bioscoopkaartjes voor Vogelvlucht voor een voorstelling in een bioscoop naar keuze! Hoe leuk is dat!

Kunnen jij en je kids ook niet wachten op dit nieuwe Illuminations spektakel? En mag ik jou en je kids blij maken met 2 bioscoopkaartjes? Laat dan even een reactie achter onder dit blog artikel (met een geldig mailadres). Misschien dat je wilt delen met wie en waar je de bioscoopfilm wilt gaan bewonderen? Alles is welkom (ook een ‘ik doe mee’ telt)!

De drie verschillende winnaars ontvangen volgende week woensdag een persoonlijke mail van mij waarin ik vraag naar je adres zodat de bioscoopkaartjes voor Vogelvlucht door Triple P Entertainment naar je toe gestuurd kunnen worden.

Update 22-11-2023: Super leuk om te zien dat jullie net zo enthousiast zijn als dat ik ben 😀 ! De winnaars hebben zojuist een mail ontvangen. Alvast een hele fijne voorstelling allemaal!

Vogelvlucht


Zijn jij en je kids ook fan van Illumination? Wat is jullie favoriete film tot nu toe? En kunnen jullie net zoals wij niet wachten op Vogelvlucht? Deel het dan in een reactie onder dit blog artikel met een geldig mailadres. Leuk ook als je laat weten wanneer en in welke bioscoop jullie de film willen zien. En… Met het achterlaten van een reactie, maak je automatisch kans op de bioscoopkaartjes voor Vogelvlucht.

You may also like

30 Reacties

Linda van Duren 15 november 2023 - 6:51 am

De tweeling en ik zijn helemaal verzot op de Minions maar ook deze vinden ze helemaal te gek. En ik ook, dus ik doe vooral mee voor de kinderen he 🤣😉

Reageren
Linda schrijft 't op 15 november 2023 - 12:34 pm

Het lijkt me een hele leuke film om samen met de kinderen te bekijken.

Reageren
Ilona 15 november 2023 - 8:01 am

De leukste film vinden mijn kinderen tot nu toe de minions. Ik zou hier graag met ze heen willen, volgens mij is deze net zo leuk. Wij gaan dan graag naar de bioscoop in hoogezand of groningen

Reageren
Cheryl van de loo 15 november 2023 - 8:20 am

Leuk met die regenachtige dagen zou dit heel leuk zijn. Mijn kinderen vinden de minions heel leuk

Reageren
Danielle van de Donk 16 november 2023 - 6:33 am

Ik wil hier heel graag heen met mijn dochter. We willen graag in Eindhoven gaan, ik denk naar de VUE

Reageren
Marie-Louise 15 november 2023 - 9:13 am

Ik doe graag mee. Super Mario vonden de kleinkinderen heel leuk! Ook deze film lijkt ons erg leuk. Doen graag mee voor een middagje bioscoop.

Reageren
Ria Poirters 15 november 2023 - 10:54 am

ik doe mee voor twee van onze kleinkinderen die de bios ‘SUPER’ vinden! 😉

Reageren
cbdkl 15 november 2023 - 2:03 pm

Leuk, geef de kaartjes graag aan nichtje en neefje.

Reageren
Diana van Os 15 november 2023 - 3:11 pm

Wauw lijkt me een fantastisch mooie film om samen met mijn dochtertje Alisha naartoe te gaan !!

Reageren
Manon Toemen 15 november 2023 - 10:27 pm

Hier zijn ze helemaal gek van de huisdieren dus deze mama wil graag haar horizon verbreden met een nieuwe film!

Reageren
Melanie van gerven 17 november 2023 - 1:04 pm

Deze lijkt me heel leuk om met mijn dochtertje heen te gaan. Lekker een meidenmoment samen

Reageren
Stefani 15 november 2023 - 7:50 pm

Gezellig uitje met m’n mannetjes!

Reageren
Linda 15 november 2023 - 9:26 pm

Wauw dat zou geweldig zijn met mijn meiden
5 en 6 jaar wat een gave prijs erg leuk nu duimen ze is bijna jarig vogelvlucht
Wauw

Reageren
Noortje 16 november 2023 - 7:58 am

Wat een leuke film, welke ik heb met de kinderen zou gaan zien.

Reageren
Brigitte 16 november 2023 - 8:16 am

Super leuk
Met mijn kids wat zouden ze graag deze gilm willen zien

Reageren
Mirjam 16 november 2023 - 11:26 pm

Ik doe heel graag mee! Zoontje is dol op vogels

Reageren
Marieke 17 november 2023 - 4:27 am

Leuk om heerlijk met de kinderen heen te gaan. Lekker in de bioscoop van Doetinchem.

Reageren
Deli 20 november 2023 - 10:04 am

Oehhh, leuk! Wij gaan niet zo vaak naar de bioscoop, maar deze is de moeite waard! Dus ja, ik doe graag mee met de winactie 🙂

Reageren
Suleika 18 november 2023 - 4:36 pm

Lijkt mij een geweldige film! Mijn meiden zijn inmiddels al iets te groot, ik ga graag samen met mijn neefje!

Reageren
Suleika 18 november 2023 - 4:36 pm

Lijkt mij een geweldige film! Mijn meiden zijn inmiddels al iets te groot, ik ga graag samen met mijn neefje!

Reageren
Mark 20 november 2023 - 7:40 pm

Momenteel draait alles om Sint, dus deze film is een welkome afwisseling om met mijn dochter te gaan zien.

Reageren
Monique 21 november 2023 - 8:53 pm

Wij waren helemaal weg van Huisdiergeheimen!! Nu kijken mijn man en ik er naar uit Vogelvlucht met onze 3 kids (waarvan 1 vogelspotter van 10 jaar) te gaan bekijken bij Pathé Schiedam. 2 gratis kaartjes zou echt zeer welkom zijn 😀

Reageren
Marian B 21 november 2023 - 12:41 pm

Die ziet er erg leuk uit! De bioscoop is alweer eventjes geleden. Het zou een leuk verrassing zijn voor de kinderen, dus ik pak mijn kans!

Reageren
anja 21 november 2023 - 4:45 pm

leuk om mee paar jongens te verrassen met weer een leuke film

Reageren
iris 22 november 2023 - 4:25 am

Wat leuk! Ik loot mee voor mijn zoontjes

Reageren
renilda 22 november 2023 - 4:26 am

Ik waag mijn kans voor mijn kleinkinderen

Reageren
Wessel 22 november 2023 - 1:14 pm

Hier zijn de kinderen dol op de Minions, naar deze film gaan zij vast ook geweldig vinden! Leuk tijdens een dagje uit in Amsterdam!

Reageren
Willem de Wal 23 november 2023 - 10:06 am

Doe graag mee voor mijn buurkinderen, die ook vaak bij mij komen buurten om een filmpje te zien, als er niet Nederlands wordt gesproken in de film, mag ik van de kids de ondertiteling voorlezen. De dames hebben het maar gemakkelijk met zo’n buurman. Als ik nu deze kaartjes win, hoef ik niets voor te lezen, kan ik zelf ook rustig naar de film kijken. Trouwens een uitje naar de bios vinden de dames altijd fijn, daarna uiteraard naar de MAC voor de Franse frietjes. Wist niet dat een buurman het zo druk kon hebben. Oh ja onze voorkeur gaat uit naar Pathe Leeuwarden.

Reageren
Peggy van den Berg 29 november 2023 - 2:20 pm

Dit is nou een super leuke film om met onze jongste, Justin heen te gaan. Leuk om ook met hem eens 1 op 1 iets leuks te doen!

Reageren
appalling 9 december 2023 - 10:17 pm

Great articlе.

Reageren

Laat een reactie achter