Video van Sint 2023 (review & win!)

door Laura Collin-Smeets
Video van Sint

Nog maar een paar dagen te gaan en de Goedheiligman meert weer aan in ons koude kikkerlandje. Menig kinderhart begint al sneller te kloppen bij de gedachte daaraan en voor ouders wordt het weer tijd om de Sint te helpen met het verzorgen van de cadeautjes. Een hele leuke start van de pakjesavond is de Video van Sint. Gastblogger Laura heeft deze speciale video al een paar keer mogen bestellen en dit keer mocht ze ermee aan de slag gaan voor op avontuur met kids. Benieuwd hoe dit is gegaan? En mogen wij jou ook blij maken met een Video van Sint voor het hele gezin? Lees dan snel verder 😀 ! Wij mogen namelijk 3 lezers blij maken met deze mooie prijs.

Over de Video van Sint

Dit jaar bestaat de Video van Sint alweer 15 jaar. De Video van Sint is een persoonlijke boodschap van Sinterklaas aan jouw kinderen. Elk jaar is er een nieuw avontuur dat de Sint en de Pieten samen beleven. Dit jaar is dat Sinterklaas en de Magische Stoomtrein.

Tijdens dat avontuur spreekt de Sint jouw kinderen toe (volwassenen kan overigens ook). Verder zingen en dansen de Pieten om het feest compleet te maken. Alles bij elkaar duurt de Video van Sint ongeveer 15 minuten. Hij is te bestellen als dvd, maar je kunt er ook voor kiezen om hem online te kijken.

Hoe het werkt

Je kunt zelf de namen en leeftijden invullen van de mensen die door de Sint toegesproken dienen te worden in de Video. Ook kun je foto`s toevoegen en je hebt de mogelijkheid om te kiezen uit verschillende hobby`s of bijvoorbeeld eigenschappen. Denk aan; je bent erg creatief, dol op voetballen of je bent een echte rommelkont

Mijn ervaring is dat je de gegevens voor de Video van Sint snel ingevoerd hebt. Met behulp van dropdown menu`s kies je bijvoorbeeld leeftijden of hobby`s. Staat de naam van jouw kindje niet in het systeem, dan kan het toegevoegd worden. Onze kinderen hebben niet de meest gangbare namen en in het verleden heb ik ze dus ook zelf toegevoegd. Ook de uitspraak kan dan gekozen worden, zodat het echt is alsof de Sint jouw kindje kent.

Zelf bestellen we altijd de dvd. We vinden het erg leuk om deze in de brievenbus te leggen, zodat hij door de jongste gevonden wordt. Tegenwoordig hebben de meeste mensen geen dvd-speler meer en daarom is hij ook online te downloaden. Die laatste hoeft natuurlijk niet opgestuurd te worden en heb je daarom ook binnen een uur in je mailbox.

Onze ervaring

Wij hebben de Video van Sint al een aantal keer besteld en hij blijft leuk. In het begin geloofden onze twee oudste kinderen nog, maar inmiddels zijn ze 17 en 14 en geloven ze niet meer. De jongste van 7 gelooft nog volop. En ondanks dat alleen de jongste nog gelooft, blijft deze video hartstikke leuk voor het hele gezin.

Als ik de video maak, betrek ik dus ook ons, de ouders en oudere kids, erin. En als ik weet dat we op Pakjesavond gasten hebben (zoals oma) dan betrek ik oma ook in de video. Je kunt namelijk maximaal 10 mensen toevoegen. Voor de jongste is het natuurlijk fantastisch om te zien dat Pakjesavond niet alleen om de kinderen draait, maar dat ook de volwassenen aangesproken worden.

Eindconclusie

Wil je verbaasde en verwonderde blikken aan het begin van jullie Pakjesavond? Dan is de Video van Sint zeker een aanrader!

Enthousiast geworden? Dan hebben wij super leuk nieuws! Win je eigen Video van Sint!

Een Pakjesavond zonder de Video van Sint is inmiddels ondenkbaar voor Laura. En daarom hebben wij wat leuks voor jullie geregeld. Wij mogen namelijk 3 lezers blij maken met een code zodat je zelf een online Video van Sint filmpje kunt maken! Mogen we jou en je gezin hier blij mee maken? Laat dan een reactie achter onder dit blog artikel met een geldig mailadres. Misschien dat je wilt delen hoe jullie Sinterklaas dit jaar gaan vieren? En wie jullie allemaal willen gaan betrekken in jullie Video van Sint? Alles mag! Ook een ‘ik doe mee!’ telt.

De winnaars ontvangen aanstaande woensdag een mail met daarin de code voor het maken van een eigen Video van Sint.

Update 22-11-2023: Bedankt voor jullie leuke reacties! De winnaars hebben zojuist een code per mail ontvangen waarmee je de Video van Sint gratis kunt maken. Heel veel plezier ervan 😀 !


Mogen wij jou ook blij maken met een Video van Sint? En hoe vieren jullie dit jaar Sinterklaas? Wij zijn super benieuwd! Laat het ons weten in een reactie en dan maak je automatisch kans op deze leuke en mooie prijs! 😀

You may also like

4 Reacties

Ingrid L 16 november 2023 - 3:46 pm

Wat leuk om met deze video pakjesavond te beginnen. Wij beginnen met wat cadeautjes en gaan daarna nog het dobbelspel spelen

Reageren
Christel 20 november 2023 - 9:44 am

Wow! Dat is een super leuk begin van sinterklaasavond. Wij doen zeker mee en willen graag winnen. En ook heel erg leuk dat het zo’n verhaal van sint bij zit.

Reageren
Tessa 21 november 2023 - 4:26 pm

Dit is echt een super leuk concept! Echt een belevenis voor de kinderen.

Reageren
Juliette 21 november 2023 - 8:10 pm

Wat super leuk, ik zou deze graag winnen voor mijn twee lieve kindjes. Waarvan voor de oudste het waarschijnlijk haar laatste jaar is dat ze geloofd. Dus heel graag 🙏🏻

Reageren

Laat een reactie achter