WIN! Bioscoopkaartjes voor Maxie en haar Ondeugende Tandenfee!

door Claire
Maxie en haar ondeugende tandenfee

Vanaf vandaag kun je de hartverwarmende film ’Maxie en haar Ondeugende Tandenfee’ bewonderen in de bioscoop. Een film voor het hele gezin, gevuld met de meest gekke en bijzondere avonturen. Nieuwsgierig geworden en lijkt het je leuk om de film samen met je kids in de bioscoop te bewonderen? Dan heb ik super leuk nieuws! Ik mag namelijk 3 x 2 bioscoopkaartjes voor de film weggeven. Mag ik jou hier blij mee maken?

Het verhaal van Maxie en haar Ondeugende Tandenfee

In de hartverwarmende film Maxie en haar Ondeugende Tandenfee volgen we Maxie die samen met haar moeder naar de grote stad verhuist, waar haar moeders nieuwe vriend met zijn kinderen woont. Alhoewel Maxie heel blij is voor haar moeder kan ze maar moeilijk wennen aan het stadse leven en mist ze de bloemen en de natuur om haar heen. En dan ontmoet Maxie Violetta.

Violetta is in opleiding om tandenfee te worden.  Als een echte tandenfee probeert Violetta leuke speeltjes tevoorschijn te toveren. Dit lukt alleen niet… in plaats van speeltjes, tovert Violetta constant bloemetjes. Het jaarlijkse examen komt eraan en alleen de feeën die slagen, ontvangen het juweel dat hen van en naar de mensenwereld vervoert om de melktanden te verzamelen en speelgoed te toveren. Natuurlijk zakt Violetta glorieus voor het examen. Maar Violetta zou Violetta niet zijn als dat haar ergens van zou weerhouden. Ze steelt de missie en het juweel van een andere fee en smokkelt zichzelf de mensenwereld binnen. Daar belandt ze in de nieuwe kamer van Maxie. Er ontstaat een echte vriendschap en samen gaan ze de leukste avonturen tegemoet waardoor ook het leven in de stad een stuk leuker wordt 😀 !

Over de film en stemmencast.

Maxie en haar Ondeugende Tandenfee is een feest voor het hele gezin en toegankelijk voor alle leeftijden.

Fun fact: Wist je dat Maxie en haar Ondeugende Tandenfee een Luxemburgse film is?

En daarnaast nog leuk om te weten voor ons als ouders… De stem van Maxie wordt ingesproken door Sarah Nauta (bekend van onder andere Fashion Chick). Violetta, die in opleiding is om tandenfee te worden, wordt vertolkt door Fé van Kessel (misschien ken je haar nog wel als Cleo in  Thomas de Stoomlocomotief). En ook Sinan Eroglu (bekend uit onder andere Goede Tijden, Slechte Tijden) heeft een stemrol in de film bemachtigd.

En is het een aanrader?

Wij hebben de film zelf nog niet gezien. Maar de trailer wel al in de bioscoop bewondert toen we naar Juf Roos: Op Reis Naar De Regenboog film gingen. En deze ziet er waanzinnig mooi en veelbelovend uit! Vindt je ook niet 😀 ? Wij zijn dan ook super benieuwd naar de film.

Ben je ook enthousiast geworden? Dan heb ik leuk nieuws! Win bioscoopkaartjes!

Ik mag van Triple P Entertainment maar liefst 3 x 2 bioscoopkaartjes voor Maxie en haar Ondeugende Tandenfee weggeven! Mag ik jou en je kids hier blij mee maken? Laat dan even een reactie achter onder dit blog artikel (met een geldig mailadres). Misschien dat je wilt delen met wie en waar je de bioscoopfilm wilt gaan bewonderen? Alles is welkom! De winnaars ontvangen aanstaande maandag een mail waarin ik vraag naar je adres zodat de bioscoopkaartjes voor Maxie en haar Ondeugende Tandenfee naar je toe gestuurd kunnen worden.

Update 16-08-2023: Bedankt voor jullie super leuke en enthousiaste reacties! Het was nog heel lastig om de winnaars te kiezen omdat ik jullie allemaal kaartjes gun. Maar… De 3 winnaars hebben zojuist een mail ontvangen. Fijne dag allemaal!

Maxie en haar ondeugende tandenfee

Mag ik jou blij maken met bioscoopkaartjes voor Maxie en haar Ondeugende Tandenfee? Laat dan een reactie achter onder dit blog artikel met een geldig mailadres. Ik ben super benieuwd wie ik volgende week maandag allemaal blij mag maken 😀 !


Affiliate-op-avontuur-met-kids

You may also like

14 Reacties

Linda van Duren 9 augustus 2023 - 6:31 am

Onze tweeling vindt deze film al een leuke trailer hebben dus ik doe graag mee

Reageren
Marije 9 augustus 2023 - 7:04 am

Ik ga graag met onze kinderen Job en Lotte. Vorig jaar de vakantie af moeten breken omdat Lotte ziek werd. Dit jaar eerder naar huis omdat hun broertje ziek werd. Geplande activiteiten thuis gingen daarna ook niet door ivm ziekte van hun broertje. Ik gun ze nog iets leuks in deze vakantie!

Reageren
Humarah Ahmed 9 augustus 2023 - 8:23 am

Ik doe graag mee voor mijn neefje!

Reageren
Noortje 9 augustus 2023 - 10:30 am

Wat een onwijs leuke film! Deze zou ik dolgraag gaan zien met de kinderen 😍

Reageren
Claudia 9 augustus 2023 - 1:54 pm

Dolgraag met 1 van me nichtjes neem ik mee

Reageren
Marieke 10 augustus 2023 - 5:16 am

Jaá super leuk ik doe graag mee voor onze kinderen. Ze zullen dit erg leuk gaan vinden

Reageren
Kristie 10 augustus 2023 - 12:09 pm

Wat een leuke blog om te lezen!!! 😍🥳 ik zou heel erg graag gaan met m’n dochtertje Liv! Ze wil ontzettend graag een keertje naar de bioscoop dit lijkt mij een hele geschikte film voor haar!

Reageren
Linda schrijft 't op 10 augustus 2023 - 3:25 pm

Ik vind de titel al erg aantrekkelijk, dan moet de film vast ook superleuk zijn.

Reageren
Wendy 13 augustus 2023 - 5:55 am

Deze film ziet er idd veelbelovend uit! Ik zou hem graag zien met mijn 2 kleutertjes 🩷🩵

Bedankt boor je blog 👍

Reageren
Julia 10 augustus 2023 - 5:06 pm

wat mega leuk! ik zou dit graag willen met mijn neefje, hij is dol op films en is nog nooit naar de bioscoop geweest!

Reageren
Cluts Diane 12 augustus 2023 - 5:52 pm

Zou leuk zijn om met de kleinkinderen te gaan zien, ziet er een leuke uit

Reageren
De Paepe Els 12 augustus 2023 - 7:03 pm

Super tof! Ik zou heel graag willen winnen voor ons zoontje. Is al heel lang geleden dat we nog eens naar de cinema gingen. Lijkt me een heel leuke film voor hem! Binnenkort komt er een zusje bij maar nu nog eventjes helemaal alle aandacht voor hem alleen.

Reageren
Mark 13 augustus 2023 - 7:59 pm

Leuke film om met mijn zoon te gaan zien. Hij is volop aan het wisselen, dus de tandenfee geeft veel herkenning 😉

Reageren
Tessa 15 augustus 2023 - 6:08 pm

Wat leuk dat deze film in Luxemburg gemaakt is. Dat hoor je niet vaak

Reageren

Laat een reactie achter