WIN! Bioscoopkaartjes voor Inside Out 2!

door Mandy
Inside Out 2

YES! Wij hebben onwijs leuk nieuws! Inside Out 2 draait vanaf volgende week namelijk in de bioscoop! Ben je opzoek naar een film vol Plezier, creativiteit, emoties, slimme daden en humor? Dan is Inside Out 2 een film voor jou en je gezin! In dit blog artikel delen we meer over dit pareltje van Disney en Pixar. En… We hebben ook super leuk nieuws… Wij geven namelijk 4 bioscoopkaartjes weg! Mogen we jou en je kids hier blij mee maken?

Een dag vol Plezier en nieuwe tiener emoties

Elke dag zit vol met emoties. Maar mijn favoriete emotie blijft toch wel Plezier (Joy)! Wanneer je plezier in dagelijkse dingen kan vinden zal het leven veel rijker zijn! Maar er komen altijd meerdere emoties om de hoek kijken. Voor ons als volwassenen zijn ze soms al onbegrijpaar, laat staan voor kinderen. Toch weten Disney en Pixar het met ‘Inside Out’ mooi weer te geven. Met verbeelding en een vleugje magie mag je met ‘Inside Out 2’ weer een kijkje nemen in het brein van de inmiddels tiener geworden Riley.

Net als je denkt dat je alle emoties hebt leren kennen gebeurd er iets geheel onverwachts. Tieneremoties kloppen aan! Zo maak je bij de film ‘Inside Out 2’ kennis met Anxiety, Envy, Ennui en Embarrasement.

Elke mogelijke negatieve uitkomst is ineens mogelijk door Anxiety (originele versie ingesproken door Maya Hawke).

De tweede nieuwe emotie Envy (in de originele versie ingesproken door Ayo Edebiri) is klein en groen. Groen van jaloezie. Ze is jaloers op alles en iedereen. Bovendien is ze niet bang om daar naar te smachten.

Verveeld en lusteloos. Geen zin. De ophalende schouder met zucht. Ennui (in de originele versie ingesproken door Adèle Exarchopoulos) komt ook om de hoek kijken, als ze daar zin in heeft!

De laatste nieuwkomer is Embarrasement. Embarrasement houdt(in de originele versie ingesproken door Paul Walter Hauser) zich graag gedeisd. Niet te veel aandacht, maar dat is zeker niet gemakkelijk voor hem. Dit komt doordat hij een helderroze huidskleur heeft en erg potig is. Je kan er niet omheen!

Synopsis

Disney en Pixar’s ‘Inside Out 2’ keert terug naar het brein van de inmiddels tiener geworden Riley, net op het moment dat het hoofdkantoor plotseling wordt gesloopt om ruimte te maken voor iets geheel onverwachts: nieuwe emoties! Joy, Sadness, Anger, Fear en Disgust, die al lang op succesvolle wijze de boel runnen op het hoofdkantoor, weten niet hoe ze zich moeten voelen als Anxiety plotseling opduikt. En het lijkt erop dat ze niet de enige is.

‘Inside Out 2’ wordt geregisseerd door Kelsey Mann en geproduceerd door Mark Nielsen. 

Inside Out 2 is vanaf 17 juli te zien in de Nederlandse bioscopen

Daarnaast leent Kensington Tallman haar stem aan Riley Andersen, die op het punt staat naar de middelbare school te gaan. Lilimar spreekt de stem in van Valentina ‘Val’ Ortiz, een hockeyspeler op de middelbare school waar iedereen, inclusief Riley en haar vrienden, naar opkijkt. Diane Lane en Kyle MacLachlan keren terug om Riley’s vader en moeder in te spreken; Sumayyah Nuriddin-Green en Grace Lu verzorgen de stemmen voor Riley’s beste vrienden en Yvette Nicole Brown vertolkt Coach Roberts, die leiding geeft aan een zomerhockeykamp.

De stemmencast van de originele versie bestaat verder uit Sarayu Blue, Flea, Ron Funches, Dave Goelz, James Austin Johnson, Bobby Moynihan, Frank Oz, Paula Pell, Paula Poundstone, John Ratzenberger, Kendall Coyne Schofield, June Squibb, Kirk Thatcher en Yong Yea.

Maak core herinneringen met je eigen gezin

Wil je samen met je gezin nieuwe core herinneringen maken? Dan hebben wij goed nieuws. Wij mogen namelijk van Disney één lezer blij maken met vier bioscoopkaarten voor ‘Inside Out 2’! De kaarten kunnen bij alle bioscopen in Nederland ingewisseld worden.

Wil jij samen met je gezin de nieuwe emoties van Riley ontdekken? Laat dan een reactie achter onder dit blog artikel met een geldig e-mailadres. Deel je mooiste core herinnering of je meest favoriete emotie. Welke emotie is jouw kind aan het ontdekken? Roan heeft op het moment verdriet uitgevonden en Elise zit in haar woede fase. Ze is bijna twee, je snapt het wel. Maar een gewone ‘ik doe mee’ reactie telt ook mee hoor!

Ben jij de gelukkige persoon? Dan ontvang je volgende week maandag een persoonlijke e-mail van Claire met de vraag voor je adres. En wanneer de adresgegevens binnen zijn zullen we de bioscoopkaarten voor ‘Inside Out 2’ zo snel mogelijk opsturen. Hopelijk hebben jullie er veel Plezier mee!!

Update 15-07-2024: Bedankt allemaal voor jullie super leuke en enthousiaste reacties! De winnaar heeft zojuist een mail ontvangen. Fijne voorstelling allemaal! En… Veel plezier 😉 !


Mogen we jou en je kids blij maken met vier bioscoopkaarten voor ‘Inside Out 2’ 😀 ?

You may also like

20 Reacties

Marianne 10 juli 2024 - 9:25 am

Hier een dochter in de emotie VROLIJK nu ze eindelijk weer wat meer buitdn kan spelen is ze aan het genieten. Deze film lijkt ons geweldig, waag zeker een kansje:)

Reageren
Ilona Boers 10 juli 2024 - 10:40 am

Leuk! Ik ken deze film niet. Lijkt me leuk om in de vakantie te kijken met het gezin! me zoon heeft vooral blijdschap omdat hij zijn zwemdiploma’s heeft gehaald.

Reageren
Marieke 10 juli 2024 - 10:48 am

Jaaaaa! Daar zou ik zo graag heen willen met mijn 2 kleine emotiebommetjes. Deel 1 vonden ze ook geweldig en heel herkenbaar.

Reageren
Kristel Gubbels-Daemen 10 juli 2024 - 11:20 am

Super leuk doe graag mee.
Hier emoties blij en verdrietig, want kamp van dochter is gisteren stopgezet ivm noodweer. Maar ook hoop omdat ze misschien vandaag weer terug mag gaan tot zaterdag.

Reageren
Johan 10 juli 2024 - 2:03 pm

Leuke actie! hier verdrietig omdat me zoon de laatste week voor de vakantie ziek is :-(. Dit zouden we wel een super leuk uitje in de vakantie vinden.

Reageren
Noortje 10 juli 2024 - 4:04 pm

Wij zijn altijd bezig met alle emoties; met een hsp-jongetje in huis is het hard werken 😉 Deze leuke familiefilm met mooi onderwerp zouden wij dolgraag willen zien!

Reageren
Heidi 10 juli 2024 - 4:29 pm

Lijk me echt wel een mooie tekenfilm. Vind vooral super mooi getekend.

Reageren
Lianne 10 juli 2024 - 8:26 pm

Ja leuk een uitje in de zomervakantie is altijd leuk.

Reageren
Cor 10 juli 2024 - 9:57 pm

Hier blijdschap! Bijna vakantie!

Reageren
Iloon 11 juli 2024 - 7:48 am

Super leuke actie! Hier emotie van moe omdat het tijd is om vakantie te hebben!

Reageren
Dex 11 juli 2024 - 8:36 pm

Wow leuk!! Coole actie! Heel graag zou ik kaartjes willen winnen om met het gezin naar toe te gaan.. nu aardig moe zo einde van het schooljaar

Reageren
Malou 12 juli 2024 - 8:43 am

Het klinkt leuk zeg! Ik wist helemaal niet dat er een deel 2 was!

Reageren
Debby 12 juli 2024 - 9:26 am

Wat leuk,hier lopen de emoties nogal flink uiteen, van spontaan bij elkaar in bed gaan liggen, want super blij en vrolijk, tor boos worden op elkaar, want je staat in de weg of zegt iets verkeerd. Doe graag mee en ga ook zeker deel 1 kijken met mijn meiden en man 💗

Reageren
Karlijn 12 juli 2024 - 9:46 am

Hier een dochter die ook net goed en wel de puberteit in gerold is. Ik kan nu al grinniken om de herkenning van deze nieuwe rollen, ik denk dat de nieuwe film heel leuk gaat zijn en ook herkenbaar voor haar broertjes haha!

Reageren
Daphne 12 juli 2024 - 10:46 am

Ja! De kinderen werden helemaal enthousiast toen ze de trailer zagen van Inside out 2! Dus bij deze een kans voor tickets voor de film, zodat ik ze kan verrassen. Fingers Crossed. Deel 1 was ook zo leuk!

Zou een topverrassing zijn aangezien we deze zomer niet op verrassing gaan, toch een beetje leuke dingen verzinnen..

Reageren
Selva 13 juli 2024 - 10:35 pm

Super leuk! Hier in huis hebben we 2 tieners die hun eigen wil en weg aan het ontdekken zijn in de wereld.
Nu nog lekker speels en vooral lekker hun grenzen verleggen haha
Wij doen graag mee met deze leuke actie!
Voor iedereen veel succes!

Reageren
Tess 12 juli 2024 - 4:47 pm

Dit lijkt me een erg leuke film. Succes iederen die mee doet

Reageren
Yvonne 15 juli 2024 - 9:53 am

Mijn favoriete emotie is BLIJ! Maar er is bij ons ruimte voor alle emoties!

Reageren
Esther N 17 juli 2024 - 8:34 am

Mijn oudste gaat komend schooljaar naar de middelbare, daar komen bijna alle emoties bij om de hoek kijken: blij, spannend, verdrietig dat groep 8 klaar is. Daarnaast heb ik een bijna tiener die lui begint te ontdekken, en een kleine stuitetbal die altijd blij is! Emoties genoeg dus in huis, zou leuk zijn om er eens met z’n allen naar te kijken in de bios!

Reageren
Lisa 20 juli 2024 - 1:16 pm

Super leuk! Mijn zoontje heeft vorige week enthousiast Inside out 1 gekeken en heeft het nu continu over deel 2. Hij wil heel graag voor de eerste keer naar de bioscoop voor deze film!

Reageren

Laat een reactie achter