One2track GPS horloge voor kinderen (review & WIN!)

door Marieke
One2track GPS horloge voor kinderen review

Marieke haar zoon vierde onlangs zijn 7de verjaardag. En met deze leeftijd, breekt er ook een nieuwe fase van zelfstandigheid aan. Best wel een beestje spannend, vindt zij dit. En daarom trakteerde wij hun op een One2track GPS horloge voor kinderen. Benieuwd of het een aanrader is en/of het een stukje rust heeft gegeven? Dat deelt Marieke met ons in dit blog artikel. En we hebben ook nog super leuk nieuws! Wij mogen namelijk van One2track een GPS horloge voor kinderen naar keuze weggeven. Welke kies jij 😀 ?

Het perfecte moment

Wij vinden het ontzettend bijzonder om de kinderen steeds groter en zelfstandiger te zien worden. Bij dit zelfstandig worden hoort ook iets wat ik behoorlijk spannend vind: loslaten. Ieder jaar wordt hun wereld een beetje groter en vraagt dat van mij dat ik hun de ruimte geef die zij nodig hebben om zich verder te mogen ontwikkelen.

Helemaal voor mijn zoon die nu 7 jaar geworden is. Zo ging het gesprek de afgelopen weken steeds vaker over zelf buitenspelen en zelfstandig naar vrienden lopen om te vragen of zij kunnen spelen. Ik gun mijn kind de vrijheid om dit zelfstandig te kunnen doen, maar wil wel graag dat we elkaar – wanneer nodig – kunnen bereiken. Het One2track GPS horloge voor kinderen dat wij mochten uitzoeken kwam dus precies op het juiste moment!

Alles over het One2track GPS horloge voor kinderen

One2track is een GPS horloge voor kinderen. Je kunt zien waar je kind zich bevindt vanuit een app die je van tevoren installeert op je telefoon. Er is ook een telefoonnummer gekoppeld aan het horloge, waardoor het ook mogelijk is om te videobellen en (spraak)berichten te sturen naar het horloge en vanuit het horloge naar de app op de telefoon. Verder is het mogelijk om foto’s te delen.

Er zijn verschillende GPS horloge kind uitvoeringen:

Op de website kun je per uitvoering de specificaties bekijken. Er zijn verschillende kleuren bandjes waaruit je kunt kiezen. Wij kozen de Connect Next met het zwarte bandje. Mijn zoontje vond het blauwe bandje ook heel tof. Gelukkig zijn de bandjes ook los te bestellen, dus deze kunnen wij altijd nog aanschaffen.

Naast bellen en berichten sturen naar van tevoren gekoppelde nummers, kunnen kinderen ook klokkijken (zowel digitaal als analoog) en zit er een SOS knop op (het knopje aan de zijkant moet je daarvoor 15 seconden indrukken), een stappenteller, een scorebord, een rekenmachine en een weerstation op het horloge. Nog een hele fijne bijkomstigheid is de ‘schoolmodus’. Je kunt het horloge dan onder schooltijd op stil zetten. Een One2track GPS horloge voor kinderen is gemakkelijk op te laden met een USB kabel die ook is meegeleverd.

Wat kost het?

De GPS horloges voor kinderen variëren in prijs tussen de €99,95 en €109,95.  Bij het toestel zit ook een prepaid simkaart. Deze kun je zelf opwaarderen via de app. Het is ook mogelijk om voor €9,95 per maand een (unlimited) abonnement te nemen waardoor je kind onbeperkt kan bellen en berichten kan sturen. Wij hebben dat nu nog niet gedaan. Het prepaid tegoed gaat heel lang mee. Wanneer je het horloge dus incidenteel gebruikt is dat een prima optie. 

En is de One2track Connect NEXT een aanrader?

Wij kozen voor de One2track Connect NEXT. De eerste paar dagen heeft het GPS horloge voor kinderen onaangeraakt op de kast gelegen. Ik zag nogal op tegen de installatie. Achteraf was dit helemaal nergens voor nodig. Er zit een hele duidelijke handleiding in het doosje die uit slechts een paar eenvoudige stappen bestaat. Als je deze stappen volgt is de installatie binnen 10 minuten klaar. Ik ben nooit zo handig met dit soort dingen, maar zelfs voor mij – met een enthousiaste 7 jarige naast mij die niet kon wachten om het horloge te dragen –  was dit heel goed te doen.

Als je meerdere mensen wilt koppelen aan het One2track GPS horloge voor kinderen, dan moeten zij zichzelf ook registreren in de app. Daarna kunnen zij een verzoek indienen bij de persoon die als eerste de app heeft geïnstalleerd en zijn zij ook zichtbaar in het adresboek. Heel fijn, want dit maakt het extra veilig!

Wij hebben het GPS horloge voor kinderen meerdere keren uitgeprobeerd. Tijdens het boodschappen doen moest hij natuurlijk ook om. Het horloge laat heel nauwkeurig zien waar je kind is. Ook gingen we vanuit de supermarkt berichten sturen en videobellen. Ook dit werkte heel erg goed.

Mijn zoontje was ook direct helemaal weg van het weerstation en de stappenteller. Dagelijks ontvangen wij nu zijn weerbericht en laat hij ons weten dat hij echt nog wel even wat extra moet bewegen omdat hij niet tevreden is met het aantal stappen. Deze informatie is trouwens eenvoudig zichtbaar door te swipen.

Het scorebord hebben we daarnaast al een keer uitgetest tijdens een potje ballonnenvoetbal in de woonkamer. Echt ontzettend leuk! Ook wanneer de kinderen lekker gaan voetballen of basketballen op het schoolplein met vriendjes en vriendinnetjes.

Eindconclusie

Wat ons betreft is de One2track Connect NEXT – GPS horloge voor kinderen dan ook een absolute aanrader! Het geeft ons ontzettend veel rust en een heel veilig gevoel. Niet alleen omdat wij weten waar onze zoon is, maar ook omdat hij heel eenvoudig contact met ons kan opnemen als dat nodig is.

Ik heb na twee weken nog geen enkel nadeel kunnen ontdekken. Het is een heel compleet GPS horloge voor kinderen met duidelijke handleiding en alle benodigde accessoires zijn meegeleverd. Het is fijn dat er geen spelletjes op de One2track Connect NEXT – GPS horloge voor kinderen zitten. Het wordt daardoor ook echt gebruikt waarvoor het is bedoeld.  Mijn dochter kan niet wachten tot ook zij zo’n mooi horloge krijgt!

Ook enthousiast geworden? Dan hebben wij super leuk nieuws!

Is een One2track GPS horloge voor kinderen ook iets voor jouw dochter of zoon? Dan hebben wij super leuk nieuws! Van One2track mogen wij namelijk één lezer blij maken met een GPS horloge voor kinderen naar keuze!

Waar gaat jouw voorkeur naar uit? Laat het ons weten in een reactie onder dit blog artikel met een geldig mailadres. En misschien dat je ook nog wilt delen in welke kleur jullie het One2track GPS horloge voor kinderen willen hebben? Alles mag! Ook een ‘ik doe mee!’ telt.

Wij zamelen alle reacties in en volgende week donderdag ontvangt de winnaar van Claire een persoonlijke mail waarin zij vraagt naar je adres en wensen, zodat One2track jouw gewenste GPS horloge voor kinderen kan opsturen! 😀

Update 22-02-2024: WAUW! Wat een prachtige, hartverwarmende en ontroerende reacties! Bedankt allemaal! Ook voor jullie kwetsbaarheid! Het was nog lastig kiezen maar… De winnaar heeft zojuist een mail ontvangen. Fijne dag allemaal! 😀


Mogen we jou ook blij maken met een GPS horloge voor kinderen van One2track? En wat zijn jullie wensen? Deel het met ons in een reactie onder dit blog artikel en je maakt automatisch kans op het winnen van jullie gewenste exemplaar!


Affiliate-op-avontuur-met-kids

You may also like

44 Reacties

Bianca 15 februari 2024 - 6:48 am

Wat gaaf. De Next lijkt mij ook perfect voor mijn zoontje. Zwart bandje is ook prima. Hij zal weg zijn van het weerstation, maar mama vindt het fijn dat hij altijd te bereiken is. Hoop stress minder.

Reageren
Sonja de buyser 15 februari 2024 - 11:17 am

O top graag ben een oma van 3 kleinkinderen . Wij gaan met de drie op vakantie . Moeilijk soms daar ik de rollator of rolstoel moet gebruiken. En 3 kapoenen in het oog houden met ons 2 is toch heel vermoeiend . Dus dan toch wat zekerheid als hij iets verder gaat 😆

Reageren
Noortje 15 februari 2024 - 3:40 pm

Mijn dochter heeft een gps horloge gehad en ik vond het erg fijn om te zien waar ze was en om haar te kunnen bellen als bijv het eten klaar was. Haar horloge is nu kapot en ik zou het top vinden een nieuwe voor haar te winnen, laat ik haar toch wat geruster buiten spelen.

Reageren
Nency 17 februari 2024 - 9:43 am

Bereikbaarheid is prettig.

Reageren
CadeauvoorKinderen 18 februari 2024 - 12:15 am

Een goede GPS horloge is zeker een uitkomst. Wel zie je verschillen helaas tussen verschillende GPS horloges en met name in de kwaliteit van het GPS signaal. Eerst hadden we er een die erg onnauwkeurig is en dan heb je er weinig aan. Later een gegeven die dat wel wat met de mogelijkheid voor het kind om een “noodsignaal” naar de ouders te sturen en voor de ouders de mogelijkheid om te bellen, bijvoorbeeld om te zeggen dat ze naar huis moeten komen. Wanneer ze tiener zijn kan het ook een idee zijn om een simkaart (prepaid) in een oude telefoon mee te geven 🙂

Reageren
Paulien 21 februari 2024 - 10:27 pm

Leuk! Graag de up varisnt in het blauw voor mijn zoontje

Reageren
Fanny 21 februari 2024 - 6:44 am

Deze mama vindt het best spannend dat de oudste wilt gaan buiten spelen. Komen steeds kindjes aan de deur of hij naar buiten mag en nu vinden we hem nog net te jong. We gaan wel eens mee naar buiten zodat we hem kunnen zien. Van de zomer willen we hem wel alleen laten spelen en dan zou dit horloge extra goed van pas komen

Reageren
Marjan 15 februari 2024 - 6:50 am

Wat gaaf. Mijn kleinzoon zal het geweldig vinden. Al die techniek, maar kleindochter is het doerakje dat wat meer begeleiding nidig heeft, denkt haar moeder. Voir alkebei zou het geweldig zijn.

Reageren
Leonie 15 februari 2024 - 7:23 am

Bedankt voor het verslag van jullie ervaring! Onze zoon is 7,5 jaar en deze zomer verwachten we ook (nog meer) de vraag om er alleen op uit te mogen gaan. Dus deze horloge is zeer geschikt denk ik.
Hij zal de groene denk ik het vetste vinden 😉

Reageren
Wendy 15 februari 2024 - 7:24 am

Onze zoon is 5 en is erg ondernemend. Hij zal zeker niet in 7 sloten tegelijk lopen, maar is soms zo in zijn spel / avontuur bezig dat ik hem kwijt ben zodra ik mijn rug omdraai. En dan is t paniek. Bij hem en bij mij. We spreken steeds vaker af, als je mama kwijt bent loop dan daarheen. Hij heeft gelukkig een geweldig richtingsgevoel. Zo’n horloge zou voor ons zeker een uitkomst zijn. Mij in ieder geval meer rust geven, maar dat is niet het belangrijkste. Onze zoon kan fijner opgroeien. Ik zie hem regelmatig schrikken wanneer hij even in zijn spelwereld heeft gezeten. Waar is mama. Die schrikreactie (paniekreactie) vindt ik verschrikkelijk en zal denk ik minder zijn wanneer hij een gps horloge zal dragen! Hij is slim genoeg om hier mee om te kunnen gaan. Hij weet ook hoe hij moet bellen met een mobiele telefoon, dan zal dat ook wel lukken met t horloge! Met zo’n horloge kan hij nog onbezorgder spelen! En dat is een van de belangrijkste dingen voor een kind dat aan t opgroeien is! Een zwart bandje past overal bij!

Reageren
Peggy van den Berg 15 februari 2024 - 5:55 pm

Ik denk dat de next ook wel echt iets is voor onze ondernemer! Op de camping, tijdens activiteiten (carnaval koningsdag) in de buurt vind ik het toch wel fijn om hem op die manier in de gaten te kunnen houden! Groet Peggy

Reageren
Kelly 15 februari 2024 - 7:36 am

Wauw! Wat een geweldige actie! Hier waag ik graag een kansje voor mee, aangezien wij pas verhuisd zijn. De dozen staan nog in de woonkamer, vandaag leveren we eindelijk de sleutel in van het oude huis na 2 maanden dubbele ellende, maar het is het allemaal waard omdat m’n dochters nu naar buiten kunnen❣️ Bij dit huis hebben we speeltuintjes in de buurt, waar ze lekker kunnen spelen i.p.v. met de tablet op de kamer te zitten de hele dag. Ondanks dat de speeltuintjes in de buurt zijn, ga ik met de kleinste op m’n arm even checken bij de meiden. Zo’n horloge zou een uitkomst zijn, het scheelt mij en de kleinste aardig wat ritjes op een dag naar buiten😊 (die ik graag maak natuurlijk om dan zeker te weten dan m’n meiden nog veilig zijn).

Reageren
Jennie van Wagensveld 15 februari 2024 - 8:28 am

Graag voor me zoon Giorenzo die altijd weg loop of ze eifen dingen doet we gaan naar Duinrell en Efteling dit zou echt fantastisch amazing zijn om hem zo weeer te vinden weten waar ie is

Reageren
Chantal Groote 15 februari 2024 - 8:37 am

Wat een super toffe actie!
Ik zou kiezen voor de blauwe One2track next voor mijn 7-jarige zoon Levy. Hij wil heel graag met vriendjes buiten spelen in de buurt, maar omdat hij naar speciaal onderwijs gaat maakt deze stap het net allemaal wat spannender. Het zou zijn zelfvertrouwen een boost geven wanneer hij zelfstandig in de buurt kan spelen. Ook leer ik door deze stap niet om hem los te laten, maar anders vast te houden 🍀

Reageren
Chantal Groote 15 februari 2024 - 10:13 am

Wat een toffe actie!
Ik doe graag mee voor mijn zoon van 7-jaar, Levy. Wij zouden voor de blauwe one2track next kiezen.
Zodat hij in de buurt buiten kan spelen met zijn vriendjes. Doordat hij naar speciaal onderwijs gaat, zijn zulke stappen nét wat spannender om te zetten. Het zou zijn zelfvertrouwen een boost geven dat hij zelfstandig in de buurt naar buiten kan. Het kan mij leren om hem in deze situatie niet los te laten, maar om anders vast te houden 🍀.

Reageren
Anne 21 februari 2024 - 12:13 pm

Wat leuk! Ik doe voor mijn zoon graag mee voor de blauwe one2track. Zou een leuk verjaardagscadeau zijn voor hem 🙂

Reageren
Jolanda 15 februari 2024 - 10:16 am

Oh wat gaaf! Onze zoon gaf vorige week aan dat hij alleen thuis wilde blijven toen ik even naar de brievenbus moest. Dat vond ik heeeeel spannend maar ging heel goed. Zette me wel aan het nadenken over hoe we elkaar kunnen bereiken als dat nodig is. Dit lijkt me een ideale manier!

Reageren
Kijkje in huis en tuin 15 februari 2024 - 1:14 pm

Wat een goede uitvinding, zo weet je altijd waar je kind aanwezig is, toch vind ik de prijs wel een beetje duur.

Reageren
Marjolein 15 februari 2024 - 1:30 pm

Het lijkt me heerlijk om de kinderen “vrij” te laten om lekker buiten te spelen, maar toch nog een beetje een oogje in ‘t zeil te kunnen houden! Ik zou voor een groene connect next gaan, dan kunnen zoon en dochter ‘m beide gebruiken

Reageren
Lizette 15 februari 2024 - 2:06 pm

Ik doe graag mee voor mijn zoon, zijn vrienden hebben er ook een. Het is wel superhandig. Ik ga voor de Next

Reageren
Dennis 15 februari 2024 - 2:08 pm

Mijn zoon vraagt hier al een tijdje naar, ik hoop hem blij te maken met de NEXT

Reageren
Sanne Anneveldt 15 februari 2024 - 2:48 pm

Heel graag voor onze jongste die graag op ontdekkingsreis gaat en dan alles om zich heen vergeet. De Next in het zwart lijkt me ideaal voor hem en voor ons, dan kunnen we hem met een gerust hart op pad sturen!

Reageren
Katrijn 15 februari 2024 - 4:19 pm

Ik wil graag winnen

Reageren
Keyano 15 februari 2024 - 5:09 pm

Het lijkt ons erg gaaf als wij ook zo een horloge mogen ontvangen voor onze zoon Keyano. Keyano is heel actief, slim en ondernemend jongen. Hij is 10 en zit in een fase uitproberen en ontdekken. Hij wilt al een tijdje een gps horloge.
Misschien is dit het kans om zijn wens uit te laten komen.
We gaan ervoor duimen. Bedankt one2track voor de rust die jullie ons ouders geven omdat we ze kunnen volgens terwijl de kleine ontdekkers de wereld ontdekken.

Gr fam. Ten Cate

Reageren
Cheryl van de loo 20 februari 2024 - 1:05 pm

Leuk ik doe heel graag mee. Ideaal voor als ik op pad ben met mijn dochter en mocht ik haar kwijt raken. Voorkeur is de one2next in de kleur groen

Reageren
Lisa 15 februari 2024 - 7:48 pm

Wat lijkt mij dit ideaal! Onze dochter is nu 7 en loslaten is soms nog zo lastig. Wat zou ze graag een stapje meer vrijheid willen, samen met haar vriendje op avontuur 🥰 En ook zo fijn tijdens logeerpartijtjes, net iets minder spannend!

Reageren
Michelle 15 februari 2024 - 8:17 pm

Wat een mooie actie! Welke ouder wil nu niet dat zijn/haar kind veilig op ontdekking kan.
Met 2 avonturiers in huis zou dit een mooi geschenk zijn en mijn moeder hart gerust stellen. Vind alle modellen mooi! Volgens huis.vol.testosteron is de up ideaal voor de leeftijd van ons oudste zoontje. Kleur tja.. mama zou zeggen zwart ons zoontje is meer van de felle kleurtjes. Mochten we winnen mag hij zeker zelf kiezen. Belangrijk dat hij hem vol trots draagt!

Reageren
Kristie 17 februari 2024 - 9:53 pm

Marieke wat een leuke blog om te lezen! Ik heb het horloge vaker voorbij zien komen maar nog twijfels gehad om deze te bestellen! Door deze gave actie zou ik het dan eindelijk voor onze dochter kunnen proberen! Voor nu zou ik kiezen voor de One2track Connect NEO roze!

Reageren
Anna 18 februari 2024 - 8:16 am

Dit lijkt mij ideaal en geeft een veilig gevoel. Lijkt mij ook fijn in gebrui tijdens vakanties en op de camping
een blauwe One2track Connect NEXT

Reageren
Tess 18 februari 2024 - 12:10 pm

De Conext Next in paars zou helemaal geweldig zijn, ik doe graag mee!

Reageren
Mieke 18 februari 2024 - 2:47 pm

Ik doe graag mee voor One2track Connect NEXT – GPS zwart.

Reageren
Isabelle 18 februari 2024 - 6:17 pm

Super leuke actie! Horloge lijkt me ideaal om de kinderen zelfstandig te leren worden zonder zelf ongerust te zijn. Ik zou graag one2track connectie GPS in het zwart winnen

Reageren
Robin kivits 20 februari 2024 - 8:56 am

Wat een leuke actie en wat een coole gadget! Ik zou graag kans maken op dit horloge voor mijn dochtertje. Ze begint langzaam met klok lezen op school en zit al een tijdje te zeuren om een horloge 🙂 het voorjaar is in aankomst en ze gaat tegenwoordig ook alleen op pad. Helaas leven we in een wereld die niet meer 100% veilig is voor onze kids. Het is dan ook fijn om als ouder af en toe een oogje in het zeil te houden. Ook tijdens uitstapjes of vakantie. Een leuk speeltje voor ons grut en een extra gevoel van veiligheid voor mama en papa ❤️

Reageren
melissa van stipdonk 20 februari 2024 - 9:47 am

Ideaal. onze adhd-er gaat van hot naar her en vergeet deze onrustige mama nogal eens op de hoogte te houden of zijn telefoon mee te nemen! Een horloge doe ik smorgens om en kan hij niet vergeten dus ideaal. Hij is 10 jaar en ik zou daarom gaan voor: Connect NEO in het zwart.

Reageren
Angela 20 februari 2024 - 10:54 am

Wat een gave actie. Heel graag waag ik een kansje op de Connect Next met het zachtgroene bandje en randje langs het scherm. Mijn dochter is 15 jaar met een verstandelijke beperking. Met dit horloge kan ze meer zelfstandigheid aanleren.

Reageren
Ria Poirters 20 februari 2024 - 11:51 am

Marieke ow wat een geweldige actie van jullie, Op Avontuur met Kids en One2track dus ik doe graag mee voor ons kleinzoontje en dan graag de ‘Connect Neo’in het blauw. 😉

Reageren
Marianne 20 februari 2024 - 12:01 pm

Super leuke actie, onze dochter word in april 7 en de connect up met mooie roze band zou het perfecte kado zijn. Je moet ze toch op een gegeven moment iets meer vrijheid geven. Dit horloge zou mij wel gerust stellen als ze een keer samen met een vriendinnetje naar de speeltuin zou gaan.

Reageren
G.T. 20 februari 2024 - 9:06 pm

Ik maak graag kans! Soms is het best handig om je kind te kunnen bereiken als hij zelfstandig buitenspeelt. Ik loop en fiets wat af naar het speeltuintje als hij de tijd niet in de gaten heeft 😉

Reageren
Tineke 20 februari 2024 - 9:25 pm

Leuke actie om onze dochter iets meer vrij te laten. Ze is 8 en ik ga het liefst nog steeds altijd mee naar de speeltuin of naar andere activiteiten die ze doet. Dit vindt ze zelf niet meer zo nodig. Dit GPS horloge zou haar wat meer vrijheid kunnen geven. En mij een vertrouwd gevoel.

Reageren
Wendy Steghuis 21 februari 2024 - 5:56 am

Wat een geweldige actie. De one2track next zou mijn dochter geweldig vinden. 🍀🍀🍀

Reageren
Anita kempenaers 22 februari 2024 - 3:17 pm

de next in het zwart zou leuk zijn voor mijn kleinzoon die graag buiten speelt maar soms nergens te bespeuren valt

Reageren
Doortje Nicolai 22 februari 2024 - 8:10 pm

Ik doe graag mee ‘voor alle zekerheid’ ! Zodat mijn kleinzoontje van 6 buiten z’n grenzen wat kan verleggen en z’n ouders (en grootouders) hem met een gerust hart kunnen laten spelen ! Graag de One2track Connect NEXT in blauw

Reageren
Willem de Wal 26 februari 2024 - 10:34 am

Ik doe graag mee voor mijn nichtje die onlangs met haar broertje en haar vader en moeder zijn verhuisd naar hun zelf gebouwde tiny huisje. Omdat ze nu in een nieuwe omgeving woont, en ze nu ook naar school gaat, zou het fijn zijn om haar te kunnen verrassen met dit GPS horloge zodat ze altijd contact heeft met het thuisfront. Mijn nichtje is uiteraard dol op roze.

Reageren
Janny 26 februari 2024 - 2:26 pm

Oh Wauw (zeg mn dochter Lyanne van 7 jaar) bij het zien van dit gave horloge! Ik mag nog geen telefoon he mam? Nee klopt;) Kun je meedoen aan de winactie voor mij? Pleasseee? Nou bij deze dus 😛
Ik heb uitgelegd wat je er mee kunt doen en ze zei heel wijs: Oh mam dan kun je me gewoon bellen als ik naar huis moet… Dat is wel heel lief van haar dat ze zo om me denkt. Ik ben chronisch ziek en moet dus mijn energielevel in de gaten houden. Voor jouw ook handig mam. Dus ik denk dat we beide heel gelukkig gaan worden met deze One2track horloge. Ik kan nauwkeurig zien waar ze uithangt en aangezien ze heel impulsief is, is dat heel handig, voor als ze weer eens zonder nadenken een kant opschiet. Ze mag van mij ook verder dan nu toegestaan is. Dat geeft ook weer een stukje vrijheid! De One2track Connect NEXT roze vind ze fantastisch en superhandig dat ze het ook kan gebruiken op het sportveld met timen en het weer gelijk kan checken.
Nou ja goed ik kan nog wel even doorgaan, maar volgens mij is het zo wel duidelijk 🙂

Reageren

Laat een reactie achter