WIN! Bioscoopkaartjes voor Katak, de dappere beloega!

door Claire
Katak, de dappere beloega

Zijn jullie op zoek naar een hartverwarmende film om met het hele gezin te kijken die ook nog eens een mooi moraal heeft? Dan heb ik super leuk nieuws! Vanaf 27 maart 2024 draait Katak, de dappere beloega in de bioscoop! Een prachtige film die gaat over vriendschap, familie en over het milieu. En… Ik mag 4 bioscoopkaartjes weggeven! Misschien wel aan jou?

Ga mee op avontuur in de grote oceaan met Katak!

De schattige beloega Katak is nog niet van grijs naar wit verkleurd, wat wel hoort op zijn leeftijd. Hierdoor vinden zijn leeftijdsgenoten hem er niet bij horen. Hij wil bewijzen dat hij wel degelijk volwassen én dapper is en gaat op een spannende reis naar het Noorden. Katak is klein, maar dapper en gaat geen avontuur uit de weg. Het is een film over het belang van vriendschap en familie, maar geeft ook een mooie boodschap af over het milieu. De stemmen worden ingesproken door Mattie Valk, Gioia Parijs en Laura Vlasblom.

Katak, de dappere beloega zwemt vanaf 27 maart overal in de bioscoop!

Credits

Regie: Christine Dallaire-Dupont & Nicola Lemay | Lengte: 78 minuten | Genre: Animatie, Familie | Taal: Nederlands gesproken | Kijkwijzer: AL | Distributie: In The Air | Releasedatum: 27 maart 2024

Een film die nu al verschillende prijzen gewonnen heeft

Wist je dat Katak, de dappere beloega al op meerdere gerenommeerde filmfestivals over de hele wereld gedraaid heeft? En de film heeft nu al verschillende prijzen in ontvangst mogen nemen, zoals de Award voor Best Feature Film tijdens het Filmfestival in Spanje. Dat beloofd dus wat!

Synopsis

De jonge beloega Katak loopt iets achter in zijn ontwikkeling. Terwijl al zijn leeftijdsgenoten allemaal wit zijn geworden, iets wat op hun leeftijd normaal is, blijft Katak grijs. Hierdoor wordt hij wat gepest door zijn leeftijdsgenoten. En juist daarom wil hij bewijzen dat hij wel degelijk volwassen is. Daarom vertrekt hij op een spannende reis naar het Grote Noorden om de laatste wens van zijn oma in vervulling te laten gaan. Hij gaat op zoek naar zijn opa die hij nooit gekend heeft. Onderweg in de grote oceaan komt hij gevaar tegen en maakt hij onverwachte vriendschappen. Hij bewijst dat je dapper kunt zijn ongeacht hoe groot je bent. Een prachtig moraal; voor het hele gezin!

Enthousiast geworden over Katak, de dappere beloega? Dan hebben wij super leuk nieuws!

Wij mogen van In The Air namelijk één lezer blij maken met 4 bioscoopkaartjes voor Katak, de dappere beloega! En het leuke is dat je deze bioscoopkaartjes overal in Nederland mag inwisselen. Hoe leuk is dat!

Wil jij graag samen met het hele gezin naar de bioscoopfilm Katak, de dappere beloega toe? Laat dan een reactie achter onder dit blog artikel met een geldig mailadres. Misschien dat je wilt delen of dit jullie eerste bioscoop avontuur wordt? Of jouw kids ook zo dol zijn op oceaandieren en mooie verhalen? Of de bioscoopkaartjes bedoelt zijn voor jullie gezin of om cadeau te geven aan iemand anders? Alles mag! Ook een ‘ik doe mee!’ telt.

Ik zamel alle reacties in en volgende week dinsdag kies ik een winnaar. Ben jij de gelukkige persoon? Dan ontvang je volgende week dinsdag een persoonlijke mail van mij waarin ik vraag naar je adres zodat In The Air de 4 bioscoopkaartjes voor Katak, de dappere beloega naar je toe kan sturen. Hoe leuk!

Update 26-03-2024: Bedankt voor jullie super leuke en enthousiaste reactie! De winnaar heeft zojuist een mail ontvangen 😀 ! Alvast een hele fijne voorstelling allemaal! Fijne dag!

Katak, de dappere beloega filmposter


Verheugen jullie je ook zo op het zien van de bioscoopfilm Katak, de dappere beloega met het hele gezin? Deel het dan met ons in een reactie onder dit blog artikel 😀 ! Hiermee maak je automatisch kans op het winnen van 4 bioscoopkaartjes voor deze prachtige bioscoopfilm.

You may also like

23 Reacties

Kristel Gubbels-Daemen 19 maart 2024 - 5:28 am

Lijkt mij een super leuke en mooie film om heen te gaan met onze 2 dochters. Ze zijn wel eens in de bioscoop geweest. En ze zijn gek op dieren ook op oceaan dieren.

Reageren
Carolien 19 maart 2024 - 5:42 am

Wij doen graag mee. Lijkt mij een film met een mooie achterliggende boodschap. En mijn zoontje is dol op oceaandieren. Een vriendinnetje met haar zoontje nemen we gezellig mee.

Reageren
Marieke 19 maart 2024 - 5:46 am

Jaaaa super leuk! Ik zou heel graag willen gaan met mijn man en 2 kids! ❤️

Reageren
Thomas 20 maart 2024 - 8:16 am

Dat zal ons zoontje geweldig vinden. Hij is fan van alles wat in het water leeft. Ook zee.eerminnen vindt hij fantastisch! Hij is ook nog nooit met ons naar de bios geweest. Dat moet een geweldig uitje voor hem worden, samen met zijn beste vriend Lukas.

Reageren
Janneke 19 maart 2024 - 6:26 am

Dat lijkt me nou een super leuke film om met onze beide jongens naartoe te gaan (bijna 3 en 9 jaar). Ze zijn dol op zeedieren en de moraal is natuurlijk ook nog eens heel mooi. Maar naast dat het voor de jongens een hele leuke film is, lijkt hij mijzelf ook echt super leuk!

Reageren
Mandy 19 maart 2024 - 7:50 am

Ik kende de film nog helemaal niet, maar hij klinkt leuk. Denk dat Roan het heel leuk vindt, hij is gek op de onderwaterwereld. Eens kijken wanneer we kunnen gaan

Reageren
Wilma 19 maart 2024 - 3:59 pm

Zou geweldig zijn om de kids te verrassen met deze film 🤩🤩🤩

Reageren
Ilona Boers 19 maart 2024 - 6:55 am

Jaaa dit zou zuper leuk zijn!! Mijn zoontje mag volgende week afzwemmen dit zou een super leuk kado zijn!! Ook is zijn broertje helemaal gek op de onderwaterwereld!

Reageren
Linda schrijft 't op 19 maart 2024 - 7:25 am

Wat een leuke kinderfilm over een dappere held. Dat de film nu al prijzen heeft gewonnen zegt al heel wat.

Reageren
Marjolein 19 maart 2024 - 7:34 am

Ik doe graag mee! Onze dochter (7) vind de bioscoop erg spannend omdat ze er eens een film heeft gezien die ze (te) spannend vond. Nu kijkt ze liever thuis films, maar het lijkt me zo leuk om weer eens samen naar de bios te gaan als uitje!

Reageren
Willem de Wal 19 maart 2024 - 10:49 am

Natuurlijk doen wij hier in Leeuwarden ook weer graag mee voor een kans op een leuk bioscoopuitje. Wij zijn nog lang niet uitgekeken op al die leuke animatie films die de laatste tijd voorbij komen. Zal ik popcorn zakjes alvast maar aanschaffen, want dat hoort er uiteraard bij.

Reageren
Jennie 19 maart 2024 - 11:18 am

Wauwie wauw super mega spetterende winactie ,doe zeker graag mee voor me kinderen en kleinkinderen zullen ze echt fantastisch amazing vinden

Reageren
Kimberly 19 maart 2024 - 4:21 pm

Leuk! Ons zoontje, lees: de nieuwe Freek Vonk en dierengek wordt dat weekend 6 jaar (op 1e paasdag)! Super cool om met hem te kunnen gaan❤️

Reageren
Sharon Romijn-Hoekstra 19 maart 2024 - 5:39 pm

Super leuk!! Dit lijkt mij een erg mooie film om samen met mijn kinderen en man te bekijken!

Reageren
Tamara 19 maart 2024 - 5:52 pm

Dat lijkt mij leuk! Samen met mijn jongens naar de bioscoop 🙂

Reageren
Astrid 19 maart 2024 - 8:48 pm

Wauw daar wil ik met de drie meisjes wel heen. We love films met dieren

Reageren
Tamara 20 maart 2024 - 5:56 am

Helemaal gek zijn onze kids op dierenfilms en dan ook nog zo een hartverwarmend verhaal .Ja hier zouden we heel blij van worden 😊gezellig paasuitje

Reageren
Jolijn 20 maart 2024 - 7:01 pm

Leuk! Ik maak graag kans (:

Reageren
Marian B 21 maart 2024 - 10:14 am

Ik doe mee! Dit lijkt mij en mijn dochter een hele leuke film, gezellig om als gezin heen te gaan!

Reageren
Carola Libert 21 maart 2024 - 9:46 pm

Ik win dit heel graag voor mij en mijn 3 zoons, superleuke film verwacht ik!

Reageren
Peggy van den berg 22 maart 2024 - 2:16 pm

Heel leuk voor Justin die over 4 weken 6 jaar wordt! Een leuk uitje en z’n broer gaat ook graag mee!

Reageren
Nancy Driessens 25 maart 2024 - 4:09 pm

Ik zou het heel graag willen winnen voor mijn twee neefjes en twee nichtjes!

Reageren
Robin kivits 26 maart 2024 - 9:39 am

Wat een leuke actie! We hebben in de bios de trailer gezien van deze film, en mijn dochtertje van 5 was heel enthousiast en wil deze graag zien!

Reageren

Laat een reactie achter