Monster Jam 2024: YES! Wij zijn er bij! En… Wij mogen 4 kaarten weggeven!

door Femke Berkvens-van Gulik
monster jam 2024 win kaarten

Femke haar zoon Kaya (5 jaar) heeft al vanaf dat hij klein was een fascinatie voor auto’s en treinen. Waar hij eerst nog speelde met de schattige treintjes Thomas & Percy, zijn het tegenwoordig vooral hotwheels, Mario kart en Monster trucks! Hij was dan ook net zo aan het stuiteren, als zijn geliefde trucks, toen hij hoorde dat hij met papa en mama mee mocht naar Monster Jam 2024! Heb jij nou ook zo’n kleine, enthousiaste “monster truck fan” thuis zitten? Lees dan snel verder want wij mogen vier kaarten weggeven voor de show op 12 mei!

Vetste cadeau ooit

Oké, ik geef toe; ik moest even slikken toen hij op zijn vierde verjaardag van zijn oom een monster truck met de naam ‘Grave Digger’ uit het papier haalde. Een groen snelheidsmonster met grote banden en een heus skelet, sieren deze truck. Toch was Kaya meteen door het dolle heen met zijn monster. Woorden als: wow, vet en cool klonken hard door de kamer. De ‘Grave Digger’, week die dag niet meer van zijn zijde. Toen de jarige job die avond naar bed ging en ik hem vroeg wat het leukste was van de dag, straalde zijn oogjes toen hij zei dat zijn monster truck wel echt het vetste cadeau ooit was. Tevreden viel meneer in slaap.

Monster Jam 2024: As big as it gets!

Het was dan ook echt een droom voor hem toen ik een tijdje geleden vroeg of hij naar de Monster Jam 2024 show in het GelreDome in Arnhem wilde gaan. Natuurlijk wilde hij dat! Voor de mensen die niet precies weten wat het inhoudt, dat wist ik zelf namelijk ook niet zo goed.

Monster Jam 2024; groter wordt het niet! Op 11 en 12 mei zullen maar liefst vier Marvel Monster Jam trucks de strijd met elkaar aan gaan. Ja, je leest het goed; Marvel! Niet alleen kunnen ze hun hart ophalen aan Monster Trucks maar ze zijn ook nog eens in superhelden stijl. Zo zullen ‘The Amazing Spider-man’, ‘Iron Man’, ‘Black Panther’ en ‘Thor’ de strijd aangaan met de Monster Jam favorieten ‘Grave Digger’, ‘El Toro Loco’, ‘Max-D’ en ‘Megalodon’! Dat kan niet anders dan een spannende strijd worden!

Brullende motoren

Het GelreDome zal voor de gelegenheid een speciaal aangelegd parcours krijgen, waar de monstertrucks waanzinnige stunts gaan uitvoeren. Denk aan het opspatten van aarde en brullende motoren. Daarnaast mag je de trucks van heel dichtbij gaan bekijken en de coureurs ontmoeten en kun je ook de ongelooflijke sprongen van de Freestyle Motocross gaan bewonderen. Zeker weten dat dit een uitje gaat worden waar hij het nog lang over gaat hebben. En waarschijnlijk zal hij er ook wel over gaan opscheppen bij zijn vriendjes. Want stoere praatjes hebben ze onderlig al genoeg.

Herinneringen voor het leven

Ondanks dat auto’s niet echt mijn ding zijn moet ik eerlijk bekennen dat ik er ook naar uit kijk om er namens op avontuur met kids heen te gaan. In de eerste plaats natuurlijk om Kaya zo gelukkig en enthousiast te zien. Maar ook om samen herinneringen te maken voor het leven. Want een bioscoop bezoek of speeltuin is leuk, maar dat kennen ze ondertussen wel. Daar genieten we ook nog steeds van. Maar vette actie’s, spannende races en waanzinnige stunts dat is natuurlijk andere koek!

En wij hebben super leuk nieuws; jij kunt er ook bij zijn!

Kijk jij er ook naar uit om met je gezin, herinneringen te maken voor het leven? Dan hebben wij super leuk nieuws! Wij mogen namelijk vier tickets weggeven voor de Monster Jam 2024 show in het GelreDome op 12 mei en de Pit Party.

Mogen we jou hier blij mee maken? Laat dan in een reactie met een geldig mailadres weten wat Monster Jam voor jullie betekent. En ook een ‘ik doe mee!’ telt.

Volgende week woensdag ontvangt de winnaar van Claire een persoonlijke mail met daarin het nieuws dat jullie straks ook, net de zoals wij, de adrenaline met het hele gezin gaan ervaren van dit unieke spektakel!

Update 27-03-2024: Bedankt voor jullie super mooie, enthousiaste en soms ook hele kwetsbare reacties! De winnaar heeft zojuist een mail ontvangen. Fijne dag allemaal!


Monster Jam 2024! Zijn jullie ook al aan het aftellen? En mogen wij jullie blij maken met 4 kaartjes voor 12 mei 2024? Laat het dan snel weten in een reactie (hiermee maak je automatisch kans op het winnen van de tickets 😀 !).

You may also like

16 Reacties

Bertine Bouwman 20 maart 2024 - 5:48 am

Ooooh ik zag je berichtje en mijn hart ging sneller kloppen! Mijn zoontje van 6 heeft het er al jaren over! Wat een droom zou dat zijn. Na een rot periode voor ons alles, scheiding, verhuizing zou dit echt als een cadeautje voelen!

Liefs bertine

Reageren
Marjolein 20 maart 2024 - 6:14 am

Oh wauw! Ik wist helemaal niet dat dit bestond! Jens (5) zou dit helemaal geweldig vinden!! Ik ga duimen voor kaartjes (en dan proberen mijn dienst in het ziekenhuis te ruilen 👀)

Reageren
Noortje 20 maart 2024 - 8:28 am

Dit is een fantastisch uitje om met ons gezin te gaan doen! Wat zullen we genieten met èn van elkaar!

Reageren
Ilona Boers 20 maart 2024 - 6:51 am

Jaaa dit willen wij heel graag winnen!! Mijn zoontje mag volgende week afzwemmen voor zijn A en dit zou een heel gaaf kado zijn!! ik ben dat weekend in mei jarig dus ook gelijk een mooi kado/familie uitje!! Ook mijn andere zoon is gek op deze grote auto’s! We gaan heel hard duimen!!

Reageren
Mirella 20 maart 2024 - 7:22 am

Wat een leuke winactie !!
Zou hier graag naar toe willen met me zoontje van 10
Ik gun het hem om een keertje iets leuks te doen! Aangezien dat ie van dichtbij weet dat het leven ook heel verdrietig doorverlies van ze opa door de rotziekte 😢
Dus ik weet zeker dat ik hem hier heel blij mee maak

Reageren
Michelle den Otter 20 maart 2024 - 7:34 am

Hoi, Mijn naam is Michelle (31) en samen met mijn partner Kees (34) hebben wij een Tweeling Luca & Levi beide net 4 jaar. Aangezien papa vrachtwagenmonteur is en een fascinatie heeft voor allerlei voertuigen kunnen onze jongens daarin ook niet achterblijven, Van Cars autos tot monstertrucks tot raceauto’s van hotweels alles wat met auto’s te maken heeft vinden onze jongens te gek! Dit zou daarom ook een droom zijn om ze hier mee naartoe te kunnen nemen 🍀

Reageren
Willem de Wal 20 maart 2024 - 4:08 pm

Ik heb een klein neefje die graag met zijn zusje en ouders hier naar toe willen, Helemaal dol op auto’s. En deze trucks zal hij vast fantastisch vinden.

Reageren
Kijkje in huis en tuin 20 maart 2024 - 4:17 pm

Wat een leuke show dat zou mijn zoon van 13 ook te gek vinden.

Reageren
Jouvence 20 maart 2024 - 8:04 pm

Ik wil graag een gokje wagen voor mijn partner! Die is hier vroeger als klein jongetje geweest en zou hem hier graag mee verrassen. 🙂

Reageren
Christina Bruinstroop 21 maart 2024 - 3:16 pm

Wat leuk! Mijn zoontje wordt in mei 4 jaar en is helemaal weg van auto’s en monstertrucks. Dit zou een leuk verjaardags uitje zijn! 😍

Reageren
Marieke 21 maart 2024 - 10:14 pm

Jaá super leuk ik doe graag mee voor onze kinderen

Reageren
Peggy van den berg 22 maart 2024 - 12:46 pm

De jongste zou dit echt geweldig vinden. Auto’s, trucks, stoere wagens alles vind hij gaaf en de oudste gaat vast en zeker heel blij mee! Leuk om kans te maken voor daley en Justin!!

Reageren
Leonie 22 maart 2024 - 8:32 pm

Wauw, dat zou wat zijn! Mijn zoontje is 7 en al jaren groot monstertruck fan. Hij hield zelfs zijn spreekbeurt erover waarbij hij allerlei stunts toonde in zijn Hotwheels pit. De show hebben we naar zitten kijken om te gaan maar vonden we helaas echt veel te duur. Dus kaartjes winnen en toch al die wheelies, nosies en donuts in het echt zien zou geweldig zijn!

Reageren
Jennie van Wagensveld 23 maart 2024 - 6:01 am

Vroeger in Sint maartenzee bij de goudvis zag ik vaak monster trucks met me kinderen als.we daar kwamen helaas te weinig en dit zouden ze echt helemaal geweldig vinden en een familie uitje weer wiw wauw wauw en glimlach

Reageren
Jennifer Lee 26 maart 2024 - 12:50 pm

Wat super gaaf! Mn zoontje is helemaal weg van monstertrucks! Elke dag heerlijk gestunt en gerace door huis. Hij zou dit echt helemaal geweldig vinden (en wij als ouders stiekem ook heel erg). Het zou echt enorm tof zijn om hier heen te gaan! En nemen we ook direct opa mee want mn zoontje wil heel graag een uitje met hem erbij! En wat is nou een superder-der-der uitje dan Monster Jam!

Reageren
Anja 26 maart 2024 - 1:57 pm

Ooohhw… hier ook een zoontje die helemaal flabbergasted happy zou zijn met zo’n cadeau om monster trucks te gaan kijken (en horen, ahum) bij Monster Jam 2024.

Reageren

Laat een reactie achter