WIN! Toegangskaartjes voor de première van ‘Het grote onderwateravontuur van Barney en Beenie’ op 5 juli in Museon-Omniversum!

door Claire
Het grote onderwateravontuur van Barney en Beenie

Vanaf 6 juli draait het grote onderwateravontuur van Barney en Beenie op het koepelscherm van Museon-Omniversum. En ik heb iets leuks! Ik mag namelijk 4 toegangskaartjes weggeven voor de grote feestelijke première op 5 juli waar je samen met je kids naar toe kunt gaan! Mag ik jou hier blij mee maken? Lees dan snel verder.

Over het grote onderwateravontuur van Barney en Beenie.

De kleine onderzeeër Barney woont in een prachtige onderwaterwereld. Die houdt hij mooi en schoon voor alle bewoners. Want elke dag belandt er weer plastic en ander afval in het water. Het water wordt bovendien steeds warmer, wat slecht is voor het koraal dat er groeit.

Barney beleeft vele avonturen, samen met zijn vriendinnetje, het zeepaardje Beenie. Omdat ze veel afval tegenkomen, richten ze de Barney en Beenie Cleanup Club op en vragen bezoekers om mee te helpen. Barney legt Beenie uit hoe planten en dieren elkaar helpen. Zo houden algen het koraal gezond, beschermen kwallen kleine visjes en eten kleine garnalen de parasieten op grote vissen. Ze verwonderen zich over sterren en sterrenbeelden, die je ’s nachts helpen de weg te vinden. Als Beenies vriendinnetje, het schildpadje Abbey, niet thuis is, maken ze zich zorgen. Samen met de octopus en dolfijn gaan ze op zoek. Ze vinden haar verstrengeld in een visnet, maar weten haar gelukkig te bevrijden.

Het grote onderwateravontuur van Barney en Beenie is een vrolijke, spannende en leerzame film voor kinderen van 4 tot 10 jaar. Op een toegankelijke manier leren ze over het leven in de zeeën en oceanen, over sterrenbeelden en over het belang het leven onderwater te beschermen. Maar bovenal is de grootbeeldfilm op het koepelscherm, dat zo groot is als een half voetbalveld, voor kinderen een onvergetelijke belevenis. In de Nederlandse versie zijn de stemmen te horen van de acteurs Bart Oomen en Maylin van Putten.

Duik in de Diepte.

Bij Museon-Omniversum draait alles om de aarde, de mens en een duurzame toekomst! De film is onderdeel van het programma Duik in de Diepte. En ook dit keer heb je toegang tot verschillende tentoonstellingen, films, themazalen, labs en activiteiten. Zo kun je een familietour langs schelpen en zeedieren maken, een algenshake bij elkaar fietsen, origami vissen vouwen en de NatGeo tentoonstelling Pristine Seas zien.

Wil jij naar de première gaan op woensdag 5 juli?

Ik mag van Museon-Omniversum in totaal 4 toegangskaartjes weggeven voor de feestelijke première van het grote onderwateravontuur van Barney en Beenie! En het programma ziet er onwijs leuk uit!

Zo is er vanaf 15.00 uur ontvangst met limonade en een ‘snack’. Is er een korte introductie en start de film om 15:30 uur. Het feestje eindigt om 16:30 uur en alle jonge bezoekers ontvangen dan een miniposter van de film. Hoe leuk is dat!

Wil jij hier bij zijn? Dat kan! Laat dan in een reactie (met een geldig mailadres) weten met hoeveel personen je naar de feestelijke première van het grote onderwateravontuur van Barney en Beenie in Museon-Omniversum je zou willen gaan. Misschien dat je ook wilt delen of jullie al vaker in Museon-Omniversum zijn geweest? Ik ben super benieuwd 😀 !

Update 29-06-2023: Leuk nieuws! Kelly je ontvangt deze week de kaartjes voor de première. Alvast heel veel plezier! Fijne dag!


Mag ik jou blij maken met toegangskaartjes voor de première van ‘Het grote onderwateravontuur van Barney en Beenie’ op woensdag 5 juli in Museon-Omniversum? En met hoeveel personen zou je willen gaan? Ik ben super benieuwd! Deel het gerust in een reactie (hiermee maak je automatisch kans) 😀 .

You may also like

6 Reacties

Kijkje in huis en tuin 24 juni 2023 - 7:14 am

Wat een leuke winactie met gratis toegangskaarten voor de kindershow

Reageren
Tessa 26 juni 2023 - 5:51 pm

Zo te lezen wordt het echt een feestje voor kinderen (ik doe niet mee)

Reageren
Kelly 27 juni 2023 - 7:24 am

Wat een gave actie! Mijn dochters zijn erg milieubewust. Ze hebben hart voor dieren en ruimen de rommel van anderen op in de natuur. Ik ben enorm trots op m’n meiden, op alle vlakken en ik doe graag voor ze mee om kaartjes te winnen.

Eerlijk gezegd had ik nog nooit van het Museon-Omniversum gehoord, ik heb net gekeken, wat een superleuke tip om tijd te besteden in de vakantie!

Reageren
Kelly 27 juni 2023 - 7:26 am

Ik vergat het aantal kaartjes erbij te zetten, dom van mij. 4 maal a.u.b. voor ons eigen gezinnetje.

Reageren
Tamara 28 juni 2023 - 12:26 pm

Superleuk om met zijn vieren naar een heuse premiere te gaan, leuk!

Reageren
Tess Visser 29 juni 2023 - 9:16 am

wow hoe super tof! ik gun dit mn lieve vriend samen met zn dochtertje en zoontjes! Ze kunnen wel wat qualitytime gebruiken samen! Mijn vriend en ik hebben nog niet heel lang een relatie, en de kinderen doen het super goed. Ik ben mega trots op ons hoe we dit doen! Ik gun de kids samen met papa een leuke tijd, bij een super leuke film!

Reageren

Laat een reactie achter