Theatershow Bing is jarig (review)

door Claire
Theatershow Bing is jarig

Wij zijn dol op het theater! Toen we hoorde dat Bing samen met zijn vriendjes een eigen theatershow heeft, konden we dan ook niet wachten om deze te bezoeken! Maar helaas voelde Lyam zich afgelopen maandag niet lekker waardoor het in plaats van een gezinsuitje een vader en dochter uitje is geworden. Ook super leuk! En dat mocht de pret zeker niet drukken! Benieuwd of de voorstelling Bing is jarig gegaan een aanrader is? Dat delen we met je in dit blog artikel!

Over de voorstelling Bing is jarig.

‘Bing is jarig’ is een vrolijke voorstelling van 60 minuten met nieuwe liedjes en veel interactie. In de voorstelling viert Bing zijn verjaardag samen met de kinderen in het theater en al zijn bekende vriendjes Coco, Sula, Pando, Amma en natuurlijk Flop.

Het hoogtepunt van de voorstelling is het partijtje van Bing, hier zullen al zijn vriendjes verkleed verschijnen. Kom ook verkleed en vier Bings verjaardagsfeest in het theater mee!

En is het een aanrader?

Eigenlijk zouden we met het hele gezin naar de voorstelling gaan. Maar Lyam voelde zich afgelopen maandag helaas niet lekker waardoor het op het laatste moment een vader en dochter uitje is geworden. Maar dat mocht de pret niet drukken! Want wat hebben ze genoten!

De liedjes in de voorstelling Bing is jarig zijn ontzettend leuk. Kindjes jong en oud zongen en swingde mee. En ook Lana vond het prachtig! Wat de voorstelling voor haar extra leuk maakte is dat zij 2 dagen later haar 3de verjaardag heeft gevierd. Door de theatershow kreeg zij extra veel zin in haar verjaardag.

Roy en Lana hebben de voorstelling trouwens gezien in Schouwburg Amstelveen. Dit is de plek waar we ook de Kikker is Verliefd musical hebben bewonderd. Dit theater is wat ons betreft echt een aanrader omdat het klein en heel sfeervol is. Daarnaast is het ook heel goed bereikbaar met de auto en het OV (altijd fijn om te weten).

Dit keer was er na afloop van de voorstelling helaas geen fotomoment met de acteurs. Maar de merchandise die na afloop van Bing is jarig verkocht werd, was een enorme hit! Onze kleintjes zijn heel erg blij met hun Bing en Flop knuffeltjes. En ook na afloop, toen ze weer thuis waren, raakte Lana niet uitgepraat over de voorstelling.

Wat ons betreft is de theatershow Bing is jarig dan ook een geweldig leuk uitje voor het hele gezin (of als vader en dochter uitje)! Lana heeft de hele voorstelling lang genoten, mee bewogen en met volle aandacht gekeken. Ook had ze haar mooiste dansjurk aan en waren veel kindjes prachtig verkleed. En ook Roy vond het een groot feest! Nu maar hopen dat Bing snel weer in het theater is met een nieuwe voorstelling zodat we met het hele gezin kunnen gaan 😀 .

Tot slot…

Bing is jarig is een voorstelling dat geschikt is voor kinderen vanaf 1 jaar en draait tot mei 2023 in verschillende theaters in Nederland. Via deze link kun je de speellijst bekijken en tickets bestellen.


Zijn jouw kids ook fan van Bing en zijn vriendjes? En hebben jullie de theatershow Bing is jarig al bezocht? Ik ben super benieuwd! Laat je het weten in een reactie 😀 ?

You may also like

4 Reacties

Josyanne 15 april 2023 - 8:07 pm

Jammer dat mijn kinderen al veel groter zijn, die hadden dit toen heel leuk gevonden!

Reageren
sandra 16 april 2023 - 7:01 am

Oh, ja hoor, mijn kleinzoontje is ook fan van Bing! Moest dit in België zijn, ging ik er met hem naartoe

Reageren
Kijkje in huis en tuin 20 april 2023 - 4:38 pm

Een theatershow vind ik altijd indrukwekkend voor jong en oud. Ik ben ooit naar Ernst& Bobbie geweest, zo leuk.

Reageren
Tessa 22 april 2023 - 3:09 pm

Wat leuk dat er tegenwoordig zo veel theatershows voor kinderen zijn. In mijn jeugd had je alleen Bassie en Adriaan die voorstellingen gaven.

Reageren

Laat een reactie achter