Peppa Pig World of Play in Leidschendam (review)

door Claire
Peppa Pig World of Play in Leidschendam

Na ons avontuur bij LEGOLAND® Discovery Centre Scheveningen, hadden we de smaak te pakken en besloten we opnieuw met onze kleintjes naar een indoor speelparadijs te gaan. Dit keer naar Peppa Pig World of Play in Leidschendam. Lana is namelijk dol op Peppa, haar familie en vriendjes. Maar of deze binnenspeeltuin speciaal ontworpen voor peuters, kleuters en hun families ook een success is? Dat lees je in dit blog artikel 😀 !

Duik in de wondere wereld van Peppa Pig!

We brengen de wereld van Peppa Pig tot leven. Jonge kinderen ontdekken de avontuurlijke wereld van Peppa Pig in meer dan 12 verschillende speelzones die stuk voor stuk gebaseerd zijn op de bekende thema’s uit de populaire animatieserie, elk met veel liefde gemaakt.

De verschillende zones

Al direct wanneer je aankomt bij Peppa Pig World of Play in Leidschendam begint het avontuur. Je wordt namelijk verwelkomt aan de voorkant van de winkel en zodra je je kaartje hebt laten scannen stap je in de bus die je zo naar de roltrap brengt die naar boven gaat (of in de lift die ook helemaal in Peppa Pig thema gemaakt is). Boven aan gekomen wordt je vrolijk welkom geheten en mag je samen met het gezin plaats nemen bij een groot groen scherm voor een foto en dan mag je officieel Peppa Pig World of Play betreden.

Het Ondergrondse Avontuur van Kelly Konijn, het Fort van George, de Garage van Opa Hond, Mejuffrouw Konijn in de supermarkt, Mevrouw Gazelle’s Schoolbusreisje, de Trein van Opa Pig en de Boomhut van Peppa Pig; er is meer dan genoeg te beleven! Ook is er een theater waar je op gemak de leukste afleveringen van Peppa Pig kunt kijken en kun je bij de Campervan Café terecht voor drinken en snacks.

En wanneer je uitgespeeld bent en weer weggaat, dan kun je nog een kijkje nemen in de winkel waar je de leukste Peppa Pig souvenirs, goodies en producten vindt.

En is Peppa Pig World of Play in Leidschendam een aanrader?

Peppa Pig World of Play in Leidschendam is ontzettend populair! Je moet er dan ook op tijd bij zijn met het reserveren van je tijdslot. Wij zijn op zondagochtend gegaan om 10:00 uur. En dat was in het begin GEWELDIG! Het is prachtig gemaakt en heel leuk ingedeeld. Ongeveer 30 minuten was het aangenaam rustig. In deze tijd heeft ook Lyam lekker kunnen spelen en op zijn gemak alles kunnen ontdekken. Hij vond het vooral erg leuk om samen in de modderpoelen te springen, op ontdekking te gaan in de tuin en met de vijverpuzzel te spelen.

Lana was super enthousiast en wist niet waar ze kijken moest! De ene zone vond ze nog leuker dan de andere zone! Vooral Mejuffrouw Konijn in de supermarkt, het huis en het Ondergrondse Avontuur van Kelly Konijn waren haar favorieten. Ook het fietsen was een enorm groot succes!

Na een half uur (rond 10:30 uur) werd het enorm druk en was het voor Lyam niet echt veilig meer om te kruipen en alles rustig te ontdekken. We zijn toen nog een halfuurtje gebleven omdat Lana echt niet weg wilde. Maar voor de volgende keer gaan we denk ik liever op een doordeweekse dag. Weer lekker vroeg. In de hoop dat het dan iets rustiger is.

Maar al met al is Peppa Pig World of Play in Leidschendam absoluut een aanrader! Wij waren erg blij met de gratis digitale foto en ook hebben we voor de kinderen een paar souvenirs gekocht. Fijn dat deze ook allemaal goed betaalbaar zijn en ook de versnaperingen die te koop zijn bij de Campervan Café zijn vriendelijk geprijsd. Daarnaast is het personeel ontzettend vriendelijk en enthousiast. Dat maakt Peppa Pig World of Play in Leidschendam dan ook absoluut een fijne plek om te zijn. Wij gaan dan ook zeker nog een keer terug!


Zijn jouw kinderen ook fan van Peppa Pig? En zijn jullie weleens naar Peppa Pig World of Play in Leidschendam geweest en wat was jullie ervaring? Ik ben super benieuwd! Laat je het weten in een reactie?

You may also like

1 reageren

Tessa 27 februari 2023 - 5:30 pm

Wat leuk dat ze dit daar hebben. Het ziet er erg gezellig uit

Reageren

Laat een reactie achter