Yes! Op avontuur met kids staat online!

door Claire
op avontuur met kids

In 2022 droomde ik over een nieuw blog waarin ik alle (mindful) avonturen met je kan delen die wij samen met onze kinderen beleven. Een plek waar ook gastbloggers van harte welkom zijn, waar het bruist, leeft en inspireert. En ik super leuk nieuws! Het is gelukt! De website staat online! In dit blog artikel vertel ik alles over de wensen, dromen en doelen die ik voor op avontuur met kids heb!

Op avontuur met kids; een blog waar het bruist, leeft en inspireert.

Sinds 2016 blog ik op Claire’s Mission; mijn mindful mamablog. En no worries! Dat blijf ik ook zeker doen! Maar mijn liefde voor avontuur, reizen en ontdekken is iets waar ik nog veel meer aandacht aan wil besteden. Dat is de reden dat ik een nieuw blog ben gestart. Een blog waar op avontuur gaan met kids centraal staat. Van leuke uitjes tot overnachtingen en nog veel meer! In Nederland, Europa en ver daarbuiten. Alles wat leuk is om samen met je kinderen te beleven! Want de wereld is zo groot, mooi en bijzonder. Ik laat mij graag inspireren en deel onze ontdekkingen ook met liefde met je!

Met op avontuur met kids wil ik een heerlijk positief platform creëren waar iedere ouder zich welkom voelt. Waar avonturen worden gedeeld voor kinderen in alle leeftijdscategorieën, die variëren tussen gratis zijn en geld kostte.

En dat kan ik niet alleen!

De wereld is groot en er is zoveel te beleven! Voor op avontuur met kids werk ik dan ook heel graag samen met andere bloggers en ouders die het leuk vinden om hun avonturen te delen. Dit mag eenmalig maar ook structureel als onderdeel van het op avontuur met kids team. Hierbij horen uiteraard ook leuke incentives. Zo stuur ik persberichten en uitnodigingen graag door waardoor je ook gratis (wel in ruil voor een blog artikel) de mooiste avonturen met je kids kunt beleven! Mocht je interesse hebben; mail mij gerust op claire@opavontuurmetkids.nl (je mag ook een berichtje sturen op Facebook of Instagram).

Wat je mag verwachten…

Om te beginnen zal ik de komende tijd 2 blog artikelen per week online plaatsen op woensdag en zondag. Deze artikelen variëren van reviews tot aan tips, ideeën en er zullen ook regelmatig leuke win acties tussen zitten! Voorlopig deel ik alles op mijn bestaande social media platformen. Wie weet dat er in de toekomst aparte social media platformen komen, maar op dit moment kies ik ervoor om alles centraal te houden. En…Op de dagen dat ik geen nieuwe blog artikelen online zet op de website van op avontuur met kids, kun je nieuwe artikelen lezen op Claire’s Mission. Ik denk dat deze balans ontzettend leuk is!

Ik kan niet wachten om te beginnen!

Het is super leuk om te zien en voelen hoe op avontuur met kids al bruist en leeft! Zo heb ik er regelmatig over gedroomd vorig jaar en bouwde ik de website in 2 dagen; van 31 december 2022 op 1 januari 2023. Ik ben Mariska van doormariska.nl hier trouwens super dankbaar voor! Zij hielp mij met het online zetten van WordPress en het template zodat ik verder kon bouwen en schrijven.

Anyhow, ik kan niet wachten om te beginnen! En met dit artikel is het begin officieel gemaakt en het avontuur officieel van start gegaan. Ik kan niet wachten om te zien waar het ons allemaal brengt!


En ik ben super benieuwd hoe je de op avontuur met kids website geworden vindt! Heb je daarnaast tips, ideeën of wensen qua blog artikelen? Of lijkt het je leuk om samen te werken? Deel het gerust in een reactie! 😀

You may also like

35 Reacties

Nicole Orriëns 4 januari 2023 - 8:12 am

Gefeliciteerd met je nieuwe blog! Superleuk zeg. En heel veel succes gewenst!

Reageren
Claire 4 januari 2023 - 1:12 pm

Super lief! Dankjewel Nicole!

Reageren
Nienke 4 januari 2023 - 9:58 am

Wat ontzettend gaaf Claire! Heel mooi dat je dit platform hebt gecreëerd. Ik kijk uit naar je blogs

Reageren
Claire 4 januari 2023 - 1:13 pm

Super lief! Dankjewel Nienke!

Reageren
Angie 4 januari 2023 - 10:02 am

Gefeliciteerd met je 2e blog, Claire! Dat het maar net zo’n succes mag worden als Claire’s Mission. Maar daar ga ik wel vanuit. ♥️😃😘

Reageren
Claire 4 januari 2023 - 1:13 pm

Ahhhh dankjewel lieve Angie! Dat waardeer ik enorm!

Reageren
Linda schrijft 't op 4 januari 2023 - 10:02 am

Wow Claire je blog bruist van de energie, heel veel succes met je nieuwe blog!

Reageren
Claire 4 januari 2023 - 1:14 pm

Wat fijn om te horen!! Dankjewel Linda!

Reageren
Elisa 4 januari 2023 - 5:34 pm

Heel veel succes! Super leuk en stoer dat je je dromen najaagt. Ik heb zelf geen kinderen, dus met gastbloggen kan ik je niet helpen, maar ik ken er genoeg die dat wel hebben, dus mocht je ooit verlegen zitten, let me know.

Reageren
Claire 4 januari 2023 - 8:24 pm

Super lief, dankjewel!! Ik waardeer het enorm!! En mooie avonturen zijn altijd welkom; dus heel graag. Liefs!

Reageren
Yvonne 5 januari 2023 - 1:08 am

Wat leuk Claire, ik ken je andere blog niet, maar ga zelf graag op avontuur met de kids. Momenteel maken we een lange reis door Azië. Zodra we weer thuis zijn, schrijf ik graag een keer een gastblog voor je. Succes met je nieuwe blog.

Reageren
Claire 5 januari 2023 - 8:27 pm

Bedankt voor je super lieve reactie Yvonne! En wat gaaf dat jullie een lange reis door Azië aan het maken zijn! Ik wens jullie mooie avonturen! En super leuk dat je een gastblog artikel wilt schrijven! Dat is van harte welkom. Liefs!

Reageren
Esmee 5 januari 2023 - 12:20 pm

Wat een energievolle, mooie blog. Heel veel succes ermee!

Reageren
Claire 5 januari 2023 - 8:28 pm

Dankjewel Esmee, super lief! Ik waardeer het enorm! Liefs!

Reageren
Nicole 5 januari 2023 - 4:54 pm

Heel veel schrijfplezier met deze blog Claire, superleuk!

Reageren
Claire 5 januari 2023 - 8:28 pm

Lief! Dankjewel Nicole!

Reageren
Carro 5 januari 2023 - 6:46 pm

Gefeliciteerd Claire, whoopwhoop🤩

Reageren
Claire 19 januari 2023 - 1:48 pm

Super lief, dankjewel Carro!

Reageren
Sanne 5 januari 2023 - 7:12 pm

Wat een leuke blog is dit. Succes met deze blog. Helaas voor mij niet echt iets. Maar lees nauwelijks graag je avonturen.

Reageren
Claire 19 januari 2023 - 1:49 pm

Super lief, dankjewel!

Reageren
Merel | De Mamagids 5 januari 2023 - 8:16 pm

Wat een toffe nieuwe stap! Gaat vast een succes worden. Veel plezier en succes. Liefs

Reageren
Claire 19 januari 2023 - 1:49 pm

Super lief, dankjewel! Liefs!

Reageren
Valerie 5 januari 2023 - 9:30 pm

Wat ontzettend leuk, ik heb dan wel geen jonge kinderen meer, mijn jongens zijn inmiddels volwassen, maar wie weet is er toch nog inspiratie mogelijk voor de kleinkinderen

Reageren
Claire 6 januari 2023 - 6:58 am

Wat een heerlijk vooruitzicht! Ook dat is een prachtige levensfase.

Reageren
Tessa 6 januari 2023 - 5:42 pm

Gefeliciteerd met je nieuwe blog. Heel veel plezier!

Reageren
Claire 8 januari 2023 - 7:28 am

Super lief, dankjewel!

Reageren
Krystle 7 januari 2023 - 6:49 pm

Wat ontzettend leuk voor je! Gefeliciteerd en heel veel succes en plezier!

Reageren
Claire 8 januari 2023 - 7:28 am

Super lief, dankjewel!

Reageren
Jouvence 10 januari 2023 - 12:45 pm

Gefeliciteerd, wat leuk! Ik wens je heel veel succes en plezier met opavontuurmetkids.nl

Reageren
Claire 12 januari 2023 - 1:52 pm

Super lief, dankjewel!

Reageren
Rosa 13 januari 2023 - 9:57 pm

Wat leuk dat je een tweede blog bent begonnen. Het ziet er super uit!

Reageren
Claire 14 januari 2023 - 8:02 am

Super lief, dankjewel!

Reageren
Melanie 18 januari 2023 - 7:32 pm

Heel veel succes met dit nieuwe avontuur! Ik weet zeker dat het weer een topper wordt. Ik ben reuze benieuwd naar alle uitjes

Reageren
Claire 19 januari 2023 - 1:50 pm

Super lief, dankjewel!! Ik waardeer het enorm!!

Reageren
frederique 1 februari 2023 - 3:14 pm

Ziet er leuk uit en wat een frisse uitstraling ook!. Succes!

Reageren

Laat een reactie achter