Halloween Spooky Days in Walibi Holland (review)

door Yvonne Bijkersma
Halloween Spooky Days Walibi Holland

Heb jij hele stoere kids tussen de 6 tot 12 jaar? Dan zijn de Halloween Spooky Days in Walibi Holland waarschijnlijk hét uitje voor jullie deze maand! Gastblogger Yvonne Bijkersma ging daarom samen met haar jongens namens op avontuur met kids op pad om verslag te leggen. Benieuwd hoe zij de Halloween Spooky Days in Walibi Holland hebben ervaren inclusief heel veel fotos? Lees dan snel verder 😀 !  

Halloween in Walibi

Gedurende de hele herfstvakantie verandert Walibi in een angstaanjagende Halloween-wereld, speciaal ontworpen voor dappere kinderen tussen de 6 en 12 jaar oud. Overal in het park kom je Halloween-figuren tegen, van heksen tot waarzeggers, spoken, mummies en de boze koningin, om er maar een paar te noemen. De sfeer is sprookjesachtig en meeslepend.

Lekker in alle attracties

Wat het nog leuker maakt, is dat je tussen al het Halloween-gedruis door kunt genieten van de vele leuke attracties in Walibi. Halloween Spooky Days combineert de opwinding van Halloween met het plezier van de attracties.

De Halloween Spooky Days

Dit evenement is speciaal bedoeld voor de jongere generatie die houdt van een vleugje spanning, maar nog niet klaar is voor de angstaanjagende avondprogramma’s. Halloween Spooky Days is een echte aanrader vanwege de fantastische sfeer en het plezier van de attracties.

Je kunt de Halloween Spooky Days in Walibi Holland dit jaar ervaren op 7, 8 en 14 t/m 29 oktober 2023. Wist je trouwens dat kinderen tot 12 jaar verkleed naar het park mogen komen? Hoe leuk is dat!

Spookhuizen

Walibi biedt maar liefst 9 spookhuizen aan tijdens Halloween. Hoewel ze niet allemaal geschikt zijn voor kinderen, is het Festival of Freaks-spookhuis zeker een aanrader voor jonge bezoekers. Hier word je meegenomen door een bos waar je verschillende vriendelijke figuren tegenkomt. Zelfs de clown, die je wil laten schrikken, vraagt eerst netjes of dat mag. Deze spookhuizen zorgen voor de perfecte hoeveelheid opwinding zonder de kleintjes al te veel te laten schrikken.

Ontmoet bekende artiesten en influencers

Tijdens Halloween Spooky Days kun je bekende artiesten en influencers ontmoeten, zoals Enzo Knol, Bankzitters, Familie Lakap, Stefania, Meisje Djamila, en nog veel meer. Ze treden op en beantwoorden vragen tijdens Q&A-sessies. Het hoogtepunt van de dag is vaak het optreden, de Q&A-sessie en de Meet & Greet, die tussen 12:00 en 13:00 uur plaatsvinden in de griezelzone genaamd “Festival Of Freaks.”

Halloween voor jonge avonturiers

Halloween Spooky Days in Walibi is de ideale manier om jonge avonturiers kennis te laten maken met de opwinding en de mysterieuze sfeer van Halloween, zonder hen te overweldigen met al te enge ervaringen. Dus breng je stoere kleine monsters mee naar Walibi en laat ze genieten van een griezelig leuke dag vol avontuur en spektakel. Het belooft een onvergetelijke herfstvakantie-ervaring te worden voor het hele gezin.

En goed om te weten: zijn jouw kids geen fan van al dat gegriezel? Dan kun je ook eenvoudig een Anti-Monster button krijgen bij de ingang van het park (net voorbij de entree, staat een klein kraampje). Hiermee ben je verzekerd van een zorgeloze ervaring tijdens de Spooky Days. Zonder dat je lastig wordt gevallen door monsters en gegriezel 😉 .

Het verschil tussen de Halloween Spooky Days en Halloween Fright Nights

Het is echt letterlijk en figuurlijk een verschil van dag en nacht. Terwijl Halloween Spooky Days bedoeld is voor jonge kinderen (maar ook leuk is voor grotere kinderen en volwassenen), is Halloween Fright Nights meer gericht op oudere bezoekers. De monsters zijn enger, ze springen soms onverwachts tevoorschijn, en er is zelfs een gedeelte met een heus kerkhof waar spoken rondwaren.

Wij zijn rond 18:00 uur gaan eten, en je merkt dat de sfeer in het park verandert. Andere bezoekers komen binnen en de sfeer in het park zelf verandert ook doordat de monsters en de speciale effecten intenser worden. Het is een spannende beleving, maar inderdaad niet geschikt voor de allerkleinsten.

Eind conclusie

Of je nu kiest voor de avontuurlijke Halloween Spooky Days voor de kleintjes of de angstaanjagende Halloween Fright Nights voor de dappere, Walibi biedt voor ieder wat wils tijdens deze Halloweenperiode. Het belooft een onvergetelijke ervaring te worden die je niet snel zult vergeten. Wij hebben een onvergetelijke dag gehad! En kunnen het iedereen van harte aanraden!


Lekker griezelen met Halloween; is het ook iets voor en je kids? En durven jullie een bezoek te brengen aan de Halloween Spooky Days? Wij zijn super benieuwd! Deel het gerust hieronder in een reactie.

You may also like

3 Reacties

Yvonne 13 oktober 2023 - 7:39 am

Het was echt zo leuk in Walibi, we wilden eigenlijk nog niet haar huis.

Reageren
Jouvence 13 oktober 2023 - 3:22 pm

Wat leuk dat er overdag rekening wordt gehouden met de allerkleinsten!

Reageren
Tessa 14 oktober 2023 - 2:20 pm

Toen Walibi nog Six Flags heette ben ik ooit naar Halloween night geweest. Toen der tijd was het kindvriendelijk en was er een klein deel waar het echt eng was en dat was altijd goed aangegeven

Reageren

Laat een reactie achter