Win 4 bioscoopkaartjes voor Scarygirl!

door Claire
Scarygirl win actie

Ben je op zoek naar een leuke en spannende film om met kids te bezoeken? Dan is Scarygirl misschien wel de film voor jullie! Het is een avontuurlijk verhaal over familie, vriendschap en liefde, en prachtig gemaakt! De film is nu in de Nederlandse en Belgische bioscopen te bewonderen en ik mag 4 bioscoopkaartjes weggeven! Misschien wel aan jou?

Over Scarygirl

‘Scarygirl’ vertelt het verhaal van het jonge meisje Arkie, die samen met haar vader Blister op een afgelegen schiereiland woont. Blister is een zeldzame reuzenoctopus met de magische gave om leven te herstellen. Wanneer hij wordt ontvoerd naar de mysterieuze ‘Lichtstad’, staat Arkie voor de uitdaging om haar angsten te overwinnen en haar vertrouwde omgeving voor de allereerste keer te verlaten. Blister wordt in gevangenschap gehouden door een gevaarlijke wetenschapper die zijn krachten wil misbruiken om zijn eigen perfecte wereld te scheppen. Met de onverwachte steun van twee bijzondere vrienden, zet Arkie alles op alles om haar vader te redden en neemt ze het op tegen de duistere krachten die haar planeet willen vernietigen. Zal Arkie erin slagen om haar vader te bevrijden en haar wereld te redden?

‘Scarygirl’ gaat over een reis van zelfontdekking, over vallen en opstaan en het omarmen van perfecte imperfecties.

Wat de film bijzonder maakt

Scarygirl is een prachtige en kleurrijke film met een verhaal met een waardevol moraal. Het is spannend, maar niet eng. En daarom super leuk voor kids vanaf 6 jaar! Ook om alvast mee in Halloween sferen te komen 😉 .

En wat ik persoonlijk ook super leuk vindt is dat de film is geproduceerd door onder andere Kung Fu Panda-regisseur, John Stevenson! Dat kan toch niet anders dan een groot feest worden?

Scarygirl avonturen (ook na afloop van de film)

Scarygirl is eigenlijk een Australische film gebaseerd op de gelijknamige striproman van schrijver en kunstenaar Nathan Jurevicius. En daar zit een bijzondere geschiedennis achter! Zo begon Scarygirl in 2001 als een speelgoedconcept van deze Canadees-Australische kunstenaar, die een serie plastic figuurtjes ontwierp voor verzamelaars. Hij won er ook een designprijs mee!

Zeven jaar later volgde een beeldroman. En ook deze graphic novel leverde hem prachtige prijzen op. Bovendien kreeg hij verschillende aanbiedingen om games te ontwerpen, gebaseerd op het boek en het speelgoed. Het bekendste resultaat is Scarygirl uit 2012, een game voor onder meer Xbox en Playstation. En er is zelfs een virtual reality ervaring van Scarygirl die je kunt bewonderen!

Dus als jullie fan zijn na het zien van de film, zijn er nog meer Scarygirl avonturen die je kunt gaan beleven met het hele gezin.

Ben je ook enthousiast geworden? Dan heb ik leuk nieuws! Win bioscoopkaartjes!

Ik mag van Triple P Entertainment maar liefst 4 bioscoopkaartjes voor Scarygirl weggeven voor een voorstelling in een bioscoop naar keuze! Mag ik jou en je kids hier blij mee maken? Laat dan even een reactie achter onder dit blog artikel (met een geldig mailadres). Misschien dat je wilt delen met wie en waar je de bioscoopfilm wilt gaan bewonderen? Alles is welkom! De winnaars ontvangen volgende week vrijdag een mail waarin ik vraag naar je adres zodat de bioscoopkaartjes voor Scarygirl naar je toe gestuurd kunnen worden.

Update 20-10-2023: Bedankt voor jullie super leuke en enthousiaste reacties 😀 ! De winnaar heeft zojuist een mail ontvangen.

Scarygirl filmposter


Mag ik jou blij maken met bioscoopkaartjes voor Scarygirl? Laat dan een reactie achter onder dit blog artikel met een geldig mailadres. Ik ben super benieuwd wie ik volgende week vrijdag blij mag maken 😀!

You may also like

21 Reacties

Dionne van der Kooij 14 oktober 2023 - 5:11 am

Onze tweeling staan ze te springen om naar deze film te kunnen, dit sluit helemaal aan bij de fase waar ze nu in zitten zonder de echt enge grote mensen films te hoeven kijken 😃. Zelf denk ik dat we flink kunnen lachen tijdens de film. Ik doe graag mee!

Reageren
Carolien 14 oktober 2023 - 5:15 am

Wij zijn hier thuis wel benieuwd naar het verhaal van ScaryGirl en hebben nu al zin om te gaan!

Reageren
Noortje 14 oktober 2023 - 5:35 am

De periode van leuke films is weer aangebroken! Ik ben reuze nieuwsgierig naar de film Scarygirl. Ik hou ervan als het een filmmaker lukt om er een mooi moraal in te verwerken. Wij gaan duimen!

Reageren
Eliane 14 oktober 2023 - 6:14 am

We zaten net te kijken naar welke films leuk zijn om heen te gaan in de herfstvakantie. Komt goed van pas deze tip en kaartjes ook natuurlijk. 🤗

Reageren
Linda de Bode 14 oktober 2023 - 6:22 pm

Hartstikke leuk met onze 3 dochters

Reageren
Linda van Duren 14 oktober 2023 - 6:50 am

Dat gaat onze tweeling vast leuk vinden, zij gaan heel graag naar de bioscoop en deze film ziet er al zo gezellig uit 😁

Reageren
SANDRA 14 oktober 2023 - 3:14 pm

Leuk, met ons peetkindje 🙂

Reageren
Diana van Os 14 oktober 2023 - 10:31 am

Lijkt me een hele leuk film ik doe heel graag mee

Reageren
Linn Toonen 14 oktober 2023 - 9:31 pm

Leuk lekker genieten met de Kids een heerlijk extra in deze al zo dure tijd.

Reageren
Esmeralda Groenland 15 oktober 2023 - 1:07 pm

Denk dat mijn kids dat een leuke film zouden vinden, dus ik maak graag kans op de kaartjes

Reageren
iris 15 oktober 2023 - 9:32 pm

Superleuk! Ik doe heel graag mee voor mijn kids

Reageren
Ilona 18 oktober 2023 - 8:11 am

Ik zou hier graag met mijn zoon heen willen

Reageren
renilda 15 oktober 2023 - 9:32 pm

Geweldig voor mijn kleinkinderen

Reageren
Yvonne 16 oktober 2023 - 10:46 am

Leuk! Scary met een knipoog…. deze film gaan wij vast en zeker fantastisch vinden!

Reageren
Mark 16 oktober 2023 - 7:04 pm

Graag om met m’n dochters een leuk uitje te hebben.

Reageren
Danielle van de Donk 17 oktober 2023 - 9:13 am

Heel leuk voor mijn kinderen om heen te gaan.

Reageren
Danielle van de Donk 17 oktober 2023 - 9:13 am

Heel leuk voor mijn kinderen om heen te gaan.

Reageren
Hanneke Biemans 17 oktober 2023 - 1:37 pm

Wauw dat zou super mooi zijn om te winnen heerlijk samen met onze dochter naar deze mooie film. We wagen dan ook graag een kansje❤️🍀

Reageren
Marian B 18 oktober 2023 - 2:36 pm

Hier zou ik mijn eigen kinderen en mijn nichtje mee naartoe nemen. De bioscoop is altijd een feestje!

Reageren
anja 18 oktober 2023 - 7:42 pm

leuk voor een paar kids dus ik loot graag mee

Reageren
Lotte 19 oktober 2023 - 4:41 am

Dit lijkt mij een erg leuke film om met ons gezin naartoe te gaan.

Reageren

Laat een reactie achter