Beleef de magie van Frozen in de WONDR Experience in Amsterdam (review)

door een gastblogger
Frozen WONDR Experience Amsterdam beleef de Frozen magie

Frozen fans opgelet: tot 1 december kun je de magie van Frozen nog gaan ervaren in de WONDR Experience in Amsterdam. Gastblogger Tamara was er net op tijd bij met haar gezin en deelt met ons in dit blog artikel hoe zij de Frozen WONDR Experience hebben ervaren en of het een aanrader is.

Instagram museum

De WONDR Experience in Amsterdam is een echt Instagram museum waar je mooie foto’s kunt maken in een bijzondere wondere wereld. Een ontzettend leuk uitje voor een druilerige dag met veel regen. Want het hele museum inclusief alle wondere werelden (in de vorm van thematische kamers vol met kleuren), zijn binnen te vinden.

De wondere wereld van WONDR

De ingang van de WONDR Experience is goed te herkennen in Amsterdam-Noord. Je kunt er redelijk gemakkelijk en niet al te duur parkeren (ongeveer € 1,60 per uur; dit is voor Amsterdamse begrippen niet veel). De roze deur valt meteen al op, evenals de dames in fel roze kleding. Het is belangrijk dat je vooraf een ticket koopt met tijdslot, want je kunt niet even zomaar langs gaan.

Bij binnenkomst ontvang je een sleutel voor een kluisje. Het is niet de bedoeling dat je jassen, tassen en eten mee naar binnen toe neemt. Daarna ontvang je eerst een korte uitleg over het museum en dan mag je in groepen naar binnen toe gaan. Eerst kom je in een hele leuke knuffelkamer, waar je lekker kunt knuffelen met de teddyberen. Je kunt zelfs in een heerlijke fauteuil gaan liggen. Ook staan daar van die ouderwetse muziekspelers. En kom je in de wereld van de telefonie, waar je in een echte oude Londense telefooncel een gesprek kunt voeren. Allemaal in de kleuren rood en roze, lekker fel dus.

Daarna waan je je in de regenboog met allemaal bloemen. Wat een enorme kleurenzee! Het is werkelijk prachtig om doorheen te lopen. Ook zie je verschillende soorten digitale velden verschijnen, waarbij je dus echt de verschillende beelden ziet bewegen. Steeds ontstaat er een ander beeld. In de muziekkamer mag je zelfs spelen met een echte gitaar, op een piano of lekker typen op de typemachine. Je kunt er verschillende hoedjes op zetten en je zelf helemaal in de paarse en lila themakamer onderdompelen.

Optreden als een zanger in de glitter en glamour van disco? Of een koptelefoon opzetten en luisteren naar discomuziek? Alles kan!

Ook kun je een duik nemen en heerlijk zwemmen in het spekjes zwembad of in de blauwe ballenbak. Je moet hier echter wel goed opletten met kleine kinderen want het is best diep en soms komen ze onder de ballen terecht.

Je kunt ook nog schommelen of in een echte snoepmachine duiken. Ook heb je een groot roze luchtkasteel in de vorm van een springkussen, waar de kinderen zich heerlijk kunnen uitleven. Overal kun je je schoenen uitdoen en ook even lekker zitten. Maar het is wel de bedoeling dat je doorloopt naar de volgende ruimte binnen een tijdslot van ongeveer 10 minuten.

De magische Frozen WONDR Experience

De Frozen special bij WONDR Experience brengt je echt helemaal in de kerstsferen. Er stond wel een lange rij met andere wachtenden, maar het wachten werd beloond! Je kunt zelfs sneeuw gooien, op de foto met Elsa in de arrenslee en met Olaf de sneeuwpop op de foto. Het lijkt het decor van een magische Disney kerst. De Frozen WONDR Experience is tevens ook de afsluiting van het museum. In het restaurant kun je daarna ook lekkere Frozen ijsjes of drankjes kopen, helemaal in de sfeer van Disney.

Frozen WONDR Experience

Eindconclusie

Je kunt de magie van Frozen nog tot 1 december 2023 bewonderen in de Frozen WONDR Experience in Amsterdam.  Een ticket inclusief de Frozen voorstelling is € 17,95 voor kinderen tot en met 11 jaar en € 24,- voor volwassenen. Bij je toegangskaart ontvang je ook een QR-code. Hiermee kan je op bepaalde plaatsen mooie foto’s maken. Deze ontvang je dan 2 uur later digitaal in je mail. Ideaal!

Je kunt je ongeveer 2 uur bij WONDR Experience in Amsterdam vermaken. En het is echt een leuk uitje voor het gehele gezin! Wat ons betreft dan ook weer een enorme aanrader!


Zijn jouw kids fan van Frozen? En gaan jullie de Frozen magie binnenkort ook ervaren in de Frozen WONDR Experience in Amsterdam? Wij zijn super benieuwd! Deel het gerust hieronder in een reactie.


Affiliate-op-avontuur-met-kids

You may also like

1 reageren

Tessa 26 november 2023 - 6:47 pm

Dit klinkt als een super vrolijke plek om een keer te bezoeken. Lijkt net een feestje

Reageren

Laat een reactie achter