Vaderdag: de 7 leukste dingen om te doen (incl. WIN ACTIE)!

door Claire
Joolz Aer+ buggy vader en dochter en zoon San Sebastian

Volgende week zondag is het Vaderdag! De weersvoorspelling is perfect, reden genoeg dus om er met hele gezin op uit te gaan. Maar welke avonturen zijn nou het allerleukste om te doen op Vaderdag met kids? In dit blog artikel deel ik 7 ideeën met je en ik heb ook nog iets heel erg leuks voor je. Ik geef namelijk een cadeaubon t.w.v. €30 van Kaya Sieraden weg! Dus ook als je nog op zoek bent naar een mooi cadeau voor Vaderdag, lees dan snel verder 😀 .

Vaderdag beginnen met ontbijt op bed.

Een tikje ouderwets en traditioneel misschien maar helemaal met kleine kids, is er niets leuker dan de dag beginnen met een zelfgemaakt ontbijt op bed. Een ideaal moment om papa te verrassen met de mooiste zelfgemaakte Vaderdag knutsels, een lekker ontbijt en misschien zelfs wel een mooi cadeau. En voor wat betreft dat laatste ben ik zelf fan van Kaya Sieraden. Dit is een webshop waar je terecht kunt voor de mooiste gepersonaliseerde sieraden waaronder dus ook Vaderdag sieraden. En ik heb leuk nieuws! Ik geef namelijk een cadeaubon t.w.v. €30 weg! Onderaan dit artikel deel ik met je hoe je mee kunt doen.

Doe samen iets… Spannends!

De mooiste herinneringen worden vaak gemaakt wanneer je samen iets nieuws of spannends hebt ondernomen. Bijvoorbeeld klimmen in een klimbos, op avontuur gaan in een grot, paardrijden, karten, een ballonvaart maken, duiken, vliegen of… Niets is te gek! Dus bedenk een avontuur dat je met het hele gezin kunt ondernemen, wat voor iedereen (of alleen voor papa) nieuw en spannend is.

Iets nieuws leren.

Naast samen iets spannends beleven, zorgen samen nieuwe dingen leren ook voor het creëren van mooie nieuwe herinneringen. Ga bijvoorbeeld met hele gezin samen vliegeren op het strand, neem een sup les, volg een kookworkshop of volg een knutsel/dans/zing/spring les. De mogelijkheden zijn eindeloos. En je kunt het zo duur of goedkoop maken als dat je zelf wilt.

Samen sporten.

Wist je dat door te bewegen er endorfine vrijkomt dat ook wel het geluk hormoon wordt genoemd? Van samen sporten wordt je dan ook super blij! Misschien dat jullie zin hebben om samen met het hele gezin een rondje te gaan hardlopen, fietsen, zwemmen, voetballen, basketballen, dansen, een mooie wandeling maken of… Misschien heb je nog een ander idee?

Een activiteit ondernemen.

Even wat gezelligs doen samen. Bijvoorbeeld bowlen, bouwen in LEGOLAND® Discovery Centre Scheveningen, naar het aquarium, spelletjes spelen. Soms is alles wat je nodig hebt elkaar en een leuke activiteit.

Samen koken.

Hoewel lekker uit eten gaan of het nu voor een lunch of diner is, altijd een feest is. Moet ik eerlijk opbiechten dat onze kids nergens blijer van worden dan heerlijk samen koken. En laten we eerlijk zijn; wat is er nu leuker en gezelliger dan samen koken? Wij zijn er dol op!

Samen iets maken.

Hoe oud jullie kids ook zijn; knutselen of klussen is voor iedere leeftijd leuk om te doen! Helemaal samen met papa. Een activiteit waarbij je ook nog eens een blijvend aandenken creëert. Denk bijvoorbeeld aan het samen maken van een (boom)hut, schilderij, een tafel, kastje of een mooie tekening.  

Tot slot…

Vaderdag is vooral een dag in het jaar, een cadeautje, waarbij je kunt genieten van quality time samen met het hele gezin. Ongeacht wat jullie gaan doen, wat voor cadeau je ook geeft; geniet. Heb plezier. Lach. Maak nieuwe herinneringen! En daarover gesproken… Ik heb iets leuks voor jullie!

Win een cadeaubon t.w.v. €30 van Kaya Sieraden!

Zijn jullie nog op zoek naar een mooi cadeau voor Vaderdag? Dan heb ik leuk nieuws! Van Kaya Sieraden mag ik namelijk een cadeaubon t.w.v. €30 weggeven! Je ontvangt het in de vorm van online shoptegoed dat je zelf vrij kunt besteden in de webshop. En de keuze is reuze! Van een gepersonaliseerde herenarmband tot sleutelhangers, manchetknopen, ringen en nog veel meer.

Mag ik jullie hier blij mee maken? Laat dan een reactie achter onder dit blog artikel met een geldig mailadres. Misschien dat je wilt delen wat jullie plannen voor Vaderdag dit jaar zijn en hoe jullie het vieren? Maar uiteraard telt ook een ‘ik doe mee!’. De winnaar ontvangt aanstaande woensdag een mail met daarin het shoptegoed zodat je nog alle tijd hebt om een cadeau voor Vaderdag te bestellen.

Update 14-06-2023: Bedankt voor jullie super leuke en liefdevolle reacties!! De winnaar heeft zojuist een mail ontvangen met de cadeaubon. Ik wens jullie allemaal een hele fijne Vaderdag toe aanstaande zondag!!


Wat zijn jullie plannen voor Vaderdag dit jaar? En mag ik jullie blij maken met de cadeaubon van Kaya Sieraden t.w.v. €30? Ik ben super benieuwd! Deel het gerust in een reactie (hiermee maak je automatisch kans op deze fantastische prijs).


You may also like

7 Reacties

Marja 10 juni 2023 - 7:25 am

Met Vaderdag komt ons complete gezin bij elkaar en gaan we gezellig samen koffiedrinken met gebak. Een leuke wandeling maken en naar de speeltuin en daarna gezellig samen eten

Reageren
Manuel 11 juni 2023 - 8:39 am

Op Vaderdag ga ik met mijn 80-jarige vader altijd een dag terug in de tijd. Samen op pad en langs plaatsen uit zijn verleden. Dit jaar gaan we naar Zeeland omdat hij daar zijn eerste vakantie had.

Reageren
Ingrid L 13 juni 2023 - 9:35 am

Vaderdag vieren wij samen met het gezin. De kinderen kiezen elk jaar een leuk uitje, we gaan dit jaar naar het klimbos. Na een ontbijtje voor papa op bed natuurlijk!

Reageren
Patricia Bouthisma 14 juni 2023 - 7:42 am

Geen plannen met vaderdag, aangezien mn ouder dan op vakantie zijn. Zodra ze terug zijn gaan we lekker met z’n allen bbqen. Even een momentje met alle kinderen en kleinkinderen samen, ik heb er nu al zin in.

Reageren
Tessa 14 juni 2023 - 7:34 am

Wat een leuke ideeen! Ik had op de kleuterschool een sigarendoosje blauw geverfd en een vis er opgeplakt en dat doosje gebruikt mijn vader nu nog steeds

Reageren
Marian B 14 juni 2023 - 1:42 pm

Papa mag kiezen wat we gaan doen. Ik vermoed zwembad en bbq-en als het weer het toelaat. En natuurlijk krijgt hij cadeautjes. Ik hoop op de valreep nog mee te mogen doen!

Reageren
Jolijn 14 juni 2023 - 4:02 pm

Ik maak graag kans (:

Reageren

Laat een reactie achter