Attractiepark DippieDoe in Best (review)

door een gastblogger
Attractiepark DippieDoe zweefmolen

Of het nu mooi of minder mooi weer is, bij Attractiepark DippieDoe in Best is het iedere dag feest voor kinderen t/m 12 jaar en hun ouders! Maar of wij daar ook zo over denken… Dat deelt gastblogger Tamara met je in dit blog artikel! Zij ging vorige week zondag samen met haar gezin namens op avontuur met kids op stap. Benieuwd naar hun ervaring met Attractiepark DippieDoe in Best?

Lekker in de bossen

In de bossen van Best vind je het Attractiepark DippieDoe. Bij binnenkomst is het duidelijk waar je de parkeerplaats kunt vinden en je kunt je auto gemakkelijk parkeren. Na de entree zie je meteen de draaimolen. Rond 10.00 uur is het nog lekker rustig en heb je het attractiepark helemaal voor jezelf. Zo fijn!

Meer dan een binnenspeeltuin

De draaimolen, die binnen staat, heeft een leuke brandweerauto en bus en draait rustig rond. Als je een attractie met meer spanning wilt, kun je in de space shuttle of lekker een duik nemen in één van de ballenbakken. Binnen is het redelijk groot en overzichtelijk.

Voor de oudere kinderen is er een gele vulkaan waar zij lekker kunnen klimmen en klauteren en naar beneden kunnen glijden. Ook is er onlangs een grote binnen glijbaan geopend, waar je in een jutten zak razendsnel vanaf kunt glijden.

Daarnaast heb je een speciaal binnen gedeelte met een ‘dreumesland’ waar kindjes vanaf 1,5 jaar heerlijk kunnen spelen in een soort afgesloten gedeelte met kunstgras. Een klein schommeltje, wipje en enkele legoblokken maken dit lekker knus voor de allerkleinsten.

Daaromheen ligt de horeca en zijn er verschillende eet- en drinkmogelijkheden, waarbij je goed overzicht kunt houden op je kinderen.

Attractiepark DippieDoe in Best is meer dan een binnenspeeltuin, omdat je hier voor een vaste entreeprijs ook binnen attracties hebt zoals een draaimolen, space shuttle en glijbanen.

Buiten met mooi weer

Buiten is er ook nog van alles te beleven voor de kinderen! Zo heb je een klein treintje in de vorm van een achtbaan, die redelijk hard gaat. Het is aan te raden om hier met kinderen vanaf 4 jaar of kinderen, die niet bang zijn, in te gaan. Ook heb je een leuke zweefmolen en dat is ook meer geschikt voor de oudere kinderen. Buiten heb je ook verschillende attracties voor kleinere kinderen. Zo viel een ritje met de luchtballon in de vorm van een reuzenrad en in de botsauto’s, erg in de smaak bij onze kleintjes.

Het schip dat bijna over de kop gaat is best spannend voor kleine kinderen. Maar gelukkig heb je ook buiten voldoende speeltuinen voor kinderen met lekker veel speelzand. Een heerlijke plek met mooi weer! En ook kun je buiten gezellig picknicken bij de picknickbanken. Vaak is hier ook een groot tentdoek gespannen, zodat je grotendeels in de schaduw zit. Een enorme aanwinst, vooral wanneer de zon erg fel schijnt.

Voor eten en drinken kun je het beste binnen terecht

De meeste drankjes zoals koffie, thee, cola, chocomel of Fristi zijn hier te verkrijgen. Ook broodjes, frietjes en een tosti zijn er te koop. De prijzen zijn redelijk.

Attractiepark DippieDoe is gelegen op het terrein van Aqua Best

Buiten heb je dus uitzicht op de vele watersportmogelijkheden, die er bij Aquabest zijn. Bij Attractiepark DippieDoe in Best heb je niet echt een waterspeeltuin of waterattracties. Dit zou voor een warme dag best fijn zijn zodat de kinderen ook hier zorgeloos met water kunnen spelen. Helemaal omdat DippieDoe aan het water ligt.

Eindconclusie

Het attractiepark is leuk voor kinderen tot ongeveer 12 jaar. Buiten heb je meer attracties voor oudere kinderen vanaf 4 jaar. Je kunt je hier zeker een paar uur of een dagdeel vermaken. ’s Middags is het wel drukker en zeker binnen kan het dan best veel prikkels geven voor kinderen. Buiten is alles ruim opgezet en is er veel plaats om lekker te spelen.

De entreeprijs zonder korting is € 16,50 voor kinderen vanaf 3 jaar. Onder de 3 jaar zijn de kinderen gratis. Parkeren kost € 6,-. Wat ons betreft is het die prijs zeker waard!


Heb jij ook weleens een bezoek gebracht aan Attractiepark DippieDoe in Best? Wij zijn super benieuwd! Deel je ervaringen gerust hieronder in een reactie! Ook als je tips hebt of een vraag aan Tamara wilt stellen.

You may also like

5 Reacties

Linda schrijft 't op 29 september 2023 - 9:55 am

Ik ken het park niet, maar het lijkt me leuk om een dagje met je kinderen te verblijven.

Reageren
Tessa 30 september 2023 - 4:28 pm

Ik ken dit park niet, maar het zoet er leuk uit voor kinderen

Reageren
Sandra 3 oktober 2023 - 7:56 am

Ik ken dit park nog niet, maar het ziet er wel fijn uit voor kinderen van alle leeftijden

Reageren
Frederique 3 oktober 2023 - 12:48 pm

Ik ken het niet maar het doet nostalgisch aan, leuk hoor!

Reageren
nicole orriens 3 oktober 2023 - 2:15 pm

Wat een superleuke naam voor een pretpark! Ik had er nog nooit van gehoord, maar alleen al op basis van de naam wil ik er graag een keer naartoe.

Reageren

Laat een reactie achter