Indoor Speelparadijs Kabonk (review)

door Sophie Roels
Indoor Speelparadijs Kabonk in Breda review

Wij mochten met ons hele gezin een dagje spelen bij Indoor Speelparadijs Kabonk in Breda. Benieuwd of wij het een aanrader vinden? En wat er allemaal te beleven valt? Ik deel het allemaal met je in dit blog artikel 😀 !

Eerste indruk

Bij binnenkomst in Indoor Speelparadijs Kabonk valt direct de grootsheid van de speelhal op. Zeven verdiepingen aan speelplezier. Met een oppervlakte van maar liefst 3.300 m2 biedt Indoor Speelparadijs Kabonk een uitgestrekte en kleurrijke speelomgeving waar kinderen van alle leeftijden zich kunnen uitleven. Niet alleen kinderen trouwens. Wij als volwassenen werden er stiekem ook blij van dat we van die glijbanen af mochten. Even lekker kind zijn.

Eindeloos speelplezier voor jong en oud

Het assortiment aan attracties en activiteiten bij Indoor Speelparadijs Kabonk is indrukwekkend divers. Van glijbanen die je naar andere verdiepingen brengen tot netten waarmee je naar boven kunt klimmen (die wel een beetje pijn doen aan je voeten), en van trampolines tot aan verschillende parcours die zorgen voor eindeloos vermaak voor je kinderen. Voor de allerkleinsten is er een speciale hoek met een ballenbak, een lage glijbaan en grote LEGO stenen om mee te bouwen. Deze hoek was perfect voor Pleun die net 1 jaar is geworden. Pepijn (3 jaar) ging samen met zijn twee neefjes de verdiepingen verkennen. “Want zij zijn al groot”, aldus Pepijn. 

Fijne sfeer 

De sfeer in Indoor Speelparadijs Kabonk was aangenaam, vooral tijdens ons bezoek op een van de eerste warme dagen van het jaar. Ik gok dat iedereen naar het strand was en daardoor was het lekker rustig bij Indoor Speelparadijs Kabonk. Dat vonden wij wel prima!

Voor ouders is het handig om te weten dat het met jonge kinderen verstandig is om met meerdere volwassenen te gaan. Kinderen kunnen snel verdwalen in de uitgestrekte speelhal. Ik heb een paar keer goed moeten zoeken als ik mijn man en Pepijn kwijt was. Oma bleef dan beneden bij Pleun.

Faciliteiten

De menukaart bij Indoor Speelparadijs Kabonk bood een ruime keuze aan opties voor zowel jong als oud, inclusief betaalbare snacks en snoepjes. De toiletten waren opvallend schoon. Een handige toevoeging was de lage wastafel, waardoor kinderen zelf hun handen kunnen wassen. Super fijn, want dan hoef je ze niet op te tillen. Het enige onhandige was dat je dat alsnog moest doen om de handen te drogen. De blazer hangt een stuk hoger én boven de prullenbak.

Als ouders kun je echt overal zitten. Niet alleen beneden, maar op iedere verdieping zijn er tafeltjes met stoelen. Dat is fijn voor als je kind het liefst op een bepaalde verdieping wil spelen, of als je graag een rustig plekje wil opzoeken. Nu zeg ik wel een rustig plekje opzoeken, maar ik weet niet of dat altijd kan. Toen wij er waren kon dat prima, maar ik gok dat er ook dagen bij zijn dat het onwijs druk is.

Fun fact: bij de kassa verkopen ze oordoppen. Ideaal voor als je je even af wil zonderen. Ik kan mij best voorstellen dat dit handig kan zijn als je kinderen oud genoeg zijn en jij een aantal taken nog moet afronden voor je werk. 

Spelen bij Indoor Speelparadijs Kabonk? Wat ons betreft een…

Indoor Speelparadijs Kabonk is zeker een aanrader voor gezinnen die op zoek zijn naar een leuk dagje uit! Het is echter aan te raden om met meerdere volwassenen te gaan, vooral als je jonge kinderen hebt. Op die manier kan een volwassene bij de kleintjes blijven terwijl de anderen meegaan met de oudere kinderen. Bij ons was dit zeker nodig, aangezien Pepijn sommige glijbanen toch een beetje spannend vond. Nadat wij een aantal keren mee gingen, durfde hij alleen.

Na een aantal uren gingen de kinderen moe, maar voldaan en gelukkig weer naar huis. Ze hebben zó lekker gespeeld. We komen zeker nog een keer terug!

Nog een laatste tip

Wil jij ook een keer een kijkje nemen bij Indoor Speelparadijs Kabonk? Vergeet dan niet een dag- en tijdstip van tevoren te reserveren. Wij konden dit nog vlak van tevoren doen voor een persoon die onverwachts extra mee ging. Of dit tijdens drukke dagen ook kan, durf ik niet te zeggen. 

You may also like

1 reageren

Linda schrijft ' t op 28 mei 2024 - 2:57 pm

Wat een leuke tip, wel fijn om te weten dat kleine kids snel kunnen verdwalen.

Reageren

Laat een reactie achter