Houten speelgoed rollenspel van Kiddeaus (review & WIN!)

door Claire
houten speelgoed rollenspel van Kiddeaus

Vandaag is je kind een sterren chef die kookt met de lekkerste ingrediënten en morgen misschien wel een kleine klusser die de mooiste dingen in elkaar zet. Met het houten speelgoed rollenspel van Kiddeaus kan het allemaal! Tamara trakteerde haar dochter op twee duurzame houten etagères gevuld met lekkers. Benieuwd of het een aanrader is? En mogen we jou blij maken met een Kiddeaus shoptegoed t.w.v. €35? Lees dan snel verder 😀 !

Het belang van rollenspel

Wist je dat rollenspel super belangrijk is voor de ontwikkeling van kinderen? Het is een veilige manier om te oefenen met situaties uit het dagelijkse leven, wat eraan bijdraagt dat kinderen hun eigen identiteit ontwikkelen.

Ook kunnen kinderen zien hoe anderen zich kunnen voelen, ze leren samenwerken, samen spelen en delen. Wat allemaal bijdraagt aan het ontwikkelen van hun empathisch vermogen. En er zijn nog veel meer voordelen wanneer kinderen even ‘ doen alsof’ en helemaal opgaan in hun rol.

Zo kunnen ze in de rol kruipen van hun superheld en zich zelfverzekerder voelen. Ze leren bijvoorbeeld om te plannen, te experimenteren, te twijfelen, fouten te maken (en dat dit oké is) en dingen opnieuw te doen.

Ook zijn rollenspelen goed voor de taalontwikkeling. Niet alleen omdat ze uitleggen wat ze aan het doen zijn, maar ook omdat ze verhalen creëren. Wat weer super goed is voor de woordenschat!

Dus moedig het vooral aan wanneer je kindje vandaag juf wilt zijn of een ander rollenspel wilt spelen.

Houten speelgoed rollenspel van Kiddeaus

Bij Kiddeaus vind je allerlei houten speelgoed, waarmee kids helemaal in hun zelfgecreëerde wereld kunnen opgaan. Zo zijn er doktersspullen, een houten werkbank, keukenaccessoires en nog veel meer. En het mooie is, dat al het houten speelgoed van Kiddeaus duurzaam geproduceerd is, met aandacht voor mens en milieu.

Het hout dat gebruikt is voor het speelgoed, is afkomstig van snelgroeiende bomen, die speciaal voor dit doel gekweekt zijn. Er is gifvrije verf gebruikt, het speelgoed is gegarandeerd splintervrij én gaat lekker lang mee.

Duurzaam houten etagères gevuld met lekkers

Tamara mocht voor op avontuur met kids de nieuwste ijsjes, macarons, cupcakes en andere zoetigheden uitproberen. Iets wat perfect past bij haar dochter (en haar leeftijd)!

‘’Vriendinnen die langs kwamen, viel het nieuwe speelgoed meteen op en ze raakten niet uitgekeken. Onze dochter liet het dan ook met trots zien, ze is namelijk dol op rollenspel! En kon niet wachten om een gezellige high tea te organiseren.’’

houten speelgoed rollenspel van Kiddeaus

En is het een aanrader?

‘’Het leuke van de houten etagères gevuld met lekkers van BigJigs is dat je de ijsjes helemaal zelf kunt samenstellen. Zo zitten alle kleuren, smaken en opties, met klittenband aan elkaar. Zo kan je kindje haar eigen ijsje samenstellen in de favoriete kleuren en smaken.

Bij ons is het houten speelgoed rollenspel een enorm succes! En ik moet toegeven dat we er allemaal best wel een beetje trek van kregen. Want de kleuren zijn sprekend en ook best wel realistisch. Waardoor zo’ lekkere verse meloen of kiwi, moeilijk te weerstaan is 😉 .

De afwerking van het houten speelgoed rollenspel is daarnaast bijzonder goed. En wat wij extra leuk en handig vinden (helemaal in deze decembermaand) is dat je aankoop als mooi cadeautje wordt ingepakt.’’

Enthousiast geworden? Dan hebben wij super leuk nieuws!

Van Kiddeaus mogen wij één lezer blij maken met een shoptegoed t.w.v. €35 dat je vrij mag uitgeven in de webwinkel! Mogen we jou en je kindje(s) hier blij mee maken? Laat dan een reactie achter onder dit blog artikel met een geldig mailadres. Misschien dat je wilt delen wat jullie favoriete rollenspel is, van welk houten speelgoed rollenspel jullie enthousiast worden en/of hoe jullie het shoptegoed willen gaan besteden? Alles mag! Ook een ‘ik doe mee!’ telt.

De winnaar ontvangt aanstaande dinsdag, op 2de kerstdag, een persoonlijke mail met daarin het shoptegoed.

Update 26-12-2023: Wat een onwijs leuke reacties allemaal! Super leuk en bedankt! De winnaar heeft het shoptegoed zojuist via een mail ontvangen. Fijne dagen allemaal! 😀


Wordt je ook enthousiast van het houten speelgoed rollenspel van Kiddeaus of zijn er andere items waar je jouw kindje(s) blij mee wilt maken? Deel het gerust in een reactie met een geldig mailadres. Hiermee maak je automatisch kans op het winnen van het Kiddeaus shoptegoed t.w.v. €35!

You may also like

22 Reacties

Yvonne 19 december 2023 - 6:09 am

Onze kids hadden ook altijd veel houten speelgoed. Zo leuk! Staat ik mooier in huis ipv dat hysterische kunststof speelgoed. 😄

Reageren
Mandy 19 december 2023 - 7:42 am

Wat een leuk speelgoed! Houten speelgoed heeft ook hier de voorkeur. Super leuk trouwens dat je de ijsjes zelf kan samenstellen

Reageren
Jennie van Wagensveld 19 december 2023 - 8:28 am

Hoit blijft mooi en goed voor de.motoriek

Reageren
Saskia 19 december 2023 - 10:28 am

Oh super leuk! Ik zou de ijsjes aanschaffen. Ik doe dus graag mee…

Reageren
Marja Legius 19 december 2023 - 11:05 am

Dit is echt iets voor mijn 3 kleindochtertjes Ze zitten volop in de leeftijd waarin ze rollenspellen leuk vinden. Vader en moedertje. Dokter en patiënt. Er is iemand jarig. Zoveel leuke thema’s die ze samen bedenken en vanzelfsprekend doet oma graag mee. Misschien mag oma wel op de high tea komen

Reageren
Anne 19 december 2023 - 6:39 pm

Wow wat leuk! Fan van houten speelgoed. De high tea lijkt me erg leuk voor mijn zoon en dochter

Reageren
Linda schrijft 't op 19 december 2023 - 11:48 am

Wat een leuke actie met een shoptegoed voor mooi houten speelgoed

Reageren
Mariska 19 december 2023 - 2:31 pm

Wauw wat leuk dat je dit kan en mag doen!
Ik zat op Kiddeaus te kijken en wat hebben ze een leuk aanbod aan mooi duurzaam speelgoed! Hier wordt veel klusjesman gespeeld want papa zit in de bouw, dit zouden ze helemaal goed kunnen na spelen met gereedschapskist. Succes allemaal en fijne dagen alvast liefs Mariska

Reageren
Mieke 19 december 2023 - 2:34 pm

De houten bosdieren zou ik kopen voor de kleinkinderen als ik win. Ze zullen er graag mee spelen. Ze zien er echt mooi uit.

Reageren
Dian 19 december 2023 - 7:56 pm

Erg leuk! Houten auto’s zijn hier favoriet

Reageren
Fanny 19 december 2023 - 9:13 pm

Hier zullen de ijsjes wel erg in smaak vallen hihi. Heerlijk die rollen spellen die ze spelen. En deze mana doet graag mee.

Reageren
Willem de Wal 20 december 2023 - 1:46 pm

Zou erg leuk zijn voor het speelgoed keukentje van mijn buurmeisje Sara die in haar fantasie altijd de heerlijkste gerechten op tafel zet. Vooral als er chocolade in zit.

Reageren
Isabelle 20 december 2023 - 6:11 pm

Ziet er super leuk speelgoed uit! Houten speelgoed is onze favoriet. k doe graag mee aan de wedstrijd

Reageren
Marian B 20 december 2023 - 8:37 pm

Dat is niet mis! Houten speelgoed daar houden wij van. Mijn dochter is dol op cupcakes, de houten etagère met cupcakes zal ze gelding vinden.

Reageren
Degroote thierry 21 december 2023 - 12:33 am

Super speelgoed mijn dochtertje is er zot van

Reageren
Mitchel 21 december 2023 - 5:18 pm

Dit lijkt mij toch heel erg leuk! Inderdaad duurzaam om speelgoed te hebben van hout en het brengt een leuke sfeer.

Reageren
Tamara 22 december 2023 - 3:49 pm

Leuk voor mijn jongens! Hier speelt de middelste graag ijsboer, dus daar zou ik wat voor aanschaffen.

Reageren
Tessa 23 december 2023 - 6:11 pm

Dit houtenspeelgoed ziet er super mooi uit. Toen ik klein was, bestond er bijna geen houten speelgoed

Reageren
Daniëlle 24 december 2023 - 8:43 am

Houten speelgoed is altijd leuk! Ziet er mooi uit en is vaak duurzamer ook. Ik doe dus graag mee met deze winactie!

Reageren
Sonja 24 december 2023 - 11:14 am

Mijn dochtertje is dol op ijsjes, gebakjes en al het eten. Dus die wordt hier heel blij van. Wij gaan duimen.

Reageren
Diana 26 december 2023 - 10:32 am

Houten speelgoed is tijdloos en gaat generaties mee en tegenwoordig in prachtige kleuren doe graag mee voor mijn kleindochter

Reageren
Marianne 26 december 2023 - 5:06 pm

Super leuk, dochter speelt graag met het houten treintje

Reageren

Laat een reactie achter