Win! 4 bioscoopkaartjes voor Dikkie Dik en de verdwenen knuffel!

door Claire
Win! Bioscoopkaartjes voor Dikkie Dik en de verdwenen knuffel!

Dikkie Dik, wie kent hem niet? De droom van schrijver/producent Burny Bos en vele peuters en kleuters komt deze zomer uit met de bioscooprelease van Dikkie Dik en de verdwenen knuffel. En ook wij kunnen niet wachten! In dit blog artikel delen we dan ook meer over deze geweldige film die vanaf 19 juni in de bioscoop te bewonderen is en… Geven we 4 bioscoopkaartjes voor Dikkie Dik en de verdwenen knuffel weg! Misschien wel aan jou en je kids?

Over de bioscoopfilm Dikkie Dik en de verdwenen knuffel

Dikkie Dik ontdekt tot zijn grote schrik dat Beer, zijn allerliefste knuffel, plotseling verdwenen is. Gelukkig komt Dikkie Dik’s vriendinnetje Poes Muis te hulp, want zonder Beer kan hij niet slapen. Ze slaan de pootjes ineen en starten een vrolijke zoektocht vol avonturen. Een doodgewoon bed verandert in een heuse trampoline en buiten op de waslijn kun je balanceren als een echte circusartiest. Samen ontdekken ze nieuwe plekken zoals het weiland en het strand en onderweg ontmoeten ze andere dieren, die ze nog nooit eerder hebben gezien. Na een dag vol pret en avonturen komt alles gelukkig weer op zijn pootjes terecht. Ze hebben niet alleen Beer gevonden, maar ook vele nieuwe vrienden gemaakt.

Dikkie Dik en de verdwenen knuffel is een doe, roep en dans mee film, geïnspireerd op de populaire boeken van Jet Boeke, met liedjes gecomponeerd door Mike Boddé en Johan Hoogeboom. Schrijver en verteller Burny Bos neemt (groot)ouders en kinderen mee op de spannende zoektocht van Dikkie Dik naar zijn verdwenen knuffel Beer.

Vanaf 19 juni is de film te bewonderen in de bioscoop

Jet Boeke, schrijver en illustrator van de Dikkie Dik-boeken, is verheugd over hoe haar creatie deze zomer schittert op het grote doek: “De wereld van Dikkie Dik is herkenbaar en speels. Ik ben trots op het creatieve team, met wie het ontzettend fijn samenwerken is aan deze eerste bioscoopfilm van Dikkie Dik. Een grootse film over een gewone oranje kater.

Het eindresultaat van de film maakt Burny Bos zelf niet mee; hij overleed in december 2023. Gelukkig is zijn stem als verteller nog wel te horen in de film, zoals ook in de teaser.

Dikkie Dik en de verdwenen knuffel is geregisseerd door Joost van den Bosch en Erik Verkerk en gebaseerd op de populaire boeken van Jet Boeke, uitgegeven door Uitgeverij Gottmer.

Win! Bioscoopkaartjes voor Dikkie Dik en de verdwenen knuffel!

Dikkie Dik en de verdwenen knuffel is vanaf woensdag 19 juni te zien in bioscopen door het hele land.

Dikkie Dik viert feest! En wij vieren mee!

Lana en Lyam zijn beide enorm grote Dikkie Dik fans. Net zoals mama en papa trouwens 😉 ! Dus toen wij hoorde over de bioscoopfilm, sprongen wij een gat in de lucht. En… Mochten het nieuws met de kids delen in de vorm van een geweldig filmpakket met daarin;

Win! Bioscoopkaartjes voor Dikkie Dik en de verdwenen knuffel!

Wat een feest! En weet je wat nu zo leuk is? Ik mag jou en je kids ook blij maken met 4 bioscoopkaartjes voor Dikkie Dik en de verdwenen knuffel!

Win! 4 bioscoopkaartjes voor Dikkie Dik en de verdwenen knuffel!

Zijn jullie net zoals wij aan het aftellen voor de bioscoopfilm Dikkie Dik en de verdwenen knuffel? Deel dan in een reactie met wie je allemaal naar de film wilt gaan. Of jullie allermooiste Dikkie Dik verhaal. Alles mag en is welkom. Zelfs een ‘wij doen mee!’ telt.

Ik verzamel alle reacties en volgende week donderdag ontvangt de winnaar een persoonlijke mail van mij waarin ik je vraag naar je adres, zodat ik de bioscoopkaartjes voor Dikkie Dik en de verdwenen knuffel naar jullie toe kan sturen.

Update 13-06-2024: Bedankt voor jullie super leuke en enthousiaste reacties! De winnaar heeft zojuist een mail ontvangen 😀 ! Fijne dag!

Win! Bioscoopkaartjes voor Dikkie Dik en de verdwenen knuffel!

Zijn jullie ook zo fan van Dikkie Dik en aan het aftellen voor Dikkie Dik en de verdwenen knuffel 😀 ? Deel het dan in een reactie onder dit blog artikel. Hiermee maak je automatisch kans op het winnen van 4 bioscoopkaartjes.


Affiliate-op-avontuur-met-kids

You may also like

12 Reacties

Ilona Boers 4 juni 2024 - 9:36 am

Jaa super leuk!! Dit zou ik graag willen winnen voor mijn jongens. Die van jongs af aan Dikkie dik fan zijn! De jongste is bijna jarig dit zo een heel mooi kado zijn!!

Reageren
Cor 4 juni 2024 - 9:37 am

Leuk voor mijn kleinkinderen!!

Reageren
Carolien 4 juni 2024 - 10:25 am

Als kind las ik samen met mijn ouders de boekjes van Dikkie Dik. Nu ik zelf moeder ben, lees ik ze voor aan mijn zoontje.

Wij zijn erg benieuwd naar de film en willen graag een vriendin met haar zoontje meenemen naar deze film.

Reageren
Johan 4 juni 2024 - 11:11 am

Wat een gaaf pakket. Dit zou erg leuk zijn voor me kids!

Reageren
Melanie Hoogvliet 4 juni 2024 - 4:54 pm

O, wat leuk Dikkie Dik is voor mij echt jeugdsentiment. leuk om te zien dat kindjes van nu er ook nog van genieten

Reageren
Johan 4 juni 2024 - 8:10 pm

Jaa graag voor mijn dikkie dik fans!! Dit zouden ze super leuk vinden!

Reageren
Iloon 4 juni 2024 - 8:11 pm

Dit lijkt met echt een hele leuke film voor me kleine man!

Reageren
Van Leeuwen 5 juni 2024 - 11:30 am

Zo leuk dikkie dik!! dit wil ik graag winnen voor mijn kleine fan!!

Reageren
Willem de Wal 5 juni 2024 - 12:02 pm

Ik doe graag mee voor de buurkinderen, en vooral voor Daan omdat hij elke dag op de picknick tafel klimt om mij over de schutting heen te begroeten, het tweede woord wat hij zegt is, noepie, nou een goed verstaander heeft maar een half woord nodig om te begrijpen wat hij wil. Binnenkort krijgen de buren gezinsuitbreiding in de vorm van twee kittens. Om Daan alvast hieraan te laten winnen, is het bekijken van deze film voor Daan eigenlijk wel een must.

Reageren
Dex 5 juni 2024 - 8:13 pm

Geweldige film lijkt me dit.. heel graag met het gezin! We gaan duimen!

Reageren
Jens 6 juni 2024 - 2:03 pm

Heel graag wil ik de kaartjes winnen. De jongens zijn echte Dikkie Dik fans! dit zou een leuke verrassing zijn.

Reageren
Marianne 12 juni 2024 - 2:44 pm

Wat een leuke actie, en 4 kaartjes is wel erg gaaf dan kan onze dochter haar oma ook nog meenemen. Samen lezen ze vaak dikkie dik vooral het boek waarin hij verstoppertje speelt vinden ze erg leuk. Ik doe graag mee.

Reageren

Laat een reactie achter