Samen op avontuur met kids 

door Claire

Op avontuur gaan met kids; mij mag je er wakker voor maken! En wist je dat we ook samen op avontuur met kids kunnen gaan?

Ik geef namelijk…

En dat alles voor zowel kids als ouders + kids! Hoe leuk is dat!

En vanaf dit najaar komt er nog veel meer moois bij…

Vanaf dit najaar ben ik daarnaast ook klaar met mijn schminkopleiding. Waardoor ik kids ook blij kan gaan maken met de mooiste en leukste schminkjes. Dus wil je binnenkort een leuk en origineel kinderfeestje of organiseer je bijvoorbeeld een dreumes-, peuter- of kleuterfestival? Dan denk ik graag met je mee! 😀

En voor de allerkleinste ga ik ook nog een bijzondere opleiding volgen bij Karin Beumer van Dreumeland tot Docent babymassage. Hoe leuk! Ik kan niet wachten!

Abonneer je alvast op het op avontuur met kids YouTube kanaal!

En wist je dat er ook een op avontuur met kids YouTube kanaal is? Vanaf dit najaar zal ik daar ook leuke dans-, yoga-, meditatie-, massage- en reisfilmpjes delen. Dus abonneer je alvast wanneer je als eerste op de hoogte wilt zijn en niet kan wachten om samen op avontuur met kids te gaan.

Want op avontuur gaan met kids is wat mij betreft een enorm groot feest! Dus.. Ga je mee? Ik kan niet wachten om te zien waar het ons gaat brengen.

Laat een reactie achter