Dreumes- en peuterdans

door Claire

Zodra je kindje begint met lopen, is het avontuur officieel begonnen en kun je samen de wereld gaan ontdekken. En hoe leuk is het om juist dan te beginnen met dansen!

Ga je met ons mee op dansavontuur?

Omdat mijn kindjes, Lana (3 jaar) en Lyam (1 jaar), het iedere dag een feest vinden om samen lekker te gaan dansen, heb ik de dreumes- en peuterdansopleiding gevolgd bij Karin Beumer in Dreumeland (een aanrader!). Waardoor ik nu niet alleen samen met mijn eigen kindjes kan dansen maar jullie ook kan verwelkomen om lekker met ons mee op dansavontuur te gaan!

En dat doen we wekelijks door samen te dansen op de bekende liedjes van onder andere Juf Roos, Woezel & Pip, Fenna Ramos, Dirk Scheele en vele andere. Soms zelfs in combinatie met een mooi prentenboek, instrumenten, spelletjes, yoga en meer. Zo is de dreumes- en peuterdansles iedere week weer een groot feest voor kindjes tussen de 1 en 4 jaar (met en zonder ouders)!

Dreumes en peuterdansles van op avontuur met kids

Locatie

Op dit moment geef ik de dreumes- en peuterdansles bij een kinderdagverblijf. Ook ben ik mij aan het oriënteren op vaste plekken waar de dreumes- en peuterdanslessen wekelijks plaats zullen gaan vinden. Eventueel ook in combinatie met speciale meditatielessen voor deze onwijs leuke doelgroep. Want ook met mediteren, kun je niet vroeg genoeg beginnen.

Kinderfeestjes

Naast dreumes- en peuterdanslessen geef ik ook dreumes- en peuteryogalessen + meditaties en ben ik dit najaar officieel klaar met mijn schminkopleiding. Waardoor ik kids ook blij kan gaan maken met de mooiste en leukste schminkjes. Dus wil je binnenkort een leuk en origineel kinderfeestje of organiseer je bijvoorbeeld een dreumes-, peuter- of kleuterfestival? Dan denk ik graag met je mee! 😀

Abonneer je alvast op ons YouTube kanaal!

Enthousiast geworden! Dan heb ik nog meer leuk nieuws! Vanaf dit najaar komt namelijk ook ons op avontuur met kids YouTube kanaal tot leven. Een online plek waar we ook regelmatig leuke dreumes- en peuterdansfilmpjes zullen gaan delen en nog veel meer. Dus abonneer je alvast, als je hier als allereerste van op de hoogte gebracht wilt worden.

Tot slot…

Ben je op zoek naar een super leuke activiteit voor je dreumes of peuter dat ook nog eens tal van voordelen bied? Mail mij dan gerust op claire@opavontuurmetkids.nl. Ik denk met liefde met je mee! Of het nu is om samen op dansavontuur te gaan met onze kids of misschien wel een speciaal vormgegeven dansavontuur voor jouw gezin of event! Alles is mogelijk! Want op avontuur gaan met kids is wat mij betreft een enorm groot feest! Dus.. Ga je mee op avontuur? Ik kan niet wachten om te zien waar het ons gaat brengen.

Laat een reactie achter