Milieubewust knutselen met Cotton Twist (review & WIN!)

door Claire
Cotton Twist knutsel kits van Toverkast.nl review en win actie

Wij vinden het enorm belangrijk om onze kids de liefde voor dieren, de natuur en wereld mee te geven. En hoe kan dat beter dan spelenderwijs, door lekker samen te knutselen 😀 ? En dat kan met de ambachtelijke knutsel kits van Cotton Twist die verkocht worden door Toverkast.nl! Benieuwd naar onze ervaring? En mogen we jou blij maken met een knutsel kit naar keuze?

Over de Toverkast.nl

Duurzaam en educatief speelgoed. Dat is de kracht van de Toverkast.nl. Bij deze bijzondere webwinkel staat de ontwikkeling van kinderen bovenaan. Maar dat moet natuurlijk wel leuk zijn! En daarom bieden zij speelgoed aan waar kinderen jarenlang plezier van kunnen hebben en spelenderwijs kunnen leren. Om deze kwaliteit te waarborgen is er een professioneel panel bestaande uit onder andere een kinderpsycholoog, pedagoog en onderwijsdeskundige. Dat maakt de Toverkast.nl enorm bijzonder en uniek!

De drie Cotton Twist knutsel kits die wij hebben uitgekozen

Van de Toverkast.nl mochten wij voor het schrijven van dit blog artikel drie Cotton Twist knutsel kits reviewen. En… Wij mogen ook kits weggeven! Maar voordat ik met je deel hoe je hier kans op kunt maken, dit zijn de knutsel kits inclusief onze ervaringen:

Cotton Twist Save our ocean – Knutsel kit

Creëer en speel met de walvis, kwallen, zeeschildpadden, tropische vissen, zeepaardjes en koraal met behulp van de houten uitsnijdingen, aquarelpotloden en lollystokjes. Voeg extra glans toe aan het onderwaterleven met de eco-glitter.

Het zeeleven kan worden opgesteld in de ” Save Our Oceans” display standaard. Zet het op een keukenplank of in de huiskamer zodat vrienden en familie het kunnen zien.

Aan de binnenkant van de verpakking zit een gedetailleerde instructiekaart, bijgevoegd met informatie over het leven in de zee en plastic. Deze zijn in het Engels maar de stappen zijn eenvoudig. 

In een poging om zoveel mogelijk plastic uit de huizen te verbannen worden alle Cotton Twist producten liefdevol met de hand gemaakt en wordt er geen plastic gebruikt. 

Onze ervaring:

Alleen maar liefde voor deze geweldige Cotton Twist knutsel kit! Lyam (nu 1,5 jaar) is dol op de oceaan, haar inwoners en alles wat daarmee te maken heeft. Deze knutsel kit koos ik dan ook voor hem uit en het was liefde op het eerste gezicht! De aquarelpotloden zijn prachtig van kleur, ook zonder water, maar worden magisch wanneer je ze in het water doopt.

Daarnaast is alles wat er in deze kit zit, met zoveel liefde gemaakt. En alles sluit zo perfect aan! Wij zijn enorm fan geworden! De knutsel heeft dan ook een mooi plekje in de woonkamer gekregen.

Cotton Twist Save our ocean - Knutsel kit

Cotton Twist Maak je eigen vliegtuig

Schilder het vliegtuig en de vleugels met de aquarelpotloden om het gewenste patroon en effect te bereiken. Met de aquarelpotloden en het penseel kun je heerlijk experimenteren door kleuren te mengen. Bevestig na het schilderen de houten bouten, en versier met sterren en stickers voor de afwerking. Neem je zweefvliegtuig mee op een topgeheim missie en breng het daarna voorzichtig aan land tot het volgende avontuur. Dit zweefvliegtuig activiteitendoosje is perfect voor elke leeftijd!

Onze ervaring:

Ook het vliegtuigje is onwijs leuk om te maken! En onze kleintjes spelen er sindsdien dagelijks mee. Het is stevig en robuust. Naast een geweldige knutsel dan ook super leuk en stevig speelgoed om daarna uren plezier van te hebben.

Cotton Twist maak je eigen vliegtuig knutsel kit

Cotton Twist Maak je eigen mini tuintje: Bijtjes & Bloemetjes

Laat kinderen de houten beestjes in kleuren en het gras onderhouden om het tuintje tot leven te zien komen. Hiermee wordt niet alleen de creativiteit van kinderen gestimuleerd maar ze leren ook om voor iets te zorgen wat ze willen zien groeien. Het mini tuintje is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar. 

Inhoud van het pakket:
– Mini blikje waar het tuintje in gemaakt kan worden (180x 75 x 20mm)
– 1 zakje tarwegras zaden
– 7 potloden 
– 1 puntenslijper
– 1 kwastje 
– 7 kleine houten figuren (Bij, rups, slak, vlinder, tulp, blad, richtingbord)

Onze ervaring:

Net zoals de Cotton Twist Save our ocean knutsel kit, is ook deze een onwijs groot succes! En wat het extra leuk maakt is het spelen met aarde en het planten van de tarwegras zaden. Hiermee komt de tuin echt tot leven. Wat het voor de kinderen bijna magisch maakt!

Cotton Twist maak je eigen tuintje knutsel kit

Enthousiast geworden? Dan heb ik leuk nieuws!

Wij zijn enorm fan geworden van de Toverkast.nl én de knutsel kits van Cotton Twist! Ik ben dan ook super blij en dankbaar dat ik drie lezers blij mag maken met een Cotton Twist knutsel kit! Heb jij al een voorkeur voor een knutsel kit? Laat het dan weten in een reactie onder dit blog artikel met een geldig mailadres.

De winnaars ontvangen volgende week maandag een persoonlijke mail van mij waarin ik vraag naar je adres zodat de Toverkast.nl de gewenste kit naar je op kan sturen.

Update 09-11-2023: Excuses allemaal, het is iets later geworden. Maar de winnaars hebben zojuist een mail ontvangen. Heel veel plezier van de onwijs leuke Cotton Twist knutsel kits!


Met welke Cotton Twist knutsel kit mogen we jou blij maken? Wij zijn super benieuwd 😀 ! Deel het gerust in een reactie (hiermee maak je automatisch kans op het winnen van je gewenste knutsel kit)!

You may also like

24 Reacties

Carolien 30 oktober 2023 - 6:02 am

Ik doe mee voor de oceaan kit. Ook hier een jongetje in huis die dol is op de beestjes in de zee. En de glitters die hierbij zitten, zal hij helemaal fantastisch vinden.

Reageren
Julia 30 oktober 2023 - 6:27 am

Wat leuk! Ik denk dat mijn jongens de ocean box het leukst zouden vinden.

Reageren
Ilona 30 oktober 2023 - 8:10 am

Ons lijkt de maak je eigen vliegtuig kit voor de kinderen superleuk. Ze spelen altijd met van die vliegtuigbouwpakketjes,maar helaas is dit te fragiel waardoor ze geen lang leven hebben. Dit pakket is natuurlijk nog leuker omdat ze hem ook naar eigen smaak mogen maken

Reageren
CB.dkl 30 oktober 2023 - 8:28 am

Het mini tuintje lijkt me geweldig voor nichtjes

Reageren
Marja Legius 30 oktober 2023 - 11:12 am

Cotton Twist Save our Ocean zou geweldig zijn voor mijn 5 kleinkindjes.

Reageren
Ria Poirters 30 oktober 2023 - 11:44 am

graag het Cotton Twist Mini Tuintje voor onze kleinzoontjes die super met de natuur bezig zijn en alles graag zien groeien van zaadjes tot plantjes/gewas!!! 😉

Reageren
Jouvence 30 oktober 2023 - 3:45 pm

Wat ontzettend leuk, vooral het eigen mini tuintje! En wat goed ook dat het milieubewust is.

Reageren
Willem de Wal 30 oktober 2023 - 3:58 pm

Mijn buurmeisjes kwamen afgelopen maand regelmatig langs om herfst frambozen te plukken. Ze vonden het erg leuk en waren ook erg geïnteresseerd in de andere planten in de tuin. Erg leuk om mee te maken. Het mini tuintje lijkt mij erg leuk om ze mee te verrassen.

Reageren
Kijkje in huis en tuin 30 oktober 2023 - 4:04 pm

Mijn kids hebben ook wel eens een bouwwerk in elkaar geknutseld en daarna geverft.

Reageren
Anneliese de Waal 30 oktober 2023 - 6:31 pm

Heel erg leuk, vooral het minituintje, ik doe erg graag mee voor de jongens, Groetjes van Anneliese de Waal

Reageren
Marieke 31 oktober 2023 - 5:01 am

Jaa leuk ik doe graag mee voor de oceaan kit

Reageren
G.T. 31 oktober 2023 - 2:01 pm

De vliegtuig set lijkt me erg leuk, omdat mijn zoon dan ook echt iets gemaakts overhoudt om mee te spelen (hij knutselt graag functioneel). En wat een mooi spul is dit! Ik maak graag kans.

Reageren
Tamara Jongkees 31 oktober 2023 - 6:36 pm

Het vliegtuig is leuk voor mijn zoon!

Reageren
Mieke 1 november 2023 - 2:33 am

Save the ocean zou ik graag winnen voor de kleinkinderen. Leuk om te knutselen.

Reageren
Marian B 1 november 2023 - 11:57 am

Wat leuk! Het vliegtuig zal hier het meest in de smaak vallen vermoed ik, Leuk om het helemaal zelf te mogen kleuren en je kan er fijn mee spelen als het klaar is.

Reageren
Liesbeth 1 november 2023 - 1:50 pm

Wow! ik kende dit niet, maar wat ziet het er gaaf uit! Mijn zoontje houdt van voertuigen, dus ik doe graag mee voor het leuke vliegtuig!

Reageren
Iris 2 november 2023 - 4:28 pm

Hoe leuk! Voorkeur gaat uit naar Save Our Ocean!

Reageren
renilda 2 november 2023 - 4:29 pm

Ik doe mee voor maak je eigen mini tuintje. Fijn om samen met mijn kleinkinderen te doen!

Reageren
Diana van Os 2 november 2023 - 4:55 pm

Wauw wat een super leuke knutsel set , ik doe heel graag mee voor mijn dochtertje Alisha ze is 2,5 jaar en vind knutselen heel erg leuk . En ik ga voor de Cotton Twist Save our ocean – Knutsel kit
Cotton Twist Save our ocean – Knutsel kit .

Reageren
Anna 3 november 2023 - 1:54 pm

Cotton Twist Maak je eigen vliegtuig lijkt mij erg leuk voor mijn zoontje om te gaan knutselen

Reageren
Antonia van Eegelen 4 november 2023 - 9:16 am

ocean-activiteiten-kit, voor mijn kleinzoons

Reageren
Goele H 5 november 2023 - 2:28 pm

Wat leuk! Grote creatieve zielen hier in huis en ik denk dat vooral mijn jongste zoontje en dochter dolblij zouden zijn met een Cotton Twist Save our ocean – Knutsel kit.

Reageren
anja 5 november 2023 - 6:11 pm

allemaal erg leuk maar ik ga voor de oceaan

Reageren
Tessa 6 november 2023 - 6:22 pm

Wat een leuke knutselsets zijn dit. Succes iedereen die mee doet

Reageren

Laat een reactie achter