Maak badtijd nog leuker met Klorofil badspeelgoed! (review & win)

door Claire
Klorofil badspeelgoed

Zijn jouw kids ook zo dol op Klorofil speelgoed? Dan heb ik super leuk nieuws! Recent is de betoverende wereld namelijk ook uitgebreid met badspeelgoed! In dit blog artikel vertel ik er alles over en… Geef ik ook Klorofil badspeelgoed weg! Misschien wel aan jou en je kids?

Over het Klorofil badspeelgoed

Onze kids zijn dol op de betoverende wereld van Klorofil! Want wat is er nu leuker dan samen de harmonieuze levens van vriendelijke dieren te ontdekken die in de natuurlijke pracht van bossen, weiden, meren en rivieren wonen 😀 ?  

De Klorofil zijn actieve wezens, bezig met tuinieren, verzamelen en feestvieren. Het assortiment, staat dan ook bekend om zijn verrassende “POP!” effect en draagbare speelsets. En nu is deze uitgebreid met Klorofil badspeelgoed!

En ook dit speelgoed stimuleert de verbeelding en fijne motoriek. Daarnaast zijn de Klorofil badspeelsets vervaardigd van veilige, duurzame materialen. Klinkt geweldig toch 😀 ?

En er zijn maar liefst 3 Klorofil badspeelgoed sets uitgebracht:

Klorofil badspeelset het Verrassings Eiland

Stap aan boord en laat je verbeelding de vrije loop op het betoverende Verrassings Eiland van Klorofil. Deze badspeelset biedt eindeloos speelplezier voor de kleintjes terwijl ze genieten van hun badtijd avonturen. Laat je verrassen door de vele ontdekkingen op dit speeleiland!

Ontdek een glijbaan, een zwembad en een bootje voor urenlang speelplezier. Duw op “Pop”, en de deur zwaait open om Polo de Walrus tevoorschijn te laten komen! Giet water over de boom en zie hoe het waterrad vrolijk begint te draaien. De kleur van de krab verandert wanneer hij in aanraking komt met warm water. Met handige zuignappen kan je het Verrassings Eiland eenvoudig aan het bad of de muur bevestigen. Zo wordt elk badavontuur nog leuker en interactiever!

Klorofil badspeelset de Stapelboot

De Klorofil badspeelset de Stapelboot betovert kinderen tijdens het baden met kleurrijke, drijvende personages en accessoires. Gemaakt van veilig materiaal, stimuleert het de verbeelding en biedt langdurig, spetterend speelplezier in het water.

Klorofil speelset familie ‘Croco’

Ontmoet Aldo, Odile, Alie en Wally, de Krokodillenfamilie van de Klorofil wereld! De Croco familie is dol op zwemmen! Het liefst brengen zij de hele dag door bij de Betoverende Rivier.

De familie Croco beschikt ook nog over een unieke eigenschap, die de andere families niet bezitten. De kleding van de krokodillenfamilie veranderdt namelijk van kleur wanneer deze in contact komt met water, gaaf toch?

En… Wat vinden onze kids van het Klorofil badspeelgoed?

Van de Kleine Giraf ontvingen Lana en Lyam alle 3 de sets en… Ze zijn enorm fan! 😀 Het leuke aan het Klorofil badspeelgoed is, is dat er iedere keer weer iets nieuws te ontdekken valt. Zoals de stapelbootjes bijvoorbeeld. Daar maken Lana en Lyam samen de allerleukste creaties mee (de set bestaat namelijk uit 3 bootjes). En ook de Croco familie valt goed in de smaak! En maken bij ons in bad, de leukste avonturen mee.

Daarnaast is het Klorofil badspeelgoed eenvoudig schoon te maken en schoon te houden. Waardoor ze er nog heel erg lang plezier van kunnen hebben.

Enthousiast geworden? Dan heb ik leuk nieuws!

Van de Kleine Giraf mag ik namelijk één lezer blij maken met de Klorofil badspeelset het Verrassings Eiland of de Stapelboot. Woehoeeee, hoe leuk!

Is dit iets voor jou en je kids? Laat dan een reactie achter onder dit blog artikel waarin je je voorkeur deelt. Misschien dat je ook wilt delen hoe baddertijd er voor jou en je gezin uit ziet? En of jullie al bekend zijn met Klorofil? Alles mag! Ook een ‘ik doe mee!’ telt.

De winnaar ontvangt volgende week woensdag een persoonlijke mail van mij waarin ik je vraag naar je adres zodat de Kleine Giraf de gewenste badspeelset naar jullie toe kan sturen.


Mag ik jou en je kids blij maken met de Klorofil badspeelset het Verrassings Eiland of de Stapelboot? Laat het mij weten in een reactie (dan maak je automatisch kans op het winnen van dit geweldige speelgoed!).


Affiliate-op-avontuur-met-kids

You may also like

5 Reacties

myriam de clercq 15 mei 2024 - 9:11 am

ik waag hééééééééél graag mijn kans voor dit zeer leuke speelgoed, zou voor mijn kleindochtertje Fallone zijn 🙂

Reageren
Linda van Duren 15 mei 2024 - 5:55 pm

Het lijkt me super leuk om het verrassings eiland aan iemand cadeau te mogen geven 😍

Reageren
Marijke 16 mei 2024 - 4:38 am

Kei leuk voor de baddermomenten van mijn zoontje Jules! Leuk en veilig badspeelgoed vind ik altijd moeilijk te vinden dus dit vind ik super tof.

Reageren
Marja Legius 17 mei 2024 - 1:25 pm

De Stapelboot zou genieten zijn voor de kleine man. Binnenkort uit het kleine badje naar het grote bad dus extra veel ruimte om te spelen

Reageren
Malou 17 mei 2024 - 3:41 pm

Dat ziet er leuk uit zeg! Wij hebben wel wat speelgoed van Klorofil, maar niet voor in bad

Reageren

Laat een reactie achter